Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaha wrote:Mój endokrynolog zalecał badanie prolaktyny w 3dc. Co ważne- dzień wcześniej zjeść lekką kolację, nie przeciążać się fizycznie, nie stresować- jeśli umiesz
, nie uprawiać seksu, nie stymulować piersi. Na czczo, najlepiej w porze 8-12
-
nick nieaktualny
-
sucha wrote:Zuza91 wrote:Kochana, czasem jak jest jeszcze bardzo wcześnie, to raz wyjdzie jakiś cień, a raz nie (przynajmniej tak czytałam w internecie
). U mnie dzisiaj rano cień cienia, powtarzam test wieczorem. Masz zdjęcie tego testu z cieniem? U mnie wyglądał tak, jak niżej (na żywo mocniej widać).
U mnie jest dokładnie taki jak u ciebie. A zdjecia nie umiem wstawić.
Zdjęcie możesz wstawić wgrywając te tutaj: https://naforum.zapodaj.net i wklejając link, jaki Ci wyskoczy po załadowaniu zdjęcia na tej stronie -
o rany! jaki wysyp!! kochane gratulacje!!!
U mnie cisza, od jutra lutka. Z jednej strony się ciesze z drugiej martwię bo tgo jednak hormony....
A mam takie zakwasy nie wiem po czym ze ledwo chodze -
Dziewczyny ratunku - znów wariuje
kurcze no, znowu się nakręciłam na maxa - a było już tak dobrze
dopiero 19 dc, a ja już jakbym mogła to bym testowała - nie chciałam tego - już świetnie nad tym panowałam po akcji, kiedy zrobiłam chyba z 10 testów, w przeciągu 2,5 dnia, obiecałam sobie, że nigdy więcej - kurczaki, chyba potrzebuje wsparcia ... jeszcze ostatnio tak się szczyciłam, jak to odpuściłam, że od 3 mcy nie zrobiłam testu ... a tu znów wróciła jakaś wielka energia do robienia testów...
-
Motomi7 wrote:Dziewczyny ratunku - znów wariuje
kurcze no, znowu się nakręciłam na maxa - a było już tak dobrze
dopiero 19 dc, a ja już jakbym mogła to bym testowała - nie chciałam tego - już świetnie nad tym panowałam po akcji, kiedy zrobiłam chyba z 10 testów, w przeciągu 2,5 dnia, obiecałam sobie, że nigdy więcej - kurczaki, chyba potrzebuje wsparcia ... jeszcze ostatnio tak się szczyciłam, jak to odpuściłam, że od 3 mcy nie zrobiłam testu ... a tu znów wróciła jakaś wielka energia do robienia testów...
Nie rób, mnie tez zaczyna mega kusić (a dopiero co sie chwaliłam ze taka jestem spokojna). Ja jestem w 16 dniu cyklu, 4 dni po owu i juz dzisiaj oglądałam test który leży w szafce
. Po co robić i zobaczyć negatywa, za wcześnie, nawet jeżeli jesteśmy w ciąży to myśle ze nasz organizm sie jeszcze nie zorientował
. Ja jedyne co zrobiłam to sprawdziłam sobie szyjkę - zamknięta i nisko, co absolutnie nic mi nie mówi na ten moment ale przynajmniej sie z testowaniem wyżylam
. No i jem sobie ananasa, to tez zawsze jakos mi pomaga bo nie mam wrażenia ze siedzę bezczynnie i czekam
Mój sie pyta co mnie tak na ananasa ostatnio wzięło ale stwierdziłam ze nie dojrzał do odpowiedzi
Maja84 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hej dziewczyny, dajcie proszę znać, co sądzicie - jest ten cień, prawda? Test z wieczornego moczu, 11 dpo. Rano wyszedł jaśniejszy bladzioch. Strasznie zaczynam świrować przed jutrzejszą betą, że jednak się okaże, że to nie ciąża
Galerie allegro za darmo
Darmowe galerie allegro.pl -
nowa na dzielni wrote:Nie rób, mnie tez zaczyna mega kusić (a dopiero co sie chwaliłam ze taka jestem spokojna
). Ja jestem w 16 dniu cyklu, 4 dni po owu i juz dzisiaj oglądałam test który leży w szafce
. Po co robić i zobaczyć negatywa, za wcześnie, nawet jeżeli jesteśmy w ciąży to myśle ze nasz organizm sie jeszcze nie zorientował
. Ja jedyne co zrobiłam to sprawdziłam sobie szyjkę - zamknięta i nisko, co absolutnie nic mi nie mówi na ten moment ale przynajmniej sie z testowaniem wyżylam
. No i jem sobie ananasa, to tez zawsze jakos mi pomaga bo nie mam wrażenia ze siedzę bezczynnie i czekam
Mój sie pyta co mnie tak na ananasa ostatnio wzięło ale stwierdziłam ze nie dojrzał do odpowiedzi
O jak dobrze, że jesteś, czekałam na Ciebienie zrobię, oczywiście, jakbym miała nastawienie z ostatnich miesięcy to twardo powiedziałabym, że testuję 1.4., ale mogę poczekać maksymalnie do 24.3 - chyba, że zejdę na ziemie - wątpię
ja nie sprawdzam szyjki, bo wkręciłam sobie, że "przeszkadzam", o zgrozo, sama siebie nie poznaję... mojemu mężowi nie przyznaję się nawet do mojego ponownego szaleństwa - on tego nie zrozumie i zacznie coś mi mówić o jakiejś presji ... ech... fajnie, że jesteś Nowa na dzielni
-
Zuza91 wrote:
hej Zuza, no ja widzę, ale nie wiem, może idź jutro na betę?
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wszystkim!
Mój pierwszy post tutaj, bo i ja z tych marcowych - mam nadzieję
Dopiero albo już jestem 25dc i 7dp, i doczekać się nie mogę... ciągle zadaje sobie pytanie jaka temperatura dnia następnego, kiedy testować pierwszy raz... Tak bardzo chciałabym żeby wyszło!
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, za te co właśnie czekają aż kreseczka ściemnieje i za te co ze mną jeszcze czekają na dzień następny
Bo najbardziej to mnie zastanawia ta "przepaść" temp w 3 dniu, może to ten krótki sen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 20:17
kaha, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Gratuluje kolejnym mamusią, ja jestem po usg piersi. Wszystko tam porządku, widać ma gruczołach ze stymulacja pełną parą
teraz oczekuje na tel od lekarza kiedy wizyta i punkcją
A mi się wydaje że stoję w miejscu takie zawieszenie w czasie brrrt jak ja tego nie lubię. Dziś 27dc i zakładam że @ za tydz przyjdzie dopiero ehhh
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
PaniSroczka wrote:Cześć Wszystkim!
Mój pierwszy post tutaj, bo i ja z tych marcowych - mam nadzieję
Dopiero albo już jestem 25dc i 7dp, i doczekać się nie mogę... ciągle zadaje sobie pytanie jaka temperatura dnia następnego, kiedy testować pierwszy raz... Tak bardzo chciałabym żeby wyszło!
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, za te co właśnie czekają aż kreseczka ściemnieje i za te co ze mną jeszcze czekają na dzień następny
Bo najbardziej to mnie zastanawia ta "przepaść" temp w 3 dniu, może to ten krótki sen...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
kaha wrote:U mnie beta <0,1, za to progesteron mam ponad 28 (norma 24), dziwic sie, ze piersi bolą..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyPaniSroczka wrote:Dopiero albo już jestem 25dc i 7dp, i doczekać się nie mogę... ciągle zadaje sobie pytanie jaka temperatura dnia następnego, kiedy testować pierwszy raz... Tak bardzo chciałabym żeby wyszło
!
To chyba każda z nas tak ma. Ja jak budzą się rano i biorę termometr do ręki to modlę się, żeby nie spadał tempka.bejb, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Hej witaj wśród nas i rozgosc się. Warto by było jutro zmierzyć poziom progesteronu zobaczysz jak ciałko żółte pracuje i czy faktycznie ovu była.
Z wielką przyjemnością.
I tak właśnie zrobięczyli pierwszy mały stres jutro
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to kiedyś mówiłam mężowi o tym co czuje ale on tego nie rozumiał mówił ze zaraz w paranoję popadnę...teraz mu nic nie mowie bo jak mam słuchać ze się głupot naczytałam to wolę w ogóle mu nie mówić! Z Wami przynajmniej wiem ze moje myśli, przeczucia, odczucia itp są normalne i nie dotyczą tylko mnie ale każdej wyczekujacej fasolki.
mam nadzieje ze jutro będą wyniki bety bo oszaleje.Motomi7, Roxanne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny