Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:A wracając do tematu jajnik mi się obudził
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Problemiku jak się czujesz?
-
Maja84 wrote:Tak, koniecznie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kircze laseczki! Ale tu mawal emocji!
Staraczka tule!
Czeresniowa mama - tule mocniej,bylam pewna ze to bedzie teoj cykl! -
Dzięki za dobre słowo... Niejestem pewna czy jutro testować nie czuje sie ani ciążowo ani na okres jakas taka jestem dziwna full roboty malo czasu tesknie nawet za tym zeby tu z Wami popisac na forum jak normalny człowiek.
Karma SUPER test piekna kreska nie odstawiaj dupka
Staraczka i Czereśniowa 3majcie się. Sciskam mocno -
OjMaryś wrote:Dzięki za dobre słowo... Niejestem pewna czy jutro testować nie czuje sie ani ciążowo ani na okres jakas taka jestem dziwna full roboty malo czasu tesknie nawet za tym zeby tu z Wami popisac na forum jak normalny człowiek.
Karma SUPER test piekna kreska nie odstawiaj dupka
Staraczka i Czereśniowa 3majcie się. Sciskam mocno
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Hopeless a jak Ty się czujesz ?
Ciekawe jak się jutro będę czuła bo pierwszy raz wezmę lek na tarczyce. Tsh mi trochę za duze wyszło. -
u mnie dziś 11 dpo. Piersi nadal nie bolą - dziwne zawsze bolą przed @, ale za to tak mnie dziś jajnik bolał przez około godzine czułam go aż pod samą pupe. Pewnie coś jest nie tak. Temp 37.2... Znowu to zrobiłam nakręciłam sie jak diabli. Znów bedzie bolec podwojnie jak przyjdzie ta wredota
-
Katik wydaje mi się, ze to naturalne, skoro tak wcześnie wstałaś (zakładam, ze to wcześniej niż zawsze). Ja z reguły mierze koło 7-7.30, ale zawsze jak wstaje koło 5 to mam przeraźliwie niska.
-
Katik, dwie godziny to duża różnica. OF z automatu ignoruje taki pomiar, więc głowa do góry i czekamy na jutrzejszy wzrost
Ja właśnie czekam na wizytę..
-
KARMA, ogromne gratulacje Długo się staraliście?
Czereśniowa, przykro mi.. odpocznij chwilę, ale nie poddawaj się! -
staraczka1111 wrote:u mnie dziś 11 dpo. Piersi nadal nie bolą - dziwne zawsze bolą przed @, ale za to tak mnie dziś jajnik bolał przez około godzine czułam go aż pod samą pupe. Pewnie coś jest nie tak. Temp 37.2... Znowu to zrobiłam nakręciłam sie jak diabli. Znów bedzie bolec podwojnie jak przyjdzie ta wredota
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:KARMA, ogromne gratulacje Długo się staraliście?
Czereśniowa, przykro mi.. odpocznij chwilę, ale nie poddawaj się!
Prawie tyle co jesteśmy po ślubie (patz suwaczek z tym, ze na samym początku miałam w ogóle większość cyklibez owulacyjnych, dopiero od jakiegoś pół roku jestem ustawiona, tzn mam już wszystkie hormony w normie. I faktycznie ładne wykresami się porobiły i śluz tez, a wcześniej to nic nie można było stwierdzić. Także nawet jeśli nie będę w ciazy, to i tak cieszę się, ze juz mam ładne cykle. -
Flowwer dopiero w poniedziałek zatestuje jak nie przyjdzie małpa
-
Karma ja też ciesze sie z małych rzeczy bo mam jako tako wyregolowane cykle i hormony a na fasolkę przyjdzie czas. Kwestia treningu cierpliwości
Staraczka1111 widzę że treujesz cierpliwosc :0 bedą tłuste krechy !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄