Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki ☺
Wiecie chciałam się z Wami podzielić moim sekretem.Na zdieciu zobaczycie mojego Wojtusia.Mocno wierzyłam że kiedyś się pojawi na świecie. Codziennie go glaszcze i to daje mi wiarę.
https://zapodaj.net/210b2c7b2ade8.jpg.html
Gigi, nick nieaktualny, Flowwer, Maja84, Bocianiątko, Lady Savage, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami. Temp dziś poszła do górę iiiiii jest zobaczyłam piękne upragnione dwie kreski. Reakcja męża niesamowita. Wszystkim życze takich pięknych przeżyć
Kaczorka, problemik, aria40, OjMaryś, Karma88, nick nieaktualny, summer86, Flowwer, Amy333, bejb, E_w_c_i_a, Karolina90, nick nieaktualny, staraczka1111, Maja84, Bocianiątko, Mamma-mia, nick nieaktualny, Lady Savage, Roxanne, Madziula, Aga89, Ewi28 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katik gratuluję!
-
Cześć laski

Katik super wieści Gratuluje Ci z calego serduszka nareszcie sie udalo
-
KARMA wrote:
Karma gratulacje!!!!! Przeczuwałaś? Jakieś objawy miałaś przed testem charakterystyczne? -
nick nieaktualnyJa je kupiłam na eBay. Ale są podobno na allegro,czułość 10 - kolor jaskrawo różowy. Dla mnie są za bardzo czułe.aria40 wrote:Katik gratulacje!!!!!
Ana79, który masz DPO?
Zielona przytulam!!! Widzę że też miałaś owu pozytywne tak długi czas. Jakiej firmy testy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak miałam bezowulacyjny to pomógł mi termofor, po trzech godzinach dostałam strasznych boleści no i oczywiście okresZielona1911 wrote:A ja teraz sie modlę o @ bo jednak nie chce brać progesteronu na wywołanie bo Bóg wie ile będę czekać na @ a już chce starania zacząć ☺