Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaha wrote:Mój endokrynolog zalecał badanie prolaktyny w 3dc. Co ważne- dzień wcześniej zjeść lekką kolację, nie przeciążać się fizycznie, nie stresować- jeśli umiesz , nie uprawiać seksu, nie stymulować piersi. Na czczo, najlepiej w porze 8-12
-
nick nieaktualny
-
sucha wrote:Zuza91 wrote:Kochana, czasem jak jest jeszcze bardzo wcześnie, to raz wyjdzie jakiś cień, a raz nie (przynajmniej tak czytałam w internecie ). U mnie dzisiaj rano cień cienia, powtarzam test wieczorem. Masz zdjęcie tego testu z cieniem? U mnie wyglądał tak, jak niżej (na żywo mocniej widać).
U mnie jest dokładnie taki jak u ciebie. A zdjecia nie umiem wstawić.
Zdjęcie możesz wstawić wgrywając te tutaj: https://naforum.zapodaj.net i wklejając link, jaki Ci wyskoczy po załadowaniu zdjęcia na tej stronie -
o rany! jaki wysyp!! kochane gratulacje!!!
U mnie cisza, od jutra lutka. Z jednej strony się ciesze z drugiej martwię bo tgo jednak hormony....
A mam takie zakwasy nie wiem po czym ze ledwo chodze -
Dziewczyny ratunku - znów wariuje kurcze no, znowu się nakręciłam na maxa - a było już tak dobrze dopiero 19 dc, a ja już jakbym mogła to bym testowała - nie chciałam tego - już świetnie nad tym panowałam po akcji, kiedy zrobiłam chyba z 10 testów, w przeciągu 2,5 dnia, obiecałam sobie, że nigdy więcej - kurczaki, chyba potrzebuje wsparcia ... jeszcze ostatnio tak się szczyciłam, jak to odpuściłam, że od 3 mcy nie zrobiłam testu ... a tu znów wróciła jakaś wielka energia do robienia testów...
-
Motomi7 wrote:Dziewczyny ratunku - znów wariuje kurcze no, znowu się nakręciłam na maxa - a było już tak dobrze dopiero 19 dc, a ja już jakbym mogła to bym testowała - nie chciałam tego - już świetnie nad tym panowałam po akcji, kiedy zrobiłam chyba z 10 testów, w przeciągu 2,5 dnia, obiecałam sobie, że nigdy więcej - kurczaki, chyba potrzebuje wsparcia ... jeszcze ostatnio tak się szczyciłam, jak to odpuściłam, że od 3 mcy nie zrobiłam testu ... a tu znów wróciła jakaś wielka energia do robienia testów...
Nie rób, mnie tez zaczyna mega kusić (a dopiero co sie chwaliłam ze taka jestem spokojna ). Ja jestem w 16 dniu cyklu, 4 dni po owu i juz dzisiaj oglądałam test który leży w szafce . Po co robić i zobaczyć negatywa, za wcześnie, nawet jeżeli jesteśmy w ciąży to myśle ze nasz organizm sie jeszcze nie zorientował . Ja jedyne co zrobiłam to sprawdziłam sobie szyjkę - zamknięta i nisko, co absolutnie nic mi nie mówi na ten moment ale przynajmniej sie z testowaniem wyżylam . No i jem sobie ananasa, to tez zawsze jakos mi pomaga bo nie mam wrażenia ze siedzę bezczynnie i czekam Mój sie pyta co mnie tak na ananasa ostatnio wzięło ale stwierdziłam ze nie dojrzał do odpowiedziMaja84 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hej dziewczyny, dajcie proszę znać, co sądzicie - jest ten cień, prawda? Test z wieczornego moczu, 11 dpo. Rano wyszedł jaśniejszy bladzioch. Strasznie zaczynam świrować przed jutrzejszą betą, że jednak się okaże, że to nie ciąża
Galerie allegro za darmo
Darmowe galerie allegro.pl -
nowa na dzielni wrote:Nie rób, mnie tez zaczyna mega kusić (a dopiero co sie chwaliłam ze taka jestem spokojna ). Ja jestem w 16 dniu cyklu, 4 dni po owu i juz dzisiaj oglądałam test który leży w szafce . Po co robić i zobaczyć negatywa, za wcześnie, nawet jeżeli jesteśmy w ciąży to myśle ze nasz organizm sie jeszcze nie zorientował . Ja jedyne co zrobiłam to sprawdziłam sobie szyjkę - zamknięta i nisko, co absolutnie nic mi nie mówi na ten moment ale przynajmniej sie z testowaniem wyżylam . No i jem sobie ananasa, to tez zawsze jakos mi pomaga bo nie mam wrażenia ze siedzę bezczynnie i czekam Mój sie pyta co mnie tak na ananasa ostatnio wzięło ale stwierdziłam ze nie dojrzał do odpowiedzi
O jak dobrze, że jesteś, czekałam na Ciebie nie zrobię, oczywiście, jakbym miała nastawienie z ostatnich miesięcy to twardo powiedziałabym, że testuję 1.4., ale mogę poczekać maksymalnie do 24.3 - chyba, że zejdę na ziemie - wątpię ja nie sprawdzam szyjki, bo wkręciłam sobie, że "przeszkadzam", o zgrozo, sama siebie nie poznaję... mojemu mężowi nie przyznaję się nawet do mojego ponownego szaleństwa - on tego nie zrozumie i zacznie coś mi mówić o jakiejś presji ... ech... fajnie, że jesteś Nowa na dzielni -
Zuza91 wrote:
hej Zuza, no ja widzę, ale nie wiem, może idź jutro na betę?
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wszystkim!
Mój pierwszy post tutaj, bo i ja z tych marcowych - mam nadzieję
Dopiero albo już jestem 25dc i 7dp, i doczekać się nie mogę... ciągle zadaje sobie pytanie jaka temperatura dnia następnego, kiedy testować pierwszy raz... Tak bardzo chciałabym żeby wyszło !
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, za te co właśnie czekają aż kreseczka ściemnieje i za te co ze mną jeszcze czekają na dzień następny
Bo najbardziej to mnie zastanawia ta "przepaść" temp w 3 dniu, może to ten krótki sen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 20:17
kaha, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Gratuluje kolejnym mamusią, ja jestem po usg piersi. Wszystko tam porządku, widać ma gruczołach ze stymulacja pełną parą teraz oczekuje na tel od lekarza kiedy wizyta i punkcją
A mi się wydaje że stoję w miejscu takie zawieszenie w czasie brrrt jak ja tego nie lubię. Dziś 27dc i zakładam że @ za tydz przyjdzie dopiero ehhh
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
PaniSroczka wrote:Cześć Wszystkim!
Mój pierwszy post tutaj, bo i ja z tych marcowych - mam nadzieję
Dopiero albo już jestem 25dc i 7dp, i doczekać się nie mogę... ciągle zadaje sobie pytanie jaka temperatura dnia następnego, kiedy testować pierwszy raz... Tak bardzo chciałabym żeby wyszło !
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, za te co właśnie czekają aż kreseczka ściemnieje i za te co ze mną jeszcze czekają na dzień następny
Bo najbardziej to mnie zastanawia ta "przepaść" temp w 3 dniu, może to ten krótki sen...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
kaha wrote:U mnie beta <0,1, za to progesteron mam ponad 28 (norma 24), dziwic sie, ze piersi bolą..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyPaniSroczka wrote:Dopiero albo już jestem 25dc i 7dp, i doczekać się nie mogę... ciągle zadaje sobie pytanie jaka temperatura dnia następnego, kiedy testować pierwszy raz... Tak bardzo chciałabym żeby wyszło !
To chyba każda z nas tak ma. Ja jak budzą się rano i biorę termometr do ręki to modlę się, żeby nie spadał tempka.bejb, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Hej witaj wśród nas i rozgosc się. Warto by było jutro zmierzyć poziom progesteronu zobaczysz jak ciałko żółte pracuje i czy faktycznie ovu była.
Z wielką przyjemnością.
I tak właśnie zrobię czyli pierwszy mały stres jutroFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to kiedyś mówiłam mężowi o tym co czuje ale on tego nie rozumiał mówił ze zaraz w paranoję popadnę...teraz mu nic nie mowie bo jak mam słuchać ze się głupot naczytałam to wolę w ogóle mu nie mówić! Z Wami przynajmniej wiem ze moje myśli, przeczucia, odczucia itp są normalne i nie dotyczą tylko mnie ale każdej wyczekujacej fasolki.
mam nadzieje ze jutro będą wyniki bety bo oszaleje.Motomi7, Roxanne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny