Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, właśnie przyszła @, więc zapisuję się na testy 1.03.
Oby ten cykl był szczęśliwy W Walentynki przewidywana owu, więc będziemy się mocno przytulać Zielony kropuś to super prezent na dzień kobiet
To będzie pierwszy cykl z luteiną i zaax'em po owu, oby wspomaganie coś pomogło.
Powodzenia dla nas!Amy333, kaha lubią tę wiadomość
Autoimmunologiczna choroba tarczycy, mutacja genu PAI-1 4G - ciąża na encortonie
Mama dwóch aniołków: 5tc - luty 2016, 7tc - grudzień 2016
-
nick nieaktualnyEwela u mnie 42 dc a ostatnio miałam 28 dniowy cykl. ja mam troszke wykres namięszany ale już objaśniam. Zimerzyłam temp. tak jak w pierwszej połowie cyklu i co sie okazalo mam temperatury tak jak w pierwszej fazie czyli 36,3 , waginalnie mam 36,6 więc różnica 0,3 stopnia.
Czy trzeba przy takim cyklu wywoływac okres? Akurat do nastepnych staraniań mi się nie spieszy. -
nick nieaktualny
-
Mamma-mia wrote:dzięki :*
Ja podam datę testowania jak @ przyjdzie.
Ile dni po 10 tabl. duphastonu dostajecie @?Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Ja zawsze podczas brania luteiny miałam cykle 27-29 dni, ale zazwyczaj 28. W tamtym roku cykl grudzień-styczeń wydłużył mi się od 37 dni. Mam nadzieję że ten nie będzie dłuższy.
Śniło mi się ze robiłam trzy testy na wszystkich pozytyw, no radość przeogromna
Ale to oznacza tylko jedno, bo sny mam odwrotne.
Za to dostałam Nową Prace, niedawno do mnie dzwonili Juhuuuukaha lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Się wszystko pokiełbasiło.
Śniło mi się ze robiłam trzy testy na wszystkich pozytyw, no radość przeogromna
Ale to oznacza tylko jedno, bo sny mam odwrotne.
Za to dostałam Nową Prace, niedawno do mnie dzwonili Juhuuuu
Gratuluje:))
A wiesz jak to jest z bobasami- to skubańce są Często czekaja az rodzice sobie nowe mieszkanko urządzą, nową prace dostaną- wiec... Nowa praca jest, niedługo pojawi się fasol -
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Gratuluje:))
A wiesz jak to jest z bobasami- to skubańce są Często czekaja az rodzice sobie nowe mieszkanko urządzą, nową prace dostaną- wiec... Nowa praca jest, niedługo pojawi się fasolAmy333 lubi tę wiadomość
-
Ja doszłam do momentu w którym mogę rodzic w każdym miesiącu nawet 13 listopada
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Ja doszłam do momentu w którym mogę rodzic w każdym miesiącu nawet 13 listopada
Ale że teraz mam chorującego szkraba, to nie chce narażać niemowlaka na jakieś choroby. -
-Monika- wrote:U Ciebie pierwsze dziecko? U mnie przy pierwszym też było obojętne kiedy urodzę.
Ale że teraz mam chorującego szkraba, to nie chce narażać niemowlaka na jakieś choroby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 10:26
-
Hopeless wrote:Ja doszłam do momentu w którym mogę rodzic w każdym miesiącu nawet 13 listopadaStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualnyLottie wrote:Też tak mam... Na początku chciałam wiosną, później na początku roku zimą a teraz tylko chcę zajść w ciążę i ją donosić
Lottie lubi tę wiadomość
-
A ja czekam jak glupia na @, nie wiem czy nowy cykl zaczynać, czy nie. Nie lubie takiego szarpania się Niby już jest ale tylko w srodku, heh.
-
91Ewela09 wrote:Mam jakiś krytyczny dzień- spadek formy
Ja to samo dziś. Rozpłakałam się w pracy, jak zaczęłam myśleć o swoim życiu. Wariatka.
Jestem około 2dpo i boli mnie podbrzusze, jakbym dziś miała @ dostać i jakieś problemy gastryczne mnie złapały, godzina 13, a ja już 3 razy na kibelku. W sumie to mogłabym już dostać dziś @, byłby spokój przynajmniej.
O losie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 13:09