Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kto bierze luteine przyznac sie? Bo ja juz nie wyrabiam, czekalam na meza wiec dlatego tak pozno leze w lozku (od kilku dni.po 21 chodze spac), telepie sie wieczorami z zimna (slyszalam ze lutka podnosi temp ale jak wychodzilam z wanny myslalam ze zeby zgubie) z godzine temu mierzylam mialam 37,3masakra jakas, moj maz przy takiej temp bierze chorobowe a ja mam 12-14dni normalnie funkcjonowa?musze go zapytac:)a dla odmiany cycki wogole nie bola, taki o to plus:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Dziewczyny a teraz powaznie, jak biore luteine, jutro teor 7dpo I jakbym poszla na badanie prog to powie prawde? Czy lutka wplynie na wynik?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Dziewczyny a teraz powaznie, jak biore luteine, jutro teor 7dpo I jakbym poszla na badanie prog to powie prawde? Czy lutka wplynie na wynik?
P.s chłopy przy takiej temp umierają
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:a ja w piatek mam gosci na kolacji z noclegiem, wiec wiecie jaka to kolacja bedzi:/ Nie wiem, chyba tylko tak symbolicznie dzioba umocze;-)
Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tu masz rację już tych bieli vizira człowiek ma dość kto jak kto ale po tych 103 cyklach to zastanawiam co tu jeszcze robię ?! Łudzę się jak głupia że jeszcze stanie się cud.
Kwiatku piękny cud nie cud, zwał jak zwał, w końcu się uda!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Motomi7 wrote:Kwiatku piękny cud nie cud, zwał jak zwał, w końcu się uda!
Motomi7, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
panan12 wrote:Dziewczyny byłam z wynikiem u lekarza i na to wychodzi ze mąż jest wporzadku a u mnie jest coś nie tak az głupio mi przed nim ze mu dziecka nie mogę dac . U mnie problem tkwi hiperprolaktynemie czynnosciowa ... z tym do ginekologa czy endokrynologa?
co to za głupoty!!!??? NIe wolno Ci być głupio, mój M ma problemy i ja zawsze powtarzam, że to nasz problem, a nie jego, nasz, bo jestesmy malzenstwem. Kobietko głowa do góry, nie łam się i myślenie, że nie możesz dać dziecka nie zaprowadzi Cię daleko, wpadniesz w jakas depreche czy cus! Pozytywnie myślimy :* -
Justya85 wrote:Kto bierze luteine przyznac sie? Bo ja juz nie wyrabiam, czekalam na meza wiec dlatego tak pozno leze w lozku (od kilku dni.po 21 chodze spac), telepie sie wieczorami z zimna (slyszalam ze lutka podnosi temp ale jak wychodzilam z wanny myslalam ze zeby zgubie) z godzine temu mierzylam mialam 37,3masakra jakas, moj maz przy takiej temp bierze chorobowe a ja mam 12-14dni normalnie funkcjonowa?musze go zapytac:)a dla odmiany cycki wogole nie bola, taki o to plus:)
Ja biore pierwszy cykl teraz. Tez mnie wczoraj telepalo jak cholera. Dzisiaj mi sie udaje jeszcze nie zasnac ale o 21 mialam kryzys spaniowy. A no i mnie cycki bola jak suczysyn! -
malka wrote:Melduję @ i idę na kwiecień. Kolejny cykl... Już mi się zaczyna odechciewać
malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
PaniSroczka wrote:Dziękuję choć sama jeszcze nie mogę w to uwierzyć
Najbardziej nie mogę się doczekać aż powiem Mojemu T. pęknie z dumy
A powiem mu... nie wiem jutro, albo po następnym badaniu bety...
Na betę już dzisiaj pobiegłam, jutro rano wynik... stresowo jakbym ponownie test robiła.
Gratuluję I życzę pięknej bety
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nadzieja73 wrote:Przywykłam kochana.Szkoda że nie mogę się jeszcze zapisać na kwiecień. ..
Bardzo mi przykro Byłam pewna, że jest fasolka Może powinnaś iść do lekarza, zrobić badania jakieś? Coś nie tak, że @ wcale nie przychodzi...
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Gratulacje to w takim razie bobo test szczęśliwy !! Na betę idziesz ?
Ja już się obkupiłam dziś w 2 bobo testy i jakieś 2 inne testy i ten żel co polecaciew tej aptece co Ci link wysłałam
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Tu masz rację już tych bieli vizira człowiek ma dość kto jak kto ale po tych 103 cyklach to zastanawiam co tu jeszcze robię ?! Łudzę się jak głupia że jeszcze stanie się cud.
Kpina! Co Ty tu robisz? Mam ci przypominać serio?? - walczysz o swoje największe szczęście i marzenie!!! Bardzo nam pomagasz w wielu kwestiach i nie zwariować, tak samo jesteś z nami, żebyś i Ty nie zwariowała Mamy siebie i to jest piękne i razem dojdziemy do upragnionego celu, tak jak pisałaś nawet przez OA!
Nie łudzisz się, masz nadzieję, a to dwa różne pojęcia. Nadzieja to taka fajna babka, która cierpliwych i w nią wierzących w końcu wynagradza
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Ja uparta koza jeszcze walczę!!! I bede tulić bobasa czy to z pod serducha czy z serducha !!
O to to właśnie! Ufff bo już myślałam, że będę musiała skopać Ci tyłekFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
malka wrote:Melduję @ i idę na kwiecień. Kolejny cykl... Już mi się zaczyna odechciewać
Przykro mi ale widzimy się w kwietniu i walczymy dalej! Nie ma poddawania się!!!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
A tak po krótce wtrącę o sobie Nadrabiam Was właśnie, co jak zwykle nie jest łatwe. Wszystkim bym chciała odpisać, ale bym Wam lektury na rano za dużo dowaliła
Dziś nie byłam w stanie funkcjonować Wróciłam wcześniej do domu i po prostu padłam po bolesnej i nieprzespanej nocy i takim samym dniu Koooooszmar! Jak ja bym chciała żeby to był ostatni raz na długo! No ale nic, przetrwałam ten dzień i nowe siły do działań już są w gotowości
Mam nadzieję, że jeszcze sporo będzie fasolek w marcu i zawiruskujecie nas porządnie, żebyśmy na kwiecień mogły sobie spokojnie iść po swoje 2 kreseczki
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:O to to właśnie! Ufff bo już myślałam, że będę musiała skopać Ci tyłek
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
dziewczyny zmierzyłam kontrolnie temp. i zaraz ide na progesteron. Trzymajcie kciuki,zeby w tym cyklu byl troche wyzszy
Bocianiątko, KateHawke, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość