Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula wrote:Ja w zeszlym miesiacu tez tak mialam,rano test a dwie godziny pozniej @
wkurzona bylam bo test zmarnowalam
w tym miesiacu mam nadzieje nie zmarnowac testu
Kupilam na ten cykl jeden i mam zamiar użyć go dopiero po terminie spodziewanej @KateHawke lubi tę wiadomość
-
Katik wrote:Cześć, dziś lewy jajnik mi spokoju nie daje - okropnie kłuje (można powiedzieć nawet że boli). Test w niedzielę ale zastanawiam się nad beta w poniedziałek (choć wolałabym nie wyrzucać pieniążków w błoto jak nic nie będzie)
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:O ja już tez sobie postanowiłam nie marnować testów. Jak tak dalej pojdzie, to na torebkę fajną już by człowiek nazbierał
Kupilam na ten cykl jeden i mam zamiar użyć go dopiero po terminie spodziewanej @wiecie ze moja gin nigdy nie kazala robic mi bety...nawet jak przybieglam do niej mowiac ze test wyszedl pozytywny a nic na usg nie bylo widac,kazala przyjsc tydzien pozniej po prostu
-
kaha wrote:Kochana, to moga byc poprostu objawy drugiej fazy cyklu. Ja w miesiacu z histerskopia, gdzie nie bylo ani jednego serduszkowania- w drugiej fazie cyklu mialam zywcem objawy "ciazowe".. takze przestaje zupelnie na to zwracac uwage. Czlowiek spokojniej spi jak sie nie doszukuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 13:53
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyExistenz wrote:No śmieje się bo są jak co miesiąc tylko w tym wyjątkowo sokami doszło. I gardło zaczyna mnie boleć ale wyjątkowo jajcory mnie nie bolą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 13:53
-
nick nieaktualny
-
Zakupy zrobione, jak powiedziałam tak zrobiłam i ananas kupiony! ha!
Wariatka się ze mnie robi na stare lata, bo i banany zaczęłam wcinać, których z całego serca nie znoszę
Flowwer, problemik lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Bea_ wrote:Beta negatywna. Dziś 7 d.p.o., więc dla świętego spokoju powtórzę za tydzień. Ale raczej wynik wiarygodny.
Moim zdaniem 7dpo to trochę za wcześnie na bete
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Bea_ wrote:Beta negatywna. Dziś 7 d.p.o., więc dla świętego spokoju powtórzę za tydzień. Ale raczej wynik wiarygodny.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny jako stara wyga invitrówka mówię, że za wcześnie robicie bete!!!
Przy podaniu 5 dniowego zarodka test o czułości 10 moźe ale nie musi wyjść 7 dni po transferze, czyli siusiać najwcześniej możecie dopiero 12-13dpo. Czyli beta wyjdzie 12dpo. Co 48h przyrastać powinna 2x.
7dpo zarodek dopiero zaczyna wczepiać się w endometrium i bety hcg jeszcze nie produkuje. Dopiero po implantacji
Kubeł zimnej wody dla ochłody i czekamy spokojniekaha, Aga89, Agniechaaaa, Octavia_ lubią tę wiadomość
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA.
10.2019 Nowy rozdział w życiu ❤ -
problemik wrote:Dziewczyny jako stara wyga invitrówka mówię, że za wcześnie robicie bete!!!
Przy podaniu 5 dniowego zarodka test o czułości 10 moźe ale nie musi wyjść 7 dni po transferze, czyli siusiać najwcześniej możecie dopiero 12-13dpo. Czyli beta wyjdzie 12dpo. Co 48h przyrastać powinna 2x.
7dpo zarodek dopiero zaczyna wczepiać się w endometrium i bety hcg jeszcze nie produkuje. Dopiero po implantacji
Kubeł zimnej wody dla ochłody i czekamy spokojnieproblemik lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Inna super ze przyszła
moja o mnie Zapomniała
albo...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja właśnie po przytulaniach
bo niby cykl bez stymulacji ale od niedzieli mnie prawy jajnik boli i z dnia na dzień bardziej. Dziś mocny ból a od wczoraj śluz rozciaga się na 10 cm więc w razie czego by nie przeoczyć działam. W przyszłym tyg usg więc okaże się o co chodzi. No i libido od dwoch dni podskoczyło
kto wie... dziś 16 dc
Może będę testować....... .?!
kaha, Maja84, summer86 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A ja właśnie po przytulaniach
bo niby cykl bez stymulacji ale od niedzieli mnie prawy jajnik boli i z dnia na dzień bardziej. Dziś mocny ból a od wczoraj śluz rozciaga się na 10 cm więc w razie czego by nie przeoczyć działam. W przyszłym tyg usg więc okaże się o co chodzi. No i libido od dwoch dni podskoczyło
kto wie... dziś 16 dc
Może będę testować....... .?!
trzymam kciuki
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny