Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
M_ia wrote:Dziewczyny,powiedzcie, że też to widzicie
Dziś 11 dpo,od dwóch dni czuje takie dziwne coś w brzuchu,owu była potwierdzona testami,jestem po laparoskopii (usuwanie guzów jajnika)i 12 dc lekarz powiedział ze mam piękny pęcherzyk 16mm oraz endo 6mm i ze to nasz czas i mamy się starać. Wiec się staraliśmy i oto dziś wydaje mi się pozytywny efekt..co myślicie? -
Elizasz wrote:Miałam taki sam pierwszy test. Myślę, że pozytyw
Myślisz ze tak wcześnie warto iść na betę ? -
M_ia wrote:Elizasz, w rzeczywistości jest troszkę ciemniejsza (albo to moje zwidy)
Myślisz ze tak wcześnie warto iść na betę ?
Kochana, ja dzisiaj 11 dpo, też mam ledwie zauważalną, cienistą kreseczkę. U Ciebie ją też widać Jutro rano jeszcze jeden sikacz idę na betę! Przekonam się, czy to nie zwidy. Trzymam kciuki za nas obie!
Mój test dzisiejszy wygląda tak: https://naforum.zapodaj.net/0c8194d01597.jpg.htmlM_ia, KarolinaSeven lubią tę wiadomość
-
Zuza91 wrote:Kochana, ja dzisiaj 11 dpo, też mam ledwie zauważalną, cienistą kreseczkę. U Ciebie ją też widać Jutro rano jeszcze jeden sikacz idę na betę! Przekonam się, czy to nie zwidy. Trzymam kciuki za nas obie!
Mój test dzisiejszy wygląda tak: https://naforum.zapodaj.net/0c8194d01597.jpg.html -
M_ia wrote:Zuza ja nie wiem czy doczekam bo na będę będę mogła iść dopiero za 3 dni jeśli nie zrobię tego dzisiaj. W rzeczywistości mam trochę ciemniejsza niż na zdj Ty też? Widze ze ten sam test robilysmy oby nam się udało ♡ myślisz ze tak wcześnie wyjdzie beta?
Jeśli na teście już cokolwiek widać, to beta powinna wyjść. Ja robię 12 dpo, Ty jeśli za 3 dni, to będziesz już 14 dpo, a wtedy na bank powinna wyjść Moja kreseczka też nieco ciemniejsza w realu. Liczę mocno, że się nam udało
M_ia lubi tę wiadomość
-
Och ja też liczę ze nam się udało :* a myślisz ze jak dziś pójdę to coś wyjdzie czy szkoda kasy i czasu? Wgl wie ktoś ile kosztuje bhcg w diagnostyce ?
-
M_ia wrote:Och ja też liczę ze nam się udało :* a myślisz ze jak dziś pójdę to coś wyjdzie czy szkoda kasy i czasu? Wgl wie ktoś ile kosztuje bhcg w diagnostyce ?
Nie wiem czy w każdym mieście tak samo, ale ja w Szczecinie 25 zł zapłaciłam -
Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Mam straszne obawy, boję się iśc do toalety żeby nie zobaczyć najgorszego... Byłam na becie, wynik jutro ;/
Limit złych rzeczy w tym roku juz chyba wyczerpałam... niech tym razem będzie szczęsliwe zakończenie!!
Ewcia- lekarz na wizycie potwierdził, że organizm w całości się oczyścił i wszystko wygląda "idealnie", dlatego nie sprawdzałam juz bety.😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
M_ia wrote:Och ja też liczę ze nam się udało :* a myślisz ze jak dziś pójdę to coś wyjdzie czy szkoda kasy i czasu? Wgl wie ktoś ile kosztuje bhcg w diagnostyce ?
Myślę, że dzisiaj już powinna też wyjść W Krakowie kosztuje 25-29 zł. Jeśli masz być spokojniejsza, to lepiej iść od razu -
Cudowne wiadomości od rana dla wszystkich z dwoma kreskami życzę spokojnych 9 miesięcy i prośba o wiruski dużo wirusów:)
sara9555, kaha, Kropka16, Koliber lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nadzieja73 wrote:Dzień dobry ☺ Gratuluję wszystkim zafasolkowanym ❤ ❤ ❤
U mnie bez zmian.Nadal czekam na @Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Zgredek 12 wrote:Cześć.
Mam nadzieję, że zycie nie robi nam kolejnego psikusa bo podnieść sie po nim byłoby chyba zbyt trudno...
Wróciłam wczoraj do domu i po jakimś czasie (nadal brak@) pomyślałam, że zrobię test bo i tak mi w szafce leży a przypomniało mi się, że gin dał mi duphaston jakby test wyszedł pozytywny. No więc sikam, robię terst i co..... od razu dwie kreski!!!! Grube, mocne krechy.... szok. Zaczęłam sie trząść i płakać bo tak strasznie boje się powtórki z poprzedniego miesiąca...
Szok, niedowierzanie, przeciez lekarz mówił, że nie mam prawdopodobnie ovu więc jak?????
Postanowiłam zadzwonić do gina żeby cokolwiek usłyszec i sie uspokoić. Powiedział "tak myślałem" heheheh, gratuluję i spokojnie. Kazal brać dupka i prawdopodobnie będę go brac do 13 tyg zapobiegawczo.
Przed 21 zrobiłam kolejny test no bo przeciez nie dowierzałam. Oczywiście od razu dwie kreski.
Dziś rano zrobiłam 3, a tym samym ostatni test z moich zapasó i bez wątpienia pozytywny!! Po 8 idę na betę i bardzo, bardzo, barzdo mocno proszę o kciuki!!!!!!
https://zapodaj.net/0e5a102367c61.jpg.html
pierwszy, zrobiony ok 17-żółty bobo test.
https://naforum.zapodaj.net/ef8c75493361.jpg.html
pink test-zrobiony przed 21
REWELACYJNA wiadomości!! Biegnij na betę i koniecznie daj znać teraz bedzie dobrze więc życzę Ci nudnej ciąży
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Zgredek 12 wrote:
Ewcia- lekarz na wizycie potwierdził, że organizm w całości się oczyścił i wszystko wygląda "idealnie", dlatego nie sprawdzałam juz bety.
Skoro idealnie to życzę idealnego przyrostu bety i spokojnej ciążySzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Dzień dobry dziewczynki. Tak tu pięknie, że aż żal mi zaburzać ten poranek moją rażącą bielą ale nic innego się nie spodziewałam, więc nawet szczególnie smutno nie jest. Głowa boli niemiłosiernie nadal, nie wiem co mi jest ale nie fajnie jest Moje piersi wczoraj miały swoje przesilenie chyba bo dotknąć ich nie mogłam, bolały, piekły i chusteczka wie co jeszcze, a dziś ledwo bolą przy dotykaniu. Ja chcę już nowy cykl i kwiecień!!!
Gratuluję kochane pięknych testów i betsara9555 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Dzień dobry dziewczynki. Tak tu pięknie, że aż żal mi zaburzać ten poranek moją rażącą bielą ale nic innego się nie spodziewałam, więc nawet szczególnie smutno nie jest. Głowa boli niemiłosiernie nadal, nie wiem co mi jest ale nie fajnie jest Moje piersi wczoraj miały swoje przesilenie chyba bo dotknąć ich nie mogłam, bolały, piekły i chusteczka wie co jeszcze, a dziś ledwo bolą przy dotykaniu. Ja chcę już nowy cykl i kwiecień!!!
Gratuluję kochane pięknych testów i betMaja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Już mi tu nie przekreślaj cyklu z powodu bieli w 10 dpo bo po głowie dam !!!!
Nie przekreślam...jeszcze wkurza mnie tylko, że od pół roku kupuję ciągle jakieś "zepsute" testy bo biało i biało haha
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Już mi tu nie przekreślaj cyklu z powodu bieli w 10 dpo bo po głowie dam !!!!
A po głowie to lepiej nie, bo i tak już boli wystarczającoFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml