Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fakt, że odkąd mierzę tempkę, pierwszy raz mam taką sytuację. Za każdym razem jak temp spadała 12-13dpo to tego samego dnia była @. Dlatego byłam pewna że wczoraj będzie max dziś w nocy. Ale w końcu biorę ten miositogyn na regulację cykli i pewnie on mi tak miesza.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Hej ostatnio za tobą teskniłam wpadaj czesciej a jeden miesiac na luzie to wskazane kto wie moze to będzie strzał w dziesiątkę!!!!
Chciałabym żeby już był to ten kolejny cykl. Po prostu nie potrafię już się doczekać.
Mam do Was pytanie czy jak już mam te 100 pkt za wykresy uzbierane to czy mogę sobie wybrać miesiąc w którym mogę sobie wykorzystać darmowy premium czy to idzie z automatu? -
Flowwer wrote:U mnie nadal cisza.
A gdzie te piękne zielone kropki ?
To ja już wiem. Moja @ po prostu czeka na Twoją. Zakumplowały się może wredneFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
-Monika- wrote:Miło że ktoś o mnie pamięta, ale teraz wchodzę bardzo rzadko na forum, w pracy wczoraj dziewczyny myślały że już w ciąży jestem bo strasznie mnie mdliło, głowa bolała, żołądek a ja po prostu wzięłam w robocie tabletke bez zakąski, no myślałam że kipne.... Już nigdy więcej.
Chciałabym żeby już był to ten kolejny cykl. Po prostu nie potrafię już się doczekać.
Mam do Was pytanie czy jak już mam te 100 pkt za wykresy uzbierane to czy mogę sobie wybrać miesiąc w którym mogę sobie wykorzystać darmowy premium czy to idzie z automatu?
Wydaje mi się, że z automatu, coś tak czytałam.
Ja też o Tobie pamiętam i fajnie, że się pokazałaśMam nadzieję, że będziesz z nami na kwietniowym wątku
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Wydaje mi się, że z automatu, coś tak czytałam.
Ja też o Tobie pamiętam i fajnie, że się pokazałaśMam nadzieję, że będziesz z nami na kwietniowym wątku
a gdy przyjdę do domu to trzeba zrobić pranie, sprzątnie i obiad, padam.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Cześć jestem po punkcji. Boli ze szok ale damy rade
mamy 20jaj 6poszlo do zapłodnienia potem na zimowisko 14jaj tez sie mrozi
teraz odpoczywam do środy l4
Agniechaaa super! 3mam mocno kciuki! Odpoczywaj kochana! Spisalas sie doskonale :* a wlasciwie twoje jakjka -
Agniechaaaa wrote:Cześć jestem po punkcji. Boli ze szok ale damy rade
mamy 20jaj 6poszlo do zapłodnienia potem na zimowisko 14jaj tez sie mrozi
teraz odpoczywam do środy l4
Ile to się człowiek jest w stanie nacierpieć dla kruszynki, ale jak się później całuje takie maleńkie piękne stópki, to warto by było wejść nawet w ogieńOdpoczywaj kochana
To na pewno złote jajka i wyklują fasoleczkę! Nie mogę się doczekać
Anna Stesia lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ale fakt, że odkąd mierzę tempkę, pierwszy raz mam taką sytuację. Za każdym razem jak temp spadała 12-13dpo to tego samego dnia była @. Dlatego byłam pewna że wczoraj będzie max dziś w nocy. Ale w końcu biorę ten miositogyn na regulację cykli i pewnie on mi tak miesza.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Miło że ktoś o mnie pamięta, ale teraz wchodzę bardzo rzadko na forum, w pracy wczoraj dziewczyny myślały że już w ciąży jestem bo strasznie mnie mdliło, głowa bolała, żołądek a ja po prostu wzięłam w robocie tabletke bez zakąski, no myślałam że kipne.... Już nigdy więcej.
Mam do Was pytanie czy jak już mam te 100 pkt za wykresy uzbierane to czy mogę sobie wybrać miesiąc w którym mogę sobie wykorzystać darmowy premium czy to idzie z automatu?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:To ja już wiem. Moja @ po prostu czeka na Twoją. Zakumplowały się może wredne
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Możliwe ale test zrób;) będę kusić hihihi
Nie dam się!Owszem jakieś nadzieje się pojawiły w podświadomości, ale tym razem na tyle boję się zobaczyć znowu tą przerażającą biel, że wolę czekać spokojnie na @
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
A schodząc na ziemię, realia wyglądają tak, że owu pewnie miałam w niedzielę tak jak myślałam, a nie w sobotę jak pokazuje OF i się wszystko po prostu o 1 dzień przesunęło i o! Koniec bajki
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Witam Wszystkie Oczekujące na testowanie i Staraczki
No i właśnie, ja też oczekująca na testowanie, i chyba się bardzo boje zatestować mimo, że jednocześnie bardzo tego chce
Jak myślicie testować już, czy jeszcze poczekać do ewentualnej @ żeby się rozczarować dopiero w momencie @.
Jakie są Wasze odczucia, wolicie sprawdzić przed @ czy raczej czekacie nadejścia @?
Z mojego laickiego punktu widzenia, wykres jakieś szanse mi chyba daje ale i tak czuje niby trochę brzuch i piersi jak na okres... -
nick nieaktualnyPaniSroczka wrote:Witam Wszystkie Oczekujące na testowanie i Staraczki
No i właśnie, ja też oczekująca na testowanie, i chyba się bardzo boje zatestować mimo, że jednocześnie bardzo tego chce
Jak myślicie testować już, czy jeszcze poczekać do ewentualnej @ żeby się rozczarować dopiero w momencie @.
Jakie są Wasze odczucia, wolicie sprawdzić przed @ czy raczej czekacie nadejścia @?
Z mojego laickiego punktu widzenia, wykres jakieś szanse mi chyba daje ale i tak czuje niby trochę brzuch i piersi jak na okres...
Przy donoszonej ciąży jakoś tak przeczuwałam ze to jest ten cykl udany, bo miałam wrażliwy zapach, czyłam cebulę jak kroją na kuchni w restauracji i wtedy dało mi to do myślenia.
-
-Monika- wrote:Zyczę Tobie z całego serca żeby to była fasoleczka. Powiem tak to się czuję, u mnie był nawet trzeci skok temp., ale było jak co cykl bez zmian i wiedziałam ze w ciązy nie jestem, no i dzień przed okresem drastyczny spadek temeratury.
Przy donoszonej ciąży jakoś tak przeczuwałam ze to jest ten cykl udany, bo miałam wrażliwy zapach, czyłam cebulę jak kroją na kuchni w restauracji i wtedy dało mi to do myślenia.
Dziękuję i również trzymam kciuki za kolejny cykl starań
Jakby tak się zastanowić to w sumie trochę inaczej jest... mniej boli brzuch, plecy prawie wcale a zawsze mam mega bóle lędźwiowe, piersi tyle co nic. A zapachy bardziej wyłapuje perfumy, a zapach jedzenia w pracy wszechobecny bo pracuje w hotelarstwie
Chyba jednak poczekam do @, jakoś tam jednorazowe rozczarowanie a nie podwójne
-
Maja - uwielbiam Twoje poczucie humoru! Podczytuję Was regularnie, a Twoje wpisy zawsze poprawiają mi nastrój.
Moniko, ja też się zastanawiałam, co u Ciebie, myślałam, że gdzieś przeoczyłam to, że jesteś po fioletowej stronie, a potem sobie przypomniałam, że pisałaś, że się wstrzymujesz. Ja też w marcu nie działam, więc w kwietniu testować nie będę, ale maj będzie nasz, zobaczysz.
PaniSroczka - z doświadczenia Ci powiem, że się chyba nie da wytrzymać do terminu okresu (przynajmniej mnie się jeszcze nigdy nie udało). Rozsądek każe mi doradzić Tobie, żebyś zaczekała, ale kim ja jestem, żeby Ci o tym mówić (zwykle testuję pierwszy raz już około 9 dpo, bo jestem w gorącej wodzie kąpana).
Agusia - a może to po laparoskopii miałaś wyższą temperaturę? To chyba nie jest tak, że od razu po laparo się zaskakuje (wiem, że są takie przypadki, ale to chyba nie reguła), więc nie trać nadziei!Maja84 lubi tę wiadomość