Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Babeczki nie dołujemy się, jest środa, w sumie to już prawie czwartek;-) zaraz weekend:)
Do mnie @ raczyla przyjść, dostojnym, królewskim krokiem i już się rozgościla cholera jedna.
W związku z tym, ze cykle mam krótkie okolo 26 dni, to testować będę jeszcze w lutym. Ale do Was oczywiście tez będę zaglądac i mocno kibicować -
nick nieaktualnyA ja muszę zrobić rentgen klatki piersiowej, pn. dostalam skierowanie z UP, więc jutro musze zrobić test ciążowy i mam nadzieje ze wyjdzie negatywny i ciąży nie ma....
Już mam dość tego czekania, Fasolko albo jesteś albo Ciebie nie ma!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 14:00
-
nick nieaktualny
-
Katik wrote:Ale mnie ścięło, w głowie zaczęło mi się kręcić i zrobiło mi się słabo. Przespałam się z 15 min i jest lepiej lecz dalej nie zbyt kontaktuję.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Cos od wczoraj ciśnienie skacze i człowiek jest rozbity..
No i @ przyjdzie jutro - to już pewne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:07
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:A mnie dziś w końcu nawiedziła @, licząc że ten cykl będzie wynosił ok. 34 dni testowanie będzie w Dzień Kobiet. Jeszcze muszę jechać do szpitala umówić się na HSG. Mam nadzieję że jakoś to przeżyje
-
U mnie ostatni test zrobiony w 18 dc był negatywny to przestałam się łudzić. No i na szczęście wymodliłam sobie ten okres. A z nim chorobę... jadę jutro do lekarza po zwolnienie. Muszę wykurować się przed szpitalem.
-
91Ewela09 wrote:A mnie dziś w końcu nawiedziła @, licząc że ten cykl będzie wynosił ok. 34 dni testowanie będzie w Dzień Kobiet. Jeszcze muszę jechać do szpitala umówić się na HSG. Mam nadzieję że jakoś to przeżyje
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Patrze a ja zrobiłam test ciążowy z data terminu ważności 17.01.2017r. No losie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOFICJALNIE OGŁASZAM
z godziną 00:00 obudził mnie przeogromny ból miesiączkowy, dostałam okres. Nie przyszykowałam się na taki. Miałam tylko metafen, nadal czekam aż ból ucichnie.
Zmieściłam się w tycz 6 tygodniach
Termos chyba tabletek nie przebije w trzy godziny wywołał okres. JeeeeJ
Nie wiem cz będę się starała teraz, ale mocno kibicowała na pewno -
nick nieaktualnyCześć nie wiem kiedy bede testowac i czy wogole... jestem zdecydowanie nastawiona na NIE ... dzis wizyta u gina moze dowiem sie cos więcej, co Nas dokładnie czeka czasowo jeżeli chodzi o in vitro ...
EhWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 09:23