Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:Jestem glupia jak but. Zrobilam test w 9 dpo. Zjebe dostalam od B. Jak nigdy.
Mycha, tulę :* Bo my czasem takie niecierpliwe głuptaski jesteśmy... poczekaj jeszcze troszkę... miałyśmy przecież razem wysikać sześć kresek, pamiętasz?poczekaj na nas!
Ja jak zaczęłam narzekać mężowi ze jestem ciągle głodna i śpiąca to powiedział ze karmie dwoje... a ja na niego nakrzyczałam że na pewno nie i żeby mnie nie nakręcał! Ech, dziwne my te kobietki
Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Bocianiątko wrote:Mycha, tulę :* Bo my czasem takie niecierpliwe głuptaski jesteśmy... poczekaj jeszcze troszkę... miałyśmy przecież razem wysikać sześć kresek, pamiętasz?
poczekaj na nas!
Ja jak zaczęłam narzekać mężowi ze jestem ciągle głodna i śpiąca to powiedział ze karmie dwoje... a ja na niego nakrzyczałam że na pewno nie i żeby mnie nie nakręcał! Ech, dziwne my te kobietki
Moj tez mowi ze on czuje ze tuli nas dwoje a nie tylko mnie bo spie ostatnio jak misie. Tlumacze mu ze to przez rownonoc i luteine a do niego nie dociera.Ale rano krzyczal ze za szybko testuje a potem przez to nie wychodzi (zaboboniarz jeden)
Ja wysikam dwie kreski ale w dwoch testach cos czuje. -
mycha91 wrote:Moj tez mowi ze on czuje ze tuli nas dwoje a nie tylko mnie bo spie ostatnio jak misie. Tlumacze mu ze to przez rownonoc i luteine a do niego nie dociera.Ale rano krzyczal ze za szybko testuje a potem przez to nie wychodzi (zaboboniarz jeden)
Ja wysikam dwie kreski ale w dwoch testach cos czuje.
Nie możemy tak myśleć... Musimy być pozytywnie nastawione... Wiem że ciężko bo sama uprawiam czarnowidztwo na zmianę z euforią (takie małe rozdwojenie jaźni, heh;)
Królewno, poprawiamy koronę i zasuwamy dalej!
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Parę dni temu pisałam tutaj na forum
a wiec... wczoraj był termin @ ale nie przyszła, dzisiaj również nie. Rano robiłam test ale był negatywny. Brzuch boli tak jak na miesiączkę, piersi również... Ehh... Nie chcę się nakręcać ale nadzieja już się obudziła... Wszystkim Wam życzę szybkiego zafasolkowania
-
Oj dziewczyny dziewczyny my to się cholera mamy.
U mnie jakieś 4 dni do okresu zrobiłam sobie teścik no bo czemu by nie
nic innego nie chciało się pokazać jak jedna kreska.
Brzuch napierdziela , że zapodałam tabletkę no i taką mam chandrę , że szok. Gadać mi się nie chce z nikim. Ogólnie to tylko spać mi się chcę i płakać.
Weszłam na fb a tam zdjęcia kuzynki nowonarodzonego synka.
Weszłam pooglądać sobie tak na dojebkęI tak sobie pomyślałam kurde no czy my nie umiemy się bzykać , zrobić dziecko tak jak to inni robią bez problemu. Każdy test tylko jedna kreska. Ehh niech się kończy ten dzień bo ja się wykończę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 18:57
-
Witam po przerwie zapisuje sie na 30marca na testowanie... Chociaż wielkich nadziei nie pokładam... Dziś moj brat mi oznajmił ze prawdopodobnie zostanie tatą że wpadka przed slubem itp. jutro bratowa potwierdzi u gina... Oni "płaczą" a ja im zazdroszczę
Flowwer lubi tę wiadomość
-
A ja mam do Was pytanie z tych nieco paskudnych co to mozna tylko tutaj zadać
czym sa dla Was skprzepy? Bo tak sobie teraz czekam z niby wysoka temperatura i na 70% rozkręcającym sie okresem i zastanawiam sie co to właściwie jest
czy chodzi typowo o większe, pozlepiane kawałki krwi wypadające podczas okresu jak sie juz rozkręci? Czy w tym momencie kiedy wkładkę mam wprawie czysta ale w ciagu dnia mam i kilka ciągnących sie, brazowych, glutkowatych albo nitkowatych plamek - to czy ta są już te cieszące sie zła sława skrzepy, świadczące o tym ze to okres a nie żadna implementacja? Bo chciałabym juz wreszcie to wino na pocieszenie otworzyć
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
OjMaryś wrote:Witam po przerwie zapisuje sie na 30marca na testowanie... Chociaż wielkich nadziei nie pokładam... Dziś moj brat mi oznajmił ze prawdopodobnie zostanie tatą że wpadka przed slubem itp. jutro bratowa potwierdzi u gina... Oni "płaczą" a ja im zazdroszczę
Wszyscy się chwalą ciążami nawet na fb strach już wejść. Ale my też sie kiedyś pochwalimy ♡♡OjMaryś lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:PaniSroczka, Phnappy - dziewczyny, cudownie, ależ się cieszę! Rośnijcie zdrowo i spełniajcie się w macierzyństwie! Spokojnej ciąży i dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków!
Dziękuję!ja cięgle ogarniam w głowie ten fakt
Jutro kolejna beta, ale już dzisiaj chyba powiem mojemu T. o cud nowinie
I wysyłam fasolkowe wiruski na kolejny cykl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 20:52
Bocianiątko, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
PaniSroczka wrote:Dziękuję!
ja cięgle ogarniam w głowie ten fakt
Jutro kolejna beta, ale już dzisiaj chyba powiem mojemu T. o cud nowinie
I wysyłam fasolkowe wiruski na kolejny cykl!
Dziękuję! Ja bym nie wytrzymała i powiedziała 15 sekund po zobaczeniu 2 kresek. Podziwiam, że umiesz wytrzymać -
nowa na dzielni wrote:A ja mam do Was pytanie z tych nieco paskudnych co to mozna tylko tutaj zadać
czym sa dla Was skprzepy? Bo tak sobie teraz czekam z niby wysoka temperatura i na 70% rozkręcającym sie okresem i zastanawiam sie co to właściwie jest
czy chodzi typowo o większe, pozlepiane kawałki krwi wypadające podczas okresu jak sie juz rozkręci? Czy w tym momencie kiedy wkładkę mam wprawie czysta ale w ciagu dnia mam i kilka ciągnących sie, brazowych, glutkowatych albo nitkowatych plamek - to czy ta są już te cieszące sie zła sława skrzepy, świadczące o tym ze to okres a nie żadna implementacja? Bo chciałabym juz wreszcie to wino na pocieszenie otworzyć
Ja skrzepy zaliczam jak widzę większe pozlepiane kawałki np. przy podcieraniu czy myciu. -
Bocianiątko wrote:Mycha, tulę :* Bo my czasem takie niecierpliwe głuptaski jesteśmy... poczekaj jeszcze troszkę... miałyśmy przecież razem wysikać sześć kresek, pamiętasz?
poczekaj na nas!
oj to prawda, ja tez na początku testowalam juz nawet w 7-8 dpo. Ale z cyklu na cykl przechodzi mi coraz bardziej...
A dzisiaj to sie troche podłamałam, odebrałam wyniki- progesteron sie popisał- 11,31 ng/mlw poprzednim cyklu było 11,79 ng/ml
-
Mam wynik bety 103,4
Normy:
4 tydzień ciąży: 9.5 - 750
5 tydzień ciąży: 217 - 7138
13dpo czyli 4+2d czyli 5 tydzień?
Nie powinno być ponad 217? Schizuję...KarolinaSeven lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Mam wynik bety 103,4
Normy:
Nie powinno być ponad 217? Schizuję...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Phnappy wrote:Mam wynik bety 103,4
Normy:
Nie powinno być ponad 217? Schizuję...
Nie, 4 tydzieńliczą się pełne tygodnie czyli 5 tydzień będzie dopiero 5+1d
wszystko ok
a rzeczywiście najważniejszy jest przyrost, bo impla tacja może być różnie. Tak jak mówi Flower, sprawdź po 48h
gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 22:54
ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
Amy333 wrote:oj to prawda, ja tez na początku testowalam juz nawet w 7-8 dpo. Ale z cyklu na cykl przechodzi mi coraz bardziej...
A dzisiaj to sie troche podłamałam, odebrałam wyniki- progesteron sie popisał- 11,31 ng/mlw poprzednim cyklu było 11,79 ng/ml
Amy, głowa do góry! Co mówił gin na taki wynik? Może trzeba wziąć luteinke? Tulę!:*
ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
Dzięki dziewczyny
W czwartek powtarzam betę
Przesyłam wiruski!!!Flowwer, mycha91, Bocianiątko, Roxanne, nika647 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Dzięki dziewczyny
W czwartek powtarzam betę
Przesyłam wiruski!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄