Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula wrote:Ja to kiedyś mówiłam mężowi o tym co czuje ale on tego nie rozumiał mówił ze zaraz w paranoję popadnę...teraz mu nic nie mowie bo jak mam słuchać ze się głupot naczytałam to wolę w ogóle mu nie mówić! Z Wami przynajmniej wiem ze moje myśli, przeczucia, odczucia itp są normalne i nie dotyczą tylko mnie ale każdej wyczekujacej fasolki.
mam nadzieje ze jutro będą wyniki bety bo oszaleje.
Kochana - kiedy masz pierwsza wizytę u lekarza?
robiłaś już cos poza betą?
buziaki dla wszystkich :*
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Nawet nie probuje sie nastawiac
Ale zalamalam sie, bo juz mialam piekne tsh 1,25 w styczniu, a tu dzis 2,42 zupelnie nie wiem czemu. Caly czas biore euthyrox...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 21:21
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Z suplementow biore tylko magnez i kwas foliowy..
Moj dr w klinice kazał mi pilnować by była d3 na poziomie 50 odgrywa ważną rolę w utrzymaniu ciąży i płodności.kaha lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Oj kochana zbadaj sobie koniecznie d3 bo on to witamina na pograniczu hormonu ktory odpowiada także za pracę tarczycy Moja koleżanka miała praktycznie całkowity brak D3 w organizmie i rozregolowal jej tarczycę.
Moj dr w klinice kazał mi pilnować by była d3 na poziomie 50 odgrywa ważną rolę w utrzymaniu ciąży i płodności.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wow dziewczyny piękny dzień jak wy to robicie ??
Życzę nudnej ciąży i proszę o wiruski:)
Podziel się pierwszymi objawami.
Moje objawy to podwyższona temperatura ciała, caly czas utrzymująca się w miarę na jednym poziomie (zupełnie inna jak w poprzednich cyklach kiedy w 2 fazie zaliczalam spadki, później znowu wzrosty itd.). Przedwczoraj zasnęłam w ciągu dnia, nigdy przenigdy mi się to wczesniej nie zdarzało. Dziwne uczucie w brzuchu raz jak na miesiączkę, raz jakbym miała coś w środku, raz coś ciagnie. Od dzisiaj strasznie dokuczajacy głód przez cały dzień pomimo normalnego trybu jedzeniowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 22:23
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Oj kochana zbadaj sobie koniecznie d3 bo on to witamina na pograniczu hormonu ktory odpowiada także za pracę tarczycy Moja koleżanka miała praktycznie całkowity brak D3 w organizmie i rozregolowal jej tarczycę.
Moj dr w klinice kazał mi pilnować by była d3 na poziomie 50 odgrywa ważną rolę w utrzymaniu ciąży i płodności.
O raju to nie wiedzialam ze ona taka wazna! Musze sobie kupic nastepna paczuszke!
Bylam tak wyrabana dzis ze zasnelam o 19 ogladajac tv i dopiero sie obudzilam!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Oszaleć można z moim organizmem 2.00 jak jajnik mnie zabolał, że to mnie obudziło. Cały czas chodzę do toalety chyba się odwodnie. Cykl bez ovu a świra idzie dostać. Piersi bolą ma potegę ja chce @!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Motomi7 wrote:O dziewczyny, ja mężowi też coraz mniej mówię, powody jak i u Was dlatego cieszę się, że mam Was - mogę sobie napisać, co mi się podoba i każda zrozumie
-
Ewi28 wrote:Ja za to nawijam mężowi jak najęta a on słucha ze stoickim spokojem:) czasami się dziwie jak on ze mną wytrzymuje
Mój też słuchał ze stoickim spokojem, ale po roku starań prosił, żebym sie nie nakręcała, odpuściła troszkę, wyluzowała - wiem, że ma rację, chce mi zaoszczędzić ewentualnych rozczarowań - szczególnie teraz, kiedy znamy przyczynę, a jesteśmy przed jej rozwiązaniem, ale skoro lekarz twierdzi, że zawsze warto próbować to próbujemy
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motomi7 wrote:Mój też słuchał ze stoickim spokojem, ale po roku starań prosił, żebym sie nie nakręcała, odpuściła troszkę, wyluzowała - wiem, że ma rację, chce mi zaoszczędzić ewentualnych rozczarowań - szczególnie teraz, kiedy znamy przyczynę, a jesteśmy przed jej rozwiązaniem, ale skoro lekarz twierdzi, że zawsze warto próbować to próbujemy
Ja oszczednie mówię mojemu M o wszystkim dlatego że mężczyźni nie lubią presji.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nadzieja73 wrote:Dzień dobry dziewczęta ☺.U mnie kolejny dzień bez okresu Nadal czekam na@
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:U mnie też nic.Tylko mam bardzo bolesne sutki. I są obrzękniete.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny