Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Dziewczyny moje kochane, pytanko mam
Badałam dziś progesteron (7dpo) i wyszło 19,41.
Czy to dobry wynik? Bo lekarza muszę zmienić i nie mam kogo zapytać...
Dobry.KateHawke lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Tu masz rację już tych bieli vizira człowiek ma dość kto jak kto ale po tych 103 cyklach to zastanawiam co tu jeszcze robię ?! Łudzę się jak głupia że jeszcze stanie się cud.
U Ciebie głuptasku to nie cud tylko walka i wygrana będzie! Mało kto by dał radę, a ty dalej walczysz :*Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dziewczyny moje kochane, pytanko mam
Badałam dziś progesteron (7dpo) i wyszło 19,41.
Czy to dobry wynik? Bo lekarza muszę zmienić i nie mam kogo zapytać...KateHawke lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
mycha91 wrote:U Ciebie głuptasku to nie cud tylko walka i wygrana będzie! Mało kto by dał radę, a ty dalej walczysz :*
jeszcze walczę!!! I bede tulić bobasa czy to z pod serducha czy z serducha !!
KateHawke, Bocianiątko, Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny byłam z wynikiem u lekarza i na to wychodzi ze mąż jest wporzadku a u mnie jest coś nie tak
az głupio mi przed nim ze mu dziecka nie mogę dac
. U mnie problem tkwi hiperprolaktynemie czynnosciowa ... z tym do ginekologa czy endokrynologa?
-
Bocianiątko wrote:Ooo! Winko z Maryjką dobra rzecz!
ja z kolei mam przeczucie ze ktoś tam jest, ale boję się rozczarowania... a w weekend raczyłam się prosecco
a ja w piatek mam gosci na kolacji z noclegiem, wiec wiecie jaka to kolacja bedzi:/ Nie wiem, chyba tylko tak symbolicznie dzioba umocze;-)Flowwer lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Dziewczyny byłam z wynikiem u lekarza i na to wychodzi ze mąż jest wporzadku a u mnie jest coś nie tak
. U mnie problem tkwi hiperprolaktynemie czynnosciowa ... z tym do ginekologa czy endokrynologa?
Endokrynolog.
Spojrzałam na Twój wykres - chyba bym nie wyrobiła emocjonalnie z takimi cyklami!! Przychodzi okres czy zawsze wywołujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 22:12
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
panan12 wrote:Dziewczyny byłam z wynikiem u lekarza i na to wychodzi ze mąż jest wporzadku a u mnie jest coś nie tak
hej,
z tym to raczej do endokrynologa. mój gin powiedział ze to nic takiego i nie widzi potrzeby leczenia a endo zrobił dodatkowe badania, zapisał leki i po kilku miesiącach cykle sie ładnie wyregulowały i udały sie dwie kreski.
powodzenia, na pewno i Tobie sie uda
-
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kto bierze luteine przyznac sie? Bo ja juz nie wyrabiam, czekalam na meza wiec dlatego tak pozno leze w lozku (od kilku dni.po 21 chodze spac), telepie sie wieczorami z zimna (slyszalam ze lutka podnosi temp ale jak wychodzilam z wanny myslalam ze zeby zgubie) z godzine temu mierzylam mialam 37,3masakra jakas, moj maz przy takiej temp bierze chorobowe a ja mam 12-14dni normalnie funkcjonowa?musze go zapytac:)a dla odmiany cycki wogole nie bola, taki o to plus:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Dziewczyny a teraz powaznie, jak biore luteine, jutro teor 7dpo I jakbym poszla na badanie prog to powie prawde? Czy lutka wplynie na wynik?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Dziewczyny a teraz powaznie, jak biore luteine, jutro teor 7dpo I jakbym poszla na badanie prog to powie prawde? Czy lutka wplynie na wynik?
P.s chłopy przy takiej temp umierają
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:a ja w piatek mam gosci na kolacji z noclegiem, wiec wiecie jaka to kolacja bedzi:/ Nie wiem, chyba tylko tak symbolicznie dzioba umocze;-)
Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tu masz rację już tych bieli vizira człowiek ma dość kto jak kto ale po tych 103 cyklach to zastanawiam co tu jeszcze robię ?! Łudzę się jak głupia że jeszcze stanie się cud.
Kwiatku piękny cud nie cud, zwał jak zwał, w końcu się uda!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Motomi7 wrote:Kwiatku piękny cud nie cud, zwał jak zwał, w końcu się uda!
Motomi7, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
co to za głupoty!!!??? NIe wolno Ci być głupio, mój M ma problemy i ja zawsze powtarzam, że to nasz problem, a nie jego, nasz, bo jestesmy malzenstwem. Kobietko głowa do góry, nie łam się i myślenie, że nie możesz dać dziecka nie zaprowadzi Cię daleko, wpadniesz w jakas depreche czy cus! Pozytywnie myślimy :* -
Justya85 wrote:Kto bierze luteine przyznac sie? Bo ja juz nie wyrabiam, czekalam na meza wiec dlatego tak pozno leze w lozku (od kilku dni.po 21 chodze spac), telepie sie wieczorami z zimna (slyszalam ze lutka podnosi temp ale jak wychodzilam z wanny myslalam ze zeby zgubie) z godzine temu mierzylam mialam 37,3masakra jakas, moj maz przy takiej temp bierze chorobowe a ja mam 12-14dni normalnie funkcjonowa?musze go zapytac:)a dla odmiany cycki wogole nie bola, taki o to plus:)
Ja biore pierwszy cykl teraz. Tez mnie wczoraj telepalo jak cholera. Dzisiaj mi sie udaje jeszcze nie zasnac ale o 21 mialam kryzys spaniowy. A no i mnie cycki bola jak suczysyn!