Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Karma ja też ciesze sie z małych rzeczy bo mam jako tako wyregolowane cykle i hormony a na fasolkę przyjdzie czas. Kwestia treningu cierpliwości
Staraczka1111 widzę że treujesz cierpliwosc :0 bedą tłuste krechy !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 18:09
KARMA, Flowwer, Maja84, bejb lubią tę wiadomość
-
moje badania dzisiejsze wyrzydzone od lekarza rodzinnego
bilirbina całkowita, cholesterol, glukoza, HDL cholesterol, Kreatynina, Magnez, Mocznik/Azot Mocznikowy/BUN, Mocz-badanie ogólne i badanie paskowe, Morfologia + płytki + rozmaz automatyczny, OB, przeciwciała a-tyreoglobulinowe/ anty-TG, potas, progesteron, T4 wolne, Transaminaza GOT/AST, Transaminaza GPT/ALT, Trójglicerydy, TSH, Witamina D - metabolit 25 OHMaja84 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Dzięki wielkie. Bym była w 7 niebie. Tak sobie myślę że to wszystko przez to 500 plus bociany nie wyrabiają i dlatego tak długo musimy czekać na okruszka
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ewi28 wrote:moje badania dzisiejsze wyrzydzone od lekarza rodzinnego
bilirbina całkowita, cholesterol, glukoza, HDL cholesterol, Kreatynina, Magnez, Mocznik/Azot Mocznikowy/BUN, Mocz-badanie ogólne i badanie paskowe, Morfologia + płytki + rozmaz automatyczny, OB, przeciwciała a-tyreoglobulinowe/ anty-TG, potas, progesteron, T4 wolne, Transaminaza GOT/AST, Transaminaza GPT/ALT, Trójglicerydy, TSH, Witamina D - metabolit 25 OH
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja już 3 widziałam jeden już przyniósł dzieciaka siostrze jeszcze 2 nie wiadomo komu
-
staraczka1111 wrote:Dzięki wielkie. Bym była w 7 niebie. Tak sobie myślę że to wszystko przez to 500 plus bociany nie wyrabiają i dlatego tak długo musimy czekać na okruszka
Ja nie chcę 500+, mogę to oddać na te bociany, żeby ktoś zainwestował w ich rozmnażanie, żeby było ich wiecej i przyniosły nam szybciej te małe piękne zawiniątka !!! My tu zgromadzone wierne staraczki chcemy być już mamami i mieć zdrowe brzdące! Bociany słyszą?staraczka1111, Anna Stesia lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Karma ja też ciesze sie z małych rzeczy bo mam jako tako wyregolowane cykle i hormony a na fasolkę przyjdzie czas. Kwestia treningu cierpliwości
Staraczka1111 widzę że treujesz cierpliwosc :0 bedą tłuste krechy !!
A ja bym chciała żebyś się baardzo zdziwiła w tym twoim odpuszczonym cykluMamma-mia, Flowwer, KARMA lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
staraczka1111 wrote:Ja już 3 widziałam jeden już przyniósł dzieciaka siostrze jeszcze 2 nie wiadomo komu
I sprawa 500+ załatwiona hihihistaraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Miłej nocy Wam życzę 3majcie za mnie jutro rano kciuki... Postaram sie dac Wam znac co wyszło mam nadzieje ze znajde te 5minut przed pracą :* ja bocianow jeszcze nie widzialam za to wszystkie znajome zachodza w ciążę... Troche boli widok brzuszka u innej kobiety (wiem ze nie powinnam, naprawde wszystkim ciezaroweczkom zycze jak najlepiej ale jakos w srodku cos uwiera;( )
-
Maja84 wrote:A ja bym chciała żebyś się baardzo zdziwiła w tym twoim odpuszczonym cyklu
Anna Stesia, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Miłej nocy Wam życzę 3majcie za mnie jutro rano kciuki... Postaram sie dac Wam znac co wyszło mam nadzieje ze znajde te 5minut przed pracą :* ja bocianow jeszcze nie widzialam za to wszystkie znajome zachodza w ciążę... Troche boli widok brzuszka u innej kobiety (wiem ze nie powinnam, naprawde wszystkim ciezaroweczkom zycze jak najlepiej ale jakos w srodku cos uwiera;( )
Będę tu czekać na dobre wieści z samego rana kciuki zacisniete ♡♡♡♡♡♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Zawsze istnieje możliwość bliźniaków
I sprawa 500+ załatwiona hihihiFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:W takie cuda to ja nie wierzę raczej twardo stąpam po ziemi i jeszcze tu długooooo z wami będę (max do końca roku). Ale nie narzekam dobrze mi z Wami
To ja wierzę za Ciebie Ja nawet jak się kiedyś w końcu podwoję to i tak tu będę chociażby rozsyłać tony wirusków bo mi też tu dobrze
A czemu max do końca roku?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
OjMaryś wrote:Miłej nocy Wam życzę 3majcie za mnie jutro rano kciuki... Postaram sie dac Wam znac co wyszło mam nadzieje ze znajde te 5minut przed pracą :* ja bocianow jeszcze nie widzialam za to wszystkie znajome zachodza w ciążę... Troche boli widok brzuszka u innej kobiety (wiem ze nie powinnam, naprawde wszystkim ciezaroweczkom zycze jak najlepiej ale jakos w srodku cos uwiera;( )
jeżeli test owu był pozytywny w 15 dc a w 17dc juz nie to znaczy ze owulacja juz była prawda?
-
Maja84 wrote:To ja wierzę za Ciebie Ja nawet jak się kiedyś w końcu podwoję to i tak tu będę chociażby rozsyłać tony wirusków bo mi też tu dobrze
A czemu max do końca roku?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zaciskam już kciuki
Mnie też boli widok brzuszków, a ostatnio mam wrażenie że albo jest plaga ciąż albo mnie prześladują, albo mam już obsesję, bo na każdym kroku widzę ciężarne.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Madziula wrote:kciuki
jeżeli test owu był pozytywny w 15 dc a w 17dc juz nie to znaczy ze owulacja juz była prawda?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄