Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy termometr do mierzenia z dwoma miejscami po przecinku kupowalyscie w, aptece? Ja jestem chora wiec wyslalam mojego.to dzwoni teraz wkurzony ze go babki wysmialy w aptece. Co ja sobie wymysliwam. Powiedzial ze nie bedzie za tym chodzil . Hahaha co za delikatny ten meski ród.
Schmetterling lubi tę wiadomość
7.02.2019 moje dwa Aniołki -
Melduję @
Ja tak mam dzisiaj i wpisuje jako pierwszy dzień cyklu. Dzwoniłam do mojego ginekologa zabieg dopiero 11.04. Orientuje się może któraś z was czy chromotubacje można robić w 2 fazie cyklu? A co jeśli wtedy jedna się uda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 14:46
PCOS niedoczynność tarczycy
Niedrożność prawostronna
2018- przerwa w staraniach na czas nieokreślony
[*] 3.11.2016 cp
[*] 11.2019 cp -
MOJE wrote:Dziewczyny czy termometr do mierzenia z dwoma miejscami po przecinku kupowalyscie w, aptece? Ja jestem chora wiec wyslalam mojego.to dzwoni teraz wkurzony ze go babki wysmialy w aptece. Co ja sobie wymysliwam. Powiedzial ze nie bedzie za tym chodzil . Hahaha co za delikatny ten meski ród.
Ja kupiłam w aptece. Ale dopiero w trzeciej dziewczyna pomyślała i okazało się, że mająw poprzednich patrzyli na mnie jak na nawiedzoną
-
Roxanne wrote:Melduję @
Ja tak mam dzisiaj i wpisuje jako pierwszy dzień cyklu. Dzwoniłam do mojego ginekologa zabieg dopiero 11.04. Orientuje się może któraś z was czy chromotubacje można robić w 2 fazie cyklu? A co jeśli wtedy jedna się uda?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
MOJE wrote:Aha jeszcze jedno. Jak wpisujecie w wykres pierwszy dzien plamin. Zastanawiam sie bo drugi raz juz mialam dzien przed okresem duzo zabarwionego sluzu. Wpisac to jako pierwszy dzien cyklu ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
agusia0104 wrote:A ja już miałam nadzieję, bo 3 dni z rzędu chodziłam z temperaturą 37 a dzisiaj zleciało poniżej 36 dupa jutro będzie małpa
czyli od razu po laparo się nie udało
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja juz bym sobie zatestowala na maxa
ale wstrzymuje sie zeby chociaż do 11 dpo doczekać, jak juz mnie bardzo świerzbi to lecę sikać zanim się namyśle zeby potem nie było czym testować
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Nie strasz mnie ja tak liczę na ten cykl po laparo. Współczuję bo wiem ile mamy nadzieji ale z tego co czytam to udaje się zwykle do 4 cyklu od laparo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 16:41
Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna... -
agusia0104 wrote:Kochana tłumacze sobie że to było za wcześnie bo laparo miałam we wtorek a owulacje w niedzielę... stanowczo za wcześnie kwiecień będzie nasz! Owulka wypadnie akurat w moje urodziny a jak nie to na pewno dzień bardzo płodny ☺ w kwietniu się u mnie zazieleni ☺
to był cykl z laparo a ja myślałam po laparo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
agusia0104 wrote:A dzisiaj wypiję pigwówkę mamusi a co ! ☺☺
chippendales i masa kobiet ojjj tego mi potrzeba
nowa na dzielni, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Hura !!!!! Melduje @ czyli mogę z czystym sumieniem napić się drinków do woli i oby do końca roku już na odwyku
Bajkaaa, Anna Stesia, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie uwierzycie! Jak mi sie cisnienie z nerwow dzwignelo..
Dzwonie do swojego lekarza, umawiam sie na monitoring i pytam czy naszymuje mi historie choroby bo z koncem marca ide do kliniki leczenia nieplodnosci. A ten sie mnie pyta- po co? Ja taki zonk.. no to mowie, ze moze skieruja na dodatkowe badania i znajda przyczyne. A on taki oburzony- przeciez pani i tak nie zajdzie w ciaze. Ja pani mowilem ze tylko invitro, ale jak tam pani uwaza... (zaznaczam ze mam dopiero 5 cykl staran z clo i pregnylem, przez wczesniejsze 5 lat sie nie leczylam).
Lekarz caly czas mi gadal zebg miec rok udokumentowanych staran bo wtedy sa tansze leki na invitro. A on mi dzis gada, ze oficjalnie zamknal gabinet w grudniu wiec historie choroby tylko do grudnia moze mi dac.. a ja przez ostatnie dwa cykle nawet sobie nie zapisalam wielkosci pecherzykow. I zamiast udokumentowanych 5 cykli z clo, bede miala dwa. -
Maja84 wrote:Ale fakt, że odkąd mierzę tempkę, pierwszy raz mam taką sytuację. Za każdym razem jak temp spadała 12-13dpo to tego samego dnia była @. Dlatego byłam pewna że wczoraj będzie max dziś w nocy. Ale w końcu biorę ten miositogyn na regulację cykli i pewnie on mi tak miesza.
ja zobaczyłam dwie kreski w pierwszym cyklu stosowania miositogyn
powodzenia
Maja84, Justya85, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Hura !!!!! Melduje @ czyli mogę z czystym sumieniem napić się drinków do woli i oby do końca roku już na odwyku
Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml