Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki ☺
Wiecie chciałam się z Wami podzielić moim sekretem.Na zdieciu zobaczycie mojego Wojtusia.Mocno wierzyłam że kiedyś się pojawi na świecie. Codziennie go glaszcze i to daje mi wiarę.
https://zapodaj.net/210b2c7b2ade8.jpg.htmlGigi, -Monika-, Flowwer, Maja84, Bocianiątko, Lady Savage, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami. Temp dziś poszła do górę iiiiii jest zobaczyłam piękne upragnione dwie kreski. Reakcja męża niesamowita. Wszystkim życze takich pięknych przeżyć
Kaczorka, problemik, aria40, OjMaryś, Karma88, Zielona1911, summer86, Flowwer, Amy333, bejb, E_w_c_i_a, Karolina90, kaha, staraczka1111, Maja84, Bocianiątko, Mamma-mia, KaMiszka, Lady Savage, Roxanne, Madziula, Aga89, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katik gratuluję!
-
Cześć laski
Katik super wieści Gratuluje Ci z calego serduszka nareszcie sie udalo -
KARMA wrote:
Karma gratulacje!!!!! Przeczuwałaś? Jakieś objawy miałaś przed testem charakterystyczne? -
nick nieaktualnyaria40 wrote:Katik gratulacje!!!!!
Ana79, który masz DPO?
Zielona przytulam!!! Widzę że też miałaś owu pozytywne tak długi czas. Jakiej firmy testy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:A ja teraz sie modlę o @ bo jednak nie chce brać progesteronu na wywołanie bo Bóg wie ile będę czekać na @ a już chce starania zacząć ☺