X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
Odpowiedz

Wiosenne testowanie, MARZEC 2017

Oceń ten wątek:
  • bila Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, właśnie przyszła @, więc zapisuję się na testy 1.03.
    Oby ten cykl był szczęśliwy :) W Walentynki przewidywana owu, więc będziemy się mocno przytulać:) Zielony kropuś to super prezent na dzień kobiet :D
    To będzie pierwszy cykl z luteiną i zaax'em po owu, oby wspomaganie coś pomogło.

Powodzenia dla nas! :)

Amy333, kaha lubią tę wiadomość

Autoimmunologiczna choroba tarczycy, mutacja genu PAI-1 4G - ciąża na encortonie
    Mama dwóch aniołków: 5tc - luty 2016, 7tc - grudzień 2016

f2w39jcg74xmub6o.png
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ma lutowe testowanie przed soba ale bardziej to będzie pewnie termin @ niż "oczekiwanie na testowanie"... także prosze o wpisanie na 8.03 :)

😇😁😇😇😁
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 35dc a @ ani widu ani słychu. O Boże zlituj się nade mną, nie dałeś bobo to daj chociaż @. Ile mam jeszcze na nią czekam... załamka ;/

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela u mnie 42 dc a ostatnio miałam 28 dniowy cykl. ja mam troszke wykres namięszany ale już objaśniam. Zimerzyłam temp. tak jak w pierwszej połowie cyklu i co sie okazalo mam temperatury tak jak w pierwszej fazie czyli 36,3 , waginalnie mam 36,6 więc różnica 0,3 stopnia.

Czy trzeba przy takim cyklu wywoływac okres? Akurat do nastepnych staraniań mi się nie spieszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie to ja mam 33 dniowe cykle. tylko ostatnio jakos zaczely mi sie skracac.

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamma-mia wrote:
    dzięki :*

Ja podam datę testowania jak @ przyjdzie.
    Ile dni po 10 tabl. duphastonu dostajecie @?
    Ja zawsze 5 dnia dostaje ;)

Mamma-mia lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze podczas brania luteiny miałam cykle 27-29 dni, ale zazwyczaj 28. W tamtym roku cykl grudzień-styczeń wydłużył mi się od 37 dni. Mam nadzieję że ten nie będzie dłuższy.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Ja zawsze podczas brania luteiny miałam cykle 27-29 dni, ale zazwyczaj 28. W tamtym roku cykl grudzień-styczeń wydłużył mi się od 37 dni. Mam nadzieję że ten nie będzie dłuższy.
    Się wszystko pokiełbasiło.

Śniło mi się ze robiłam trzy testy na wszystkich pozytyw, no radość przeogromna :D
    Ale to oznacza tylko jedno, bo sny mam odwrotne.
    Za to dostałam Nową Prace, niedawno do mnie dzwonili Juhuuuu :D

kaha lubi tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Się wszystko pokiełbasiło.

Śniło mi się ze robiłam trzy testy na wszystkich pozytyw, no radość przeogromna :D
    Ale to oznacza tylko jedno, bo sny mam odwrotne.
    Za to dostałam Nową Prace, niedawno do mnie dzwonili Juhuuuu :D

Gratuluje:))
    A wiesz jak to jest z bobasami- to skubańce są:) Często czekaja az rodzice sobie nowe mieszkanko urządzą, nową prace dostaną- wiec... Nowa praca jest, niedługo pojawi się fasol :-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Gratuluje:))
    A wiesz jak to jest z bobasami- to skubańce są:) Często czekaja az rodzice sobie nowe mieszkanko urządzą, nową prace dostaną- wiec... Nowa praca jest, niedługo pojawi się fasol :-)
    Może w końcu zaczynie się wszytko układać :D Ja i tak miałam poczekać troche ze staraniami, nie chciałam jakoś tak rodzić w zimowych porach :D Teraz tylko musze zaobserwować swoje cykle :D i znowu do dzieła Ale się cieszę

Amy333 lubi tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja doszłam do momentu w którym mogę rodzic w każdym miesiącu :( nawet 13 listopada :(

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Ja doszłam do momentu w którym mogę rodzic w każdym miesiącu :( nawet 13 listopada :(
    U Ciebie pierwsze dziecko? U mnie przy pierwszym też było obojętne kiedy urodzę.
    Ale że teraz mam chorującego szkraba, to nie chce narażać niemowlaka na jakieś choroby.

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    U Ciebie pierwsze dziecko? U mnie przy pierwszym też było obojętne kiedy urodzę.
    Ale że teraz mam chorującego szkraba, to nie chce narażać niemowlaka na jakieś choroby.
    Drugie. A właściwie trzecie bo drugie straciłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 10:26

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Lottie Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Też tak mam... Na początku chciałam wiosną, później na początku roku zimą a teraz tylko chcę zajść w ciążę i ją donosić :(

Starania od maja 2013

Aniołki
    13.11.2015 - [*] 7 tc
    22.01.2016 - [*] 11 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottie wrote:
    Też tak mam... Na początku chciałam wiosną, później na początku roku zimą a teraz tylko chcę zajść w ciążę i ją donosić :(
    To samo.. myślę, że po kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu cyklach starań nie liczy się ani płeć, ani miesiąc porodu, tylko spokojna, bezpieczna ciąża i zdrowe maleństwo..

Lottie lubi tę wiadomość

• Katik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaha wrote:
    To samo.. myślę, że po kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu cyklach starań nie liczy się ani płeć, ani miesiąc porodu, tylko spokojna, bezpieczna ciąża i zdrowe maleństwo..
    Zgadzam się w 100%

p19ucsqvbtkflok9.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też wszytko jedno kiedy urodzę, nawet jeśli miałby to być 1 listopad czy 31 grudzień. Ważne aby maleństwo było całe i zdrowe. Mam jakiś krytyczny dzień- spadek formy :(

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam jak glupia na @, nie wiem czy nowy cykl zaczynać, czy nie. Nie lubie takiego szarpania się:/ Niby już jest ale tylko w srodku, heh.

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż wiesz że jest już za rogiem, a u mnie nawet w środku jest pusto. Ale jeden plus taki że już boli typowo na @. Mam nadzieję że do końca tygodnia przyjdzie.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • AnnaManna Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Mam jakiś krytyczny dzień- spadek formy :(

Ja to samo dziś. Rozpłakałam się w pracy, jak zaczęłam myśleć o swoim życiu. Wariatka.
    Jestem około 2dpo i boli mnie podbrzusze, jakbym dziś miała @ dostać i jakieś problemy gastryczne mnie złapały, godzina 13, a ja już 3 razy na kibelku. W sumie to mogłabym już dostać dziś @, byłby spokój przynajmniej.
    O losie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 13:09

ijpbio4pgzuzz66o.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ