Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gg88 wrote:Jednak nie wytrzymałam, te wrażliwe sutki nie dawały mi spokoju i zrobiłam test w 10dc a tam biel... No nic czekam do pt i wtedy jeszcze raz zatestuje o ile temperatura nie spadnie bo dzis juz zaczęła spadać Powodzenia dla reszty testujących
Też w tym cyklu mam strasznie wrażliwe sutki...póki co nie nakręcam bo u mnie to dopiero jakieś 5 dni po owulacji więc jeszcze sobie poczekam z testowaniem. Życzę Ci ( wam wszystkim ) II kreseczek
-
Flowwer wrote:Wspieraj nas tutaj a od czasu do czasu wpadam na fioletową stronę zobaczyć co u dziewczyny słychać.
Tusiek86, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Oj ja nie mam skłonności masochistycznych. Trzymam się od fioletowej z dala jak tylko to możliwe.
innamorata88, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wiesz co jest dla mnie aktem desperacji kupienie testu w cyklu bez ovu tylko po to by @ przyszła. Ale u mnie we wsi nie mogę kupić bo wyobraź sobie ze najwieksze beplodzie kupuje testy i nim dojadę do domu to cała wieś by o tym wiedziała. Taki minus bycie osobą znanąMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:O matko chyba zaczynam doceniać miejską anonimowość co do wywoływania @ testem ciążowym - potwierdzam, działa! Przychodzi w ten sam dzień, wieczorem.
Wczoraj byłam odwiedzić koleżankę bo urodziła córeczkę i cały czas patrząc na nią musiałam powstrzymać się od wybuchu płaczu możliwe że dlatego dziś całą noc nie spałam.Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Tusiek86 wrote:Też w tym cyklu mam strasznie wrażliwe sutki...póki co nie nakręcam bo u mnie to dopiero jakieś 5 dni po owulacji więc jeszcze sobie poczekam z testowaniem. Życzę Ci ( wam wszystkim ) II kreseczekTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
FLOWER I INNNA wierzę ze kwiecień będzie wasz:) Flower zobaczysz jeszcze dzis przyjdzie do ciebie@ bo pogoda taka podla za oknem
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
gg88 wrote:FLOWER I INNNA wierzę ze kwiecień będzie wasz:) Flower zobaczysz jeszcze dzis przyjdzie do ciebie@ bo pogoda taka podla za oknem
Ja właśnie siedzę na Genini i zastanawiam sie które kupić testy ? Podpowiecie może który kupić? Bo na pewno hurtowo kupię
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KateHawke - pod językiem mierze, elektronicznym ale nie wiem czy mu ufam dzięki za odpowiedz tak tez myślałam ze to mierzenie jest trochę o kant tylka roztrzasl
Kaczorka - tez dzięki, chyba podświadomie miałam nadzieje ze któraś z zafasolkowanych mnie zapewni ze to o niczym nie świadczy
W ogole to to forum mogłoby być bardziej dyskretne layoutowo Popisalabym swobodniej z pracy na komputerze (a nie w komórce) bo jakos nie bardzo mi sie widzi dawać wszystkim w pracy po oczach tym różem i bocianami heheBocianiątko lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Oj tak ten róż się rzuca w oczy i tez piszę ciągle z komórki:)
Maja gdzie jesteś czekamy na dobre wieści:)Tomasz 09.2018
gg88 wrote:Oj tak ten róż się rzuca w oczy i tez piszę ciągle z komórki:)
Maja gdzie jesteś czekamy na dobre wieści:)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny odebrałam betę 415,93
tak się cieszę!!! Jutro powtórka a wyniki w piątek ok 11. Nie puszczajcie jeszcze kciuków proszeAsik84, Kaczorka, lilka1984, Maja84, E_w_c_i_a, innamorata88, nadzieja73, kaha, Amy333, Karolka12345, nika647, Karma88, Bocianiątko, KarolinaSeven lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Zgredek 12 wrote:Dziewczyny odebrałam betę 415,93
tak się cieszę!!! Jutro powtórka a wyniki w piątek ok 11. Nie puszczajcie jeszcze kciuków prosze
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:Oj tak ten róż się rzuca w oczy i tez piszę ciągle z komórki:)
Maja gdzie jesteś czekamy na dobre wieści:)Flowwer wrote:No właśnie gdzie jest Maja ?!!! Helloooo!!!
Jestem jestem moje kochane Ale przykro mi że wieści dobrych nie niosę Nawet cień cienia cienia się nie pokazał Ale spokojnie, mam jeszcze 4 testy, może któryś nie będzie uszkodzony hahahaFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Oszaleć można z moim organizmem 2.00 jak jajnik mnie zabolał, że to mnie obudziło. Cały czas chodzę do toalety chyba się odwodnie. Cykl bez ovu a świra idzie dostać. Piersi bolą ma potegę ja chce @!!
Po tych Twoich objawach to aż szok, że owu nie było. Szkoda, że nie zrobiłaś tego progesteronu, bo może lekarz jednak się myli W każdym razie przynajmniej wiemy, że nic złego się nie dzieje, a Twój organizm pracuje W kwietniu walczymy pełną parą!!! a testy też jeszcze dokupię i będziemy sikać na potęgę żółty bobo test kup bo dziewczyny mówiły że jest szczęśliwy Ja jeden mam ale trzymam go na koniec
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Jestem jestem moje kochane Ale przykro mi że wieści dobrych nie niosę Nawet cień cienia cienia się nie pokazał Ale spokojnie, mam jeszcze 4 testy, może któryś nie będzie uszkodzony hahaha
No dobra mozesz mi uciekać ewentualnie na fioletową stronę ♡♡♡
A jak dzisiejsze samopoczucie?Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Powiem Wam, że coś jest z tą Wit. D, bo udawało mi się zajść w ciążę akurat jak ją suplementowałam :p zarówno w październiku jak i teraz!
Zdecydowanie polecam Wam Femibion natal 1. Są to witaminy dla kobiet, które starajat się zajść w ciążę i dla tych do 12 tyg. ciąży. Zawierają i wit.D i jod, który też poprawia pracę tarczycy.
Mi gin kazała brać wit.D 2000j.m. więc biorę. Też brałam Femibion Natal 1 Na razie nie biorę, bo chwilę chce odpocząć od tabletek, a i tak piję Miositogyn. Wcześniej to miałam wrażenie że mój organizm to już jedna wielka tabletka Ale w kwietniu pewnie będę już jadła co popadnie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja życzę Ci z całego serca fasolki ale może w przyszłym cyklu nie zrobisz sobie choć jednego minitoringu w okresoe okoloowulacyjnym?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zuza91 wrote:Taka byłam podekscytowana po wczorajszym testowaniu, że w nocy nie mogłam spać! Rano tempka 36,93 - tak jak wczoraj. Zrobiłam oczywiście jeszcze sikacza przed betą (za moment jadę na badanie krwi).Druga kreska już nie cienista, a normalnie widoczna (wybaczcie zdjęcie kiepskiej jakości, na żywo lepiej to wygląda).
Zaznaczam pozytyw na wykresie OF, w końcu uwierzyłam, że to dzieje się naprawdę! Nawet już tej bety się nie boję. Bardzo, bardzo dziękuję Wam za kciuki i wsparcie Wrócę dzisiaj do Was z wynikami bety.
Motomi7 lubi tę wiadomość