Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rafaello wrote:Mycha a od którego dnia cyklu i ile dni planujesz brać luteinę?
Od 16 do 25 - tak mi nakazal lekarz. -
A w ogóle dzisiaj z rana jakoś tak fajnie było nam z m. i zebrało nam się na przytulanki, takie że wow! Rzuciliśmy się na siebie wręcz i przeszkodził nam... tygrysek na moim pępku Bo nijak nie pasował do wprowadzonej atmosfery hahaha zaczęliśmy się śmiać oboje, mi aż łzy poleciały i wow przytulanki zmieniły się w wesołe przytulanki
Madziula, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 hahahaha wyobrażam sobie
ja sie troche martwie bo kłuje mnie brzuch od jakiegos czasu tylko po lewej stronie...boje sie ze fasol zagniezdzil sie tam gdzie nie trzeba mam nadzieje ze za tydzien bedzie juz cos widac na usg i ze beda to dobre wiesci
-
Roxanne wrote:Flower ja też pewnie jeszcze trochę tu zostanę a że do 2 w nocy siedzę to też będziesz miała z kim pisać
-
Ooo właśnie zrobiła mi się 2 kreska na porannym teście To zaciekowa szara tylko także bez fanfarów ale pierwszy raz w życiu widzę na żywo test z drugą kreską hihihi Fajny widok, tylko żeby w końcu taki zobaczyć po 5min a nie po 2 godzinach. To Pink test, więc chyba go już nie kupię swoją drogą, bo gdyby mi się takie coś pojawiło na początku moich starań gdy byłam zupełnie zielona w temacie to pewnie bym sikała już ze szczęścia A że ja już oczytana na forum to wiem, że to zaciek ha!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Madziula wrote:Maja84 hahahaha wyobrażam sobie
ja sie troche martwie bo kłuje mnie brzuch od jakiegos czasu tylko po lewej stronie...boje sie ze fasol zagniezdzil sie tam gdzie nie trzeba mam nadzieje ze za tydzien bedzie juz cos widac na usg i ze beda to dobre wiesci
Na razie nie stresuj się niepotrzebnie. Ważne, że krwawienia nie ma, a że kłuje? To podobno normalny objaw. Czekaj spokojnie na jutrzejszą betę i zobaczysz że nie było się czym martwić
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziula - kłucia i ciągnięcia po jednej stronie to norma pewnie z jajnika po tej stronie miałaś owu.
Mnie też tak ciągnęło, czułam rozpieranie i się okazało, że to od jajnika. Zrobiła się torbiel po ciałku żółtkowym.
Dopóki nie ma plamień a brzuch Cię nie boli ciągle to wszystko jest ok
A betę w którym dniu robiłaś? -
Dziewczyny, mam wyniki!
Beta HCG - 42,90 mIU/ml (wg informacji załączonych do wyników, to trzeci/czwarty tydzień ciąży, czyli w widełkach 5,8 – 71,2 mIU/ml lub 9,5 – 750mIU/ml)
Estradiol - 166,80 pg/ml (norma dla pierwszego trymestru: 154-3243)
Progesteron - 22,68 ng/ml (norma dla pierwszego trymestru: 11,0 - 44,3 ng/ml)
Chyba nie mam się czym martwić, jak sądzicie? Załączam jeszcze rozpisane wyniki badań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:15
kaha, E_w_c_i_a, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Lilaliean wrote:12 dpo beta 42,29
13 dpo beta 74,60
28 godzin różnicy w badaniach i przyrost 74%. Skoro w 48 ma się podwajać, to na te 28 godzin chyba dobrze nie????
Mnie się wydaje, że OK. Troszkę może za szybko zrobiłaś. Po 48h na pewno będziesz miała to podwojenie początkowego wyniku -
nick nieaktualnyWitam Was kobietki. Witam ponownie, bo pierwsza obumarla ciaze mam juz za soba. Testuje 25.03. Obawiam sie, ze ten cykl przepadl. Serduszkowalam z mezem o 7 rano a owulacja byla okolo godz.16 (zawsze czuje dzien owulacji, wlaciwie co do godziny- nie moge wtedy chodzic, taki okropny bol). sadze ze maz ma slabej jakosc plemniki i niestety nie poczekaly na moja komorke. Czy ktorejs z Was partner rowniez ma slabej jakosci nasienie? Jak myslicie, jak dlugo przezywaja takie slabe plemniczki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:07