Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:Jestem glupia jeszcze tyle dni do @ a ja juz mam wrazenia jakbym byla w ciazy... Idiotka... Moj wykres w tym cyklu jest do bani
tak zupełnie poza tematem, ale uwielbiam Twój nick -
nick nieaktualny
-
lilka1984 wrote:tak zupełnie poza tematem, ale uwielbiam Twój nick
Amy333, lilka1984, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nadzieja73 wrote:Witajcie babeczki.Biorę luteine co 6 godzin.Od wczoraj jazda się zaczęła.Cycki zaczęły strasznie boleć, do tego zrobiłam się potwornie nerwowa.Powoli moja anielska cierpliwość się kończy...
Ja będę brała od przyszłego tygodnia i to jakąś ekstremalną dawkę więc też bedę wariowała👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Jula91 wrote:Trzymajcie za mnie kciuki. Wczoraj wieczorem cień cienia, ale równie dobrze może to być nic. Dzisiaj poszlam na bete-wyniki okolo godz. 16.
-
Jula91 wrote:Trzymajcie za mnie kciuki. Wczoraj wieczorem cień cienia, ale równie dobrze może to być nic. Dzisiaj poszlam na bete-wyniki okolo godz. 16.
powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Wlasnie innych objawów nie mam. Nie mam silnego PMS, brzuch przed @ jeden dzień wcześniej zaczyna pobolewa, no i najważniejsze ze nie plamie. Plamienie jak się pojawi, to w ciągu paru godzin już jest @. No i lekarza wlasnie dlatego mowia, ze lutka dupek to bez sensu. Może maja racje..
Ja nie plamie mam progesteron ok 8. Ale za to mam koszmarnie bolesne @. Zwlaszcza 1 dzien. -
mycha91 wrote:Ja nie plamie mam progesteron ok 8. Ale za to mam koszmarnie bolesne @. Zwlaszcza 1 dzien.
a jak z dlugością FL? masz w normie? Mi się na razie stopniowo zaczela wydluzac od kiedy odstawiłam antyki. Doszlam już nawet do 13 dni- no i to tez ginka wziela pod uwagę. Mowi ze jak na 4 cykl po antykach to nie jest zle.
-
nick nieaktualnyBeta HCG 12,87. Początek dopiero- implantacja prawdopodobnie dopiero miala miejsce przedwczoraj. Pojutrze sprawdze przyrost
beatka_c, ciekawska_babka, bejb, Flowwer, bazylkove, karola205, Maja84, Karolka12345, nika647, Kaczorka, Bocianiątko, KaMiszka, E_w_c_i_a, KateHawke, Phnappy, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:a jak z dlugością FL? masz w normie? Mi się na razie stopniowo zaczela wydluzac od kiedy odstawiłam antyki. Doszlam już nawet do 13 dni- no i to tez ginka wziela pod uwagę. Mowi ze jak na 4 cykl po antykach to nie jest zle.
Ja mam 12-13 dni. Dzis juz bole @ i wzdecia czyli jasniepani przyjdzie.
Jula91 gratulacje!!! Moze kolej na nasz rocznik! -
A ja w poniedziałek niby dostałam okres ale wcale nie jakiś mocny... wczoraj mało krwawiłam a dzisiaj już wogole... myslalam ze moze plamienie implantacyjne ale test zrobilam i negatywny... ciekawe czy to normalne po laparoskopi...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Jula91 wrote:Beta HCG 12,87. Początek dopiero- implantacja prawdopodobnie dopiero miala miejsce przedwczoraj. Pojutrze sprawdze przyrost
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
agusia0104 wrote:A ja w poniedziałek niby dostałam okres ale wcale nie jakiś mocny... wczoraj mało krwawiłam a dzisiaj już wogole... myslalam ze moze plamienie implantacyjne ale test zrobilam i negatywny... ciekawe czy to normalne po laparoskopi...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jula91 wrote:Beta HCG 12,87. Początek dopiero- implantacja prawdopodobnie dopiero miala miejsce przedwczoraj. Pojutrze sprawdze przyrost
Gratulacje Oby teraz pięknie rosła
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Jula91 wrote:Dziekuje Dzisiaj 10dpo. @ mialabym dostac w niedziele 26.03
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
mycha91 wrote:Ja mam 12-13 dni. Dzis juz bole @ i wzdecia czyli jasniepani przyjdzie.
O nie nie,@ ma zakaz wjazdu:)Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Aha no dobra czyli wychodzi że to normalne... w takim razie pijemy miositogyn i szalejemy ☺ Dzisiaj odebrałam wynik histopatologiczny potwierdzajacy endomende. Oby tylko się udało zanim nawrócą jakieś świństwa znowu...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...