Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:Ja nie plamie mam progesteron ok 8. Ale za to mam koszmarnie bolesne @. Zwlaszcza 1 dzien.
a jak z dlugością FL? masz w normie? Mi się na razie stopniowo zaczela wydluzac od kiedy odstawiłam antyki. Doszlam już nawet do 13 dni- no i to tez ginka wziela pod uwagę. Mowi ze jak na 4 cykl po antykach to nie jest zle.
-
nick nieaktualnyBeta HCG 12,87. Początek dopiero- implantacja prawdopodobnie dopiero miala miejsce przedwczoraj. Pojutrze sprawdze przyrost
beatka_c, ciekawska_babka, bejb, Flowwer, bazylkove, karola205, Maja84, Karolka12345, nika647, Kaczorka, Bocianiątko, KaMiszka, E_w_c_i_a, KateHawke, Phnappy, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:a jak z dlugością FL? masz w normie? Mi się na razie stopniowo zaczela wydluzac od kiedy odstawiłam antyki. Doszlam już nawet do 13 dni- no i to tez ginka wziela pod uwagę. Mowi ze jak na 4 cykl po antykach to nie jest zle.
Ja mam 12-13 dni. Dzis juz bole @ i wzdecia czyli jasniepani przyjdzie.
Jula91 gratulacje!!! Moze kolej na nasz rocznik! -
A ja w poniedziałek niby dostałam okres ale wcale nie jakiś mocny... wczoraj mało krwawiłam a dzisiaj już wogole... myslalam ze moze plamienie implantacyjne ale test zrobilam i negatywny... ciekawe czy to normalne po laparoskopi...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Jula91 wrote:Beta HCG 12,87. Początek dopiero- implantacja prawdopodobnie dopiero miala miejsce przedwczoraj. Pojutrze sprawdze przyrost
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
agusia0104 wrote:A ja w poniedziałek niby dostałam okres ale wcale nie jakiś mocny... wczoraj mało krwawiłam a dzisiaj już wogole... myslalam ze moze plamienie implantacyjne ale test zrobilam i negatywny... ciekawe czy to normalne po laparoskopi...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jula91 wrote:Beta HCG 12,87. Początek dopiero- implantacja prawdopodobnie dopiero miala miejsce przedwczoraj. Pojutrze sprawdze przyrost
GratulacjeOby teraz pięknie rosła
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Jula91 wrote:Dziekuje
Dzisiaj 10dpo. @ mialabym dostac w niedziele 26.03
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
mycha91 wrote:Ja mam 12-13 dni. Dzis juz bole @ i wzdecia czyli jasniepani przyjdzie.
O nie nie,@ ma zakaz wjazdu:)Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Aha no dobra czyli wychodzi że to normalne... w takim razie pijemy miositogyn i szalejemy ☺ Dzisiaj odebrałam wynik histopatologiczny potwierdzajacy endomende. Oby tylko się udało zanim nawrócą jakieś świństwa znowu...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
No mi niestety trzeba wpisać @ (nie wiem jak się wstawia obrażoną na cały świat minę ;P)...Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:No mi niestety trzeba wpisać @ (nie wiem jak się wstawia obrażoną na cały świat minę ;P)...
gg88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
No to był dopiero trzeci, a taki prawdziwy, z dopilnowaniem terminów - to dopiero pierwszy. No więc wiem, że to dopiero początek i że to ruletka itd itp i że nie powinnam marudzić, ale już zaczynam być jakaś zła na swój organizm za okres. Ma się jakieś takie wrażenie że może akurat coś się tam dzieje po tych staraniach a potem ciało nie umie tego przyjąć i coś knoci po drodzeSynek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? PozdrawiamWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualnynikola232 wrote:Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? Pozdrawiam
Wtf ?? Dlaczego jakoś tak nie po ludzku ?? Zapłodnienie możliwe skoro sperma ostatecznie trafiła do Twojej pochwy -
nikola232 wrote:Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? Pozdrawiam
a nie wpadlo Ci troche tej spermy do mozgu?
Sorki...ale wez sie ogarnij.ciekawska_babka, Flowwer, PaniSroczka lubią tę wiadomość
-
GratulujęJa pierwsza betę robiłam 13 marca i też była maleńka (24,42), a dziś wynik pokazal 1956
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 19:08
Flowwer lubi tę wiadomość