Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Witam się po chwilowej przerwie. Ja dziś miałam HSG, jakoś przeżyłam ale jeszcze dość do siebie nie mogę.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Obustronnie niedrozne, lewy udało sie "przepchac" ,ale niestety nie wiadomo co z prawym. W trakcie badania nic nie bylo widac,ale gin powiedział że jeszcze może pójdzie. Bolało podczas podawania kontrastu, pielęgniarka powiedziała że "nie chce wejsc i sie cofa". Na szczęście już to za mną. Jesli w ciągu 3 miesięcy nie uda się czeka mnie laparoskopia.
-
Flowwer wrote:Niecierpliwie czekam na wynik i koniecznie napisz ile to dpo:)
Dziewczyny...beta 32.52 ♡ jeszcze jestem w szoku! 1 cykl starań nie dawano nam szans pcos hiperinsulinemia guzy na jajniki a tu laparoskopia i wskazanie do przytulania bo są szanse !!
Dziś 11 dpo,26 dzień cyklu
Szok i szczęście jednocześnie , a do ślubu miesiąc !91Ewela09, karola205, Koliber, Amy333, kaha, nika647, E_w_c_i_a, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
M_ia wrote:Dziewczyny...beta 32.52 ♡ jeszcze jestem w szoku! 1 cykl starań nie dawano nam szans pcos hiperinsulinemia guzy na jajniki a tu laparoskopia i wskazanie do przytulania bo są szanse !!
Szok i szczęście jednocześnie , a do ślubu miesiąc !
Jejku, to wspaniałe wieści! Jak widać nie ma rzeczy niemożliwych Gratuluję Ci bardzo i proszę o kciuki za moją jutrzejszą betę w 12 dpoSchmetterling, Maja84 lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Obustronnie niedrozne, lewy udało sie "przepchac" ,ale niestety nie wiadomo co z prawym. W trakcie badania nic nie bylo widac,ale gin powiedział że jeszcze może pójdzie. Bolało podczas podawania kontrastu, pielęgniarka powiedziała że "nie chce wejsc i sie cofa". Na szczęście już to za mną. Jesli w ciągu 3 miesięcy nie uda się czeka mnie laparoskopia.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
M_ia wrote:Dziewczyny...beta 32.52 ♡ jeszcze jestem w szoku! 1 cykl starań nie dawano nam szans pcos hiperinsulinemia guzy na jajniki a tu laparoskopia i wskazanie do przytulania bo są szanse !!
Szok i szczęście jednocześnie , a do ślubu miesiąc !
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zuza91 wrote:Jejku, to wspaniałe wieści! Jak widać nie ma rzeczy niemożliwych Gratuluję Ci bardzo i proszę o kciuki za moją jutrzejszą betę w 12 dpo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zuza91 wrote:Jejku, to wspaniałe wieści! Jak widać nie ma rzeczy niemożliwych Gratuluję Ci bardzo i proszę o kciuki za moją jutrzejszą betę w 12 dpo
-
Flowwer wrote:Zagraj dziś w totka !!!! Kiedy miałaś laparo? To pierwszy cykl po laparo?
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie, od razu lepiej z tymi serduszkami! Pięknie!
A mi taaak wolno leci, masakra, dopiero 4 dni po owulacji, dlaczego tego testu nie można sobie kurcze wysikać od razu po . Zapis do dzienniczka poowulacyjnego: nudno, nic się nie dzieje, czuję co chwilę prawy jajnik ale chyba zawsze po owulacji czuje jakiś jajnik, jedyne co - cały czas chce mi się ogromnie pić a normalnie pije bardzo mało i mam imponujący spust w jedzeniu2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Schmetterling wrote:Hej wszystkim! Ja też czekam...Dziś 27y dzień cyklu, 12 dpo. Ból brzucha i piersi jak na okres, ale jeszcze się łudzę..Iskierka się tli
Trzynam kciuki zeby to nie na okres Cudowny masz w ogole opis w stopce2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyWitajcie, miałam testować w niedzielę i testowałam, ale to dopiero był 10dpo i test negatywny- to znaczy zrobił się pozytywny, ale po pewnym czasie,więc nie biorę go pod uwagę, wczoraj negatywny, dziś z pierwszego moczu negatywny a z drugiego po pewnym czasie pozytywny. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Jutro zrobię jeszcze raz.
-
nick nieaktualny
-
sucha wrote:Witajcie, miałam testować w niedzielę i testowałam, ale to dopiero był 10dpo i test negatywny- to znaczy zrobił się pozytywny, ale po pewnym czasie,więc nie biorę go pod uwagę, wczoraj negatywny, dziś z pierwszego moczu negatywny a z drugiego po pewnym czasie pozytywny. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Jutro zrobię jeszcze raz.
Kochana, czasem jak jest jeszcze bardzo wcześnie, to raz wyjdzie jakiś cień, a raz nie (przynajmniej tak czytałam w internecie ). U mnie dzisiaj rano cień cienia, powtarzam test wieczorem. Masz zdjęcie tego testu z cieniem? U mnie wyglądał tak, jak niżej (na żywo mocniej widać).
-
nick nieaktualnyOd wczoraj ochłonęłam trochę i zdążyłam się pozytywnie nastawić, a było ciężko. Mówiłam że uciekam stąd, ale chyba nie dam rady bez Was... Byłam u endokrynologa i skierowała mnie na badanie prolaktyny teraz moje pytanie, w którym dniu cyklu zrobić, i kiedy? Rano, czy pora robienia badania nie ma znaczenia?
-
nick nieaktualnyIzape91 wrote:Od wczoraj ochłonęłam trochę i zdążyłam się pozytywnie nastawić, a było ciężko. Mówiłam że uciekam stąd, ale chyba nie dam rady bez Was... Byłam u endokrynologa i skierowała mnie na badanie prolaktyny teraz moje pytanie, w którym dniu cyklu zrobić, i kiedy? Rano, czy pora robienia badania nie ma znaczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 17:25
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Kochana, czasem jak jest jeszcze bardzo wcześnie, to raz wyjdzie jakiś cień, a raz nie (przynajmniej tak czytałam w internecie ). U mnie dzisiaj rano cień cienia, powtarzam test wieczorem. Masz zdjęcie tego testu z cieniem? U mnie wyglądał tak, jak niżej (na żywo mocniej widać).
U mnie jest dokładnie taki jak u ciebie. A zdjecia nie umiem wstawić.