Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nadzieja73 wrote:Nic nie biorę, no właśnie ciągle czekam na @,wczoraj wieczorem myślałam że już mnie zalało ,a to były takie obfite upławy mleczne.Chciałabym zacząć już nowe starania...
Oj nie wiem, czy będzie taka konieczność... czekam z niecierpliwością na Twoją jutrzejszą betę!Maja84 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Cześć dziewczyny. Ja zgłupiałam. Nie wiem co jest. W 30dc dostałam po południu plamienia, a potem lekkiego krwawienia. No to co @ przyszedł. Kolejnego dnia krwawienie wymieszane z przezroczystym śluzem, do tego większe skrzepy. Podpaski nie jakoś mocno przesiąknięte (raczej ubogo w tej kwestii). Wczoraj teoretycznie trzeci dzień i co właściwie tylko lekkie plamienie. W południe już nic nie było.
No i teraz niby to zwykły okres tak? Tylko zobaczcie na mój wykres z temperaturą. Wysoko. Dzisiaj 36,9? Po okresie tak wysoko?
Głupieję już.
Jutro chcę jechać zrobić w 5dc te wszystkie hormony FSH, LH, prolaktyne, progesteron i myslę czy bety też nie zrobić.
Weźcie spójrzcie chłodnym okiem. Któraś tak miała?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Cześć dziewczyny. Ja zgłupiałam. Nie wiem co jest. W 30dc dostałam po południu plamienia, a potem lekkiego krwawienia. No to co @ przyszedł. Kolejnego dnia krwawienie wymieszane z przezroczystym śluzem, do tego większe skrzepy. Podpaski nie jakoś mocno przesiąknięte (raczej ubogo w tej kwestii). Wczoraj teoretycznie trzeci dzień i co właściwie tylko lekkie plamienie. W południe już nic nie było.
No i teraz niby to zwykły okres tak? Tylko zobaczcie na mój wykres z temperaturą. Wysoko. Dzisiaj 36,9? Po okresie tak wysoko?
Głupieję już.
Jutro chcę jechać zrobić w 5dc te wszystkie hormony FSH, LH, prolaktyne, progesteron i myslę czy bety też nie zrobić.
Weźcie spójrzcie chłodnym okiem. Któraś tak miała?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Lilaliean wrote:Może to była implantacja?
Ale tak późno i bez skoku temperatury? Zajrzyj na poprzedni mój cykl. Teoretycznie w 14dc była owu, poszedł skok temperatury i siedzi na wyższych aż do dzisiaj, jedynie wczoraj w 31/2dc był spadek.
Najgorzej martwią mnie te spore skrzepy. Nawet gdyby to było zagnieżdżenie to chyba nie byłoby aż takiego krwawienia ze skrzepami.
Nie mam w domu żadnych testów właśnie. Zobaczyłam wtedy okres to już było pozamiatane, a teraz główkuję.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ja zaraz idę restartować głowę a jutro żołądek chippendales i masa kobiet ojjj tego mi potrzeba
Wyszalałaś się? Mam nadzieję, że tak bo od kwietnia abstynencja!Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ja zgłaszam negatywny test z 9 dpo. Wiem ze wcześnie ale mnie tak wzięło z rana. Oczywiście zrobił mi lekkiego psikusa bo pojawiła sie druga delikatna kreska.... która po prostu w porannym świetle odbijała sie na szybce od pierwszej kreski, na szczęście zorientowałam sie ze kreska sie przesuwa po szybce jak przechylam test zanim sie nakręciłam . No nic, trzeba jeszcze trochę poczekać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 10:47
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Ja zgłaszam negatywny test z 9 dpo. Wiem ze wcześnie ale mnie tak wzięło z rana. Oczywiście zrobił mi lekkiego psikusa bo pojawiła sie druga delikatna kreska.... która po prostu w porannym świetle odbijała sie na szybce od pierwszej kreski, na szczęście zorientowałam sie ze kreska sie przesuwa po szybce jak przechylam test zanim sie nakręciłam . No nic, trzeba jeszcze trochę poczekać..
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się niedzielnie w tym tygodniu mam nadzieję na wizytę u gina. Dzisiaj w 7 dc od rana mam dziwny ból w okolicy jajnika lewego... ból pojawia się co jakieś 5 minut, jest dość denerwujący. W środę (3dc) się zaczęło jednorazowym bardzo silnym bólem. Nie wiem co to może być, bo wcześniej takiej dolegliwości nie miałam
-
Maja84, podobno siemię lniane (napar) działa dobrze na śluz oraz syrop przeciwkaszlowy z guajazylem. Trzeba też pić dużo wody - 2 litry dziennie (podobno musi być woda a nie inne płyny).
Ale to teoria, u mnie jak kiepsko ze śluzem było tak nadal jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Maja84, podobno siemię lniane (napar) działa dobrze na śluz oraz syrop przeciwkaszlowy z guajazylem. Trzeba też pić dużo wody - 2 litry dziennie (podobno musi być woda a nie inne płyny).
Ale to teoria, u mnie jak kiepsko ze śluzem było tak nadal jest.
u mnie picie siemienia robiło cuda z cyklem, przy pierwszym podejściu (tylko ja chciałam pić dla zdrowotności) mój cykl rozciągnął się do 60 dni. Ostatnio zaczęłam pić dla lepszego śluzu, ale przypomniałam sobie co było ostatnio i odstawiłam, ale cykl i tak się nieznacznie wydłużyl. Siemię zawiera fitohormony, które jak widać róznie wpływają na różne osoby. -
Karma88 wrote:Ale tak późno i bez skoku temperatury? Zajrzyj na poprzedni mój cykl. Teoretycznie w 14dc była owu, poszedł skok temperatury i siedzi na wyższych aż do dzisiaj, jedynie wczoraj w 31/2dc był spadek.
Najgorzej martwią mnie te spore skrzepy. Nawet gdyby to było zagnieżdżenie to chyba nie byłoby aż takiego krwawienia ze skrzepami.
Nie mam w domu żadnych testów właśnie. Zobaczyłam wtedy okres to już było pozamiatane, a teraz główkuję.
-
nowa na dzielni wrote:Ja zgłaszam negatywny test z 9 dpo. Wiem ze wcześnie ale mnie tak wzięło z rana. Oczywiście zrobił mi lekkiego psikusa bo pojawiła sie druga delikatna kreska.... która po prostu w porannym świetle odbijała sie na szybce od pierwszej kreski, na szczęście zorientowałam sie ze kreska sie przesuwa po szybce jak przechylam test zanim sie nakręciłam . No nic, trzeba jeszcze trochę poczekać..Maja84 wrote:Dziewczyny czym oprócz wiesiołka można polepszyć sobie śluz płodny? Mój w ostatnich cyklach pozostawia wiele do życzeniaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka