Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja niewiem co sądzić. Jadłam przez pół roku tabletki anty i odstawiłam i od razu wzięłam się do roboty. W między czasie poszłam do gina i on stwierdził po usg ze mam Pcos i ze nie mam szans na naturalna owulacje,a moje dzieci co już mam to powinnam dziękować Bogu...
Ale ja uważam że miałam owulacje w tym cyklu a on twierdził że to wykluczone...
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:A ja niewiem co sądzić. Jadłam przez pół roku tabletki anty i odstawiłam i od razu wzięłam się do roboty. W między czasie poszłam do gina i on stwierdził po usg ze mam Pcos i ze nie mam szans na naturalna owulacje,a moje dzieci co już mam to powinnam dziękować Bogu...
Ale ja uważam że miałam owulacje w tym cyklu a on twierdził że to wykluczone... -
Maja84 wrote:Bardzo mi przykro z powodu straty
A kciuki już zaciskam!!!
Kiedy testujesz? Ja już bym chciała testować
ale niestety jeszcze ze 2 dłuuuugie tygodnie przede mną.
cos mi się wydaje że nie wytrzymam i zrobię test wcześniej....
za Ciebie też trzymam kciuki!!!! W ogóle za nas wszystkie
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:A ja niewiem co sądzić. Jadłam przez pół roku tabletki anty i odstawiłam i od razu wzięłam się do roboty. W między czasie poszłam do gina i on stwierdził po usg ze mam Pcos i ze nie mam szans na naturalna owulacje,a moje dzieci co już mam to powinnam dziękować Bogu...
Ale ja uważam że miałam owulacje w tym cyklu a on twierdził że to wykluczone...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mmmoni wrote:Testuje 10 marca, choć już bym chciała. Dziś boli mnie brzuch jak nie wiem. Liczę że to dobry objaw
cos mi się wydaje że nie wytrzymam i zrobię test wcześniej....
za Ciebie też trzymam kciuki!!!! W ogóle za nas wszystkie
Coś tu brakuje pozytywnych wiesci jakoś teraz wszystkie w zawieszeniu !!!Mmmoni, kaha, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A po ovu usg było? Sprawdz sobie krzywą cukrzycową i zmień gina na takiego od niepłodności.PCOS to nie wyrok czasem Clo lub letrizol potrzebny
Zerknij na wykres co o nim sadzisz.
Może mam ten pcos i fakt zachodziłam w ciążę miesiąc/dwa po @ ale jakoś mi się udało.
Lekarz od razu dał mi receptę na lek na wywołanie @ i receptę na clo. Ja jednak wolałam przeczekać żeby sprawdzić czy faktycznie mi się nie udało i jeżeli jutro test znów będzie negatywny to zazyje lekarstwa. JAa mieszkam za granicą i w moim mieście jest tylko dwóch polskich ginekologów i wybrałam lepszego. -
Gigi wrote:Dziewczyny a mi tak wzrosło libido po tej 10dniowej przerwie
Gigi, kaha lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Przykro mi z powodu maluszka
wiesz co było powodem ? Rozgośc sie tutaj bo razem tu lepiej dzielić swoimi obawami, radością, smutkami. Tu znajdziesz zrozumienie.
P.s. my tu razem świrujemyjuż wcześniej się rozgoscilam ale dopiero teraz odwazylam się odezwać
Co do poprzedniej dzidzi to niestety nie znam przyczyny. W tamtym czasie nie chciałam badań, bałam się że to może była moja wina... Choć obiektywnie raczej nie była. Wiecie.... Człowiek był w szoku...
Teraz zakładam tylko powodzenie
-
Mmmoni wrote:Dzięki
już wcześniej się rozgoscilam ale dopiero teraz odwazylam się odezwać
Co do poprzedniej dzidzi to niestety nie znam przyczyny. W tamtym czasie nie chciałam badań, bałam się że to może była moja wina... Choć obiektywnie raczej nie była. Wiecie.... Człowiek był w szoku...
Teraz zakładam tylko powodzenie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A zrobiłaś teraz jakieś podstawowe badania ?
Teraz też jestesmy po roznych badaniach przed
W poprzednim cyklu miałam mega cyste ale dziad zszedł dzięki lekom i w tym cyklu dostałam zielone światło od gina. Jestem na luteinie. Zawsze miałam problem z takimi cystami, choć to nie pcos (diagnoza że szpitala kilka lat wcześniej). Wiec teraz luteinka i w nastepnym cyklu clo, jeśli w tym nie będzie fasolki. Bo w tym cyklu było już za późno na clo (u gina byłam w 8 dc).
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dziewczyny a u mnie cisza nastała, z rana miałam bóle okresowe sluz ciągnący się z nitkami krwi, potem lekko brązowy z kremowym sluzem, a potem długi przezroczysty ciągnący się. Z tego co pamiętam kiedyś tak miałam i następnego dnia dostałam okres, ale kurcze ta tempka podtrzymuję mnie jeszcze przy życiu, później zobaczę co z tą szyjką bo sprawdzam zazwyczaj wieczorem prze kąpielą.
Co ja się łudzę
Wyczuwam fasola! A kiedy masz termin @ ? U mnie termin na 11 marca.. to prawie tydzień, znowu sie bije z myślami ze fasolka tam moze byc, ale zaraz myśle, że to by było za cudowne i z pewnością @ niezawodnie sie pojawi w terminie... aż boje sie robić test wcześniej, bo to znowu rozczarowanie !
-
Izape91 wrote:Wyczuwam fasola! A kiedy masz termin @ ? U mnie termin na 11 marca.. to prawie tydzień, znowu sie bije z myślami ze fasolka tam moze byc, ale zaraz myśle, że to by było za cudowne i z pewnością @ niezawodnie sie pojawi w terminie... aż boje sie robić test wcześniej, bo to znowu rozczarowanie !
Izape91 lubi tę wiadomość
-
Izape91 wrote:Wyczuwam fasola! A kiedy masz termin @ ? U mnie termin na 11 marca.. to prawie tydzień, znowu sie bije z myślami ze fasolka tam moze byc, ale zaraz myśle, że to by było za cudowne i z pewnością @ niezawodnie sie pojawi w terminie... aż boje sie robić test wcześniej, bo to znowu rozczarowanie !
a jaka ma być szyjka ? nigdy nie badałam nawet nie wiem jak -
Zielona1911 wrote:U mnie też 13dpo niestety test dziś był negatywny wiec juz nie wierze ze coś jutro wyjdzie.
Temp dziś mi podkoczyla o jeden stopień. Dalej czuje bole brzucha + mam dużo mlecznego śluzu.
ja nie robiłam testu jeszcze może jutro zrobie jak @ nie przyjdzie tez mam duzo bialego sluzuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 19:48
-
Biały śluz to nieplodny
I właśnie przeglądając moje wyniki mam gr krwi - mój M + czyli mamy konflikt syrologiczny
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Biały śluz to nieplodny
I właśnie przeglądając moje wyniki mam gr krwi - mój M + czyli mamy konflikt syrologiczny -
Flowwer wrote:Biały śluz to nieplodny
I właśnie przeglądając moje wyniki mam gr krwi - mój M + czyli mamy konflikt syrologiczny
może dzieciaczki bedą mieć twoją krew