Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja niewiem co sądzić. Jadłam przez pół roku tabletki anty i odstawiłam i od razu wzięłam się do roboty. W między czasie poszłam do gina i on stwierdził po usg ze mam Pcos i ze nie mam szans na naturalna owulacje,a moje dzieci co już mam to powinnam dziękować Bogu...
Ale ja uważam że miałam owulacje w tym cyklu a on twierdził że to wykluczone...
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:A ja niewiem co sądzić. Jadłam przez pół roku tabletki anty i odstawiłam i od razu wzięłam się do roboty. W między czasie poszłam do gina i on stwierdził po usg ze mam Pcos i ze nie mam szans na naturalna owulacje,a moje dzieci co już mam to powinnam dziękować Bogu...
Ale ja uważam że miałam owulacje w tym cyklu a on twierdził że to wykluczone... -
Maja84 wrote:Bardzo mi przykro z powodu straty A kciuki już zaciskam!!! Kiedy testujesz? Ja już bym chciała testować ale niestety jeszcze ze 2 dłuuuugie tygodnie przede mną.
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:A ja niewiem co sądzić. Jadłam przez pół roku tabletki anty i odstawiłam i od razu wzięłam się do roboty. W między czasie poszłam do gina i on stwierdził po usg ze mam Pcos i ze nie mam szans na naturalna owulacje,a moje dzieci co już mam to powinnam dziękować Bogu...
Ale ja uważam że miałam owulacje w tym cyklu a on twierdził że to wykluczone...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mmmoni wrote:Testuje 10 marca, choć już bym chciała. Dziś boli mnie brzuch jak nie wiem. Liczę że to dobry objaw cos mi się wydaje że nie wytrzymam i zrobię test wcześniej.... za Ciebie też trzymam kciuki!!!! W ogóle za nas wszystkie
Coś tu brakuje pozytywnych wiesci jakoś teraz wszystkie w zawieszeniu !!!Mmmoni, kaha, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A po ovu usg było? Sprawdz sobie krzywą cukrzycową i zmień gina na takiego od niepłodności.PCOS to nie wyrok czasem Clo lub letrizol potrzebny
Zerknij na wykres co o nim sadzisz.
Może mam ten pcos i fakt zachodziłam w ciążę miesiąc/dwa po @ ale jakoś mi się udało.
Lekarz od razu dał mi receptę na lek na wywołanie @ i receptę na clo. Ja jednak wolałam przeczekać żeby sprawdzić czy faktycznie mi się nie udało i jeżeli jutro test znów będzie negatywny to zazyje lekarstwa. JAa mieszkam za granicą i w moim mieście jest tylko dwóch polskich ginekologów i wybrałam lepszego. -
Gigi wrote:Dziewczyny a mi tak wzrosło libido po tej 10dniowej przerwie
Gigi, kaha lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Przykro mi z powodu maluszka wiesz co było powodem ? Rozgośc sie tutaj bo razem tu lepiej dzielić swoimi obawami, radością, smutkami. Tu znajdziesz zrozumienie.
P.s. my tu razem świrujemy
Co do poprzedniej dzidzi to niestety nie znam przyczyny. W tamtym czasie nie chciałam badań, bałam się że to może była moja wina... Choć obiektywnie raczej nie była. Wiecie.... Człowiek był w szoku...
Teraz zakładam tylko powodzenie
-
Mmmoni wrote:Dzięki już wcześniej się rozgoscilam ale dopiero teraz odwazylam się odezwać
Co do poprzedniej dzidzi to niestety nie znam przyczyny. W tamtym czasie nie chciałam badań, bałam się że to może była moja wina... Choć obiektywnie raczej nie była. Wiecie.... Człowiek był w szoku...
Teraz zakładam tylko powodzenie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A zrobiłaś teraz jakieś podstawowe badania ?
Teraz też jestesmy po roznych badaniach przed
W poprzednim cyklu miałam mega cyste ale dziad zszedł dzięki lekom i w tym cyklu dostałam zielone światło od gina. Jestem na luteinie. Zawsze miałam problem z takimi cystami, choć to nie pcos (diagnoza że szpitala kilka lat wcześniej). Wiec teraz luteinka i w nastepnym cyklu clo, jeśli w tym nie będzie fasolki. Bo w tym cyklu było już za późno na clo (u gina byłam w 8 dc).
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dziewczyny a u mnie cisza nastała, z rana miałam bóle okresowe sluz ciągnący się z nitkami krwi, potem lekko brązowy z kremowym sluzem, a potem długi przezroczysty ciągnący się. Z tego co pamiętam kiedyś tak miałam i następnego dnia dostałam okres, ale kurcze ta tempka podtrzymuję mnie jeszcze przy życiu, później zobaczę co z tą szyjką bo sprawdzam zazwyczaj wieczorem prze kąpielą.
Co ja się łudzę
Wyczuwam fasola! A kiedy masz termin @ ? U mnie termin na 11 marca.. to prawie tydzień, znowu sie bije z myślami ze fasolka tam moze byc, ale zaraz myśle, że to by było za cudowne i z pewnością @ niezawodnie sie pojawi w terminie... aż boje sie robić test wcześniej, bo to znowu rozczarowanie !
-
Izape91 wrote:Wyczuwam fasola! A kiedy masz termin @ ? U mnie termin na 11 marca.. to prawie tydzień, znowu sie bije z myślami ze fasolka tam moze byc, ale zaraz myśle, że to by było za cudowne i z pewnością @ niezawodnie sie pojawi w terminie... aż boje sie robić test wcześniej, bo to znowu rozczarowanie !
Izape91 lubi tę wiadomość
-
Izape91 wrote:Wyczuwam fasola! A kiedy masz termin @ ? U mnie termin na 11 marca.. to prawie tydzień, znowu sie bije z myślami ze fasolka tam moze byc, ale zaraz myśle, że to by było za cudowne i z pewnością @ niezawodnie sie pojawi w terminie... aż boje sie robić test wcześniej, bo to znowu rozczarowanie !
a jaka ma być szyjka ? nigdy nie badałam nawet nie wiem jak -
Zielona1911 wrote:U mnie też 13dpo niestety test dziś był negatywny wiec juz nie wierze ze coś jutro wyjdzie.
Temp dziś mi podkoczyla o jeden stopień. Dalej czuje bole brzucha + mam dużo mlecznego śluzu.
ja nie robiłam testu jeszcze może jutro zrobie jak @ nie przyjdzie tez mam duzo bialego sluzuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 19:48
-
Biały śluz to nieplodny
I właśnie przeglądając moje wyniki mam gr krwi - mój M + czyli mamy konflikt syrologiczny
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Biały śluz to nieplodny
I właśnie przeglądając moje wyniki mam gr krwi - mój M + czyli mamy konflikt syrologiczny -
Flowwer wrote:Biały śluz to nieplodny
I właśnie przeglądając moje wyniki mam gr krwi - mój M + czyli mamy konflikt syrologiczny
może dzieciaczki bedą mieć twoją krew