Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:A ja dziewczyny jestem podirytowana !!!! włączy człowiek TV rano a tam o karmieniu piersią następnie co robie uruchomie youtoube a tam " Stylizacje" ogłasza że w ciązy no to uruchamiam allegro at tam promowane wóżki na wiosenne spacery i nosidełka. Czuje się katowana przez media ....
no faktycznie, ja nie zwracam uwagi w ogóle na reklamy. -
Maja84 wrote:Co do skorpionów, mój mąż jest skorpion, zawzięty, musi być tak jak on chce i koniec, ale jest dobry kochany troskliwy, baaardzo go kocham Dzidzia może być więc po tatusiu, nie obraziłabym się
Monika, OjMaryś - jak dziś Wasze samopoczucie? Mam nadzieję, że o wiele lepiej i siły do dalszych starań wracają!
Monika nie opuszczaj nas!!! nie rób przerwy, w kwietniu już na pewno idziemy na fioletową stronę, więc się nie wyłamuj
Zielona1911 - przykro mi, tulę ale też cieszę się, że walczysz dalej!
Katik - czekam na jutrzejszego pozytywa u Ciebie! bo tu wiosennych wirusków zdecydowanie za mało!
Nadzieja73 - czekam z niecierpliwością, żeby Ci już oficjalnie pogratulować więc za te parę dni poprosimy o tłuściutkie 2 kreseczki
Lady Savage - na pewno jesteś cudowną matką i nawet tak nie myśl! Każdemu się coś takiego zdarza, każdy potrzebuje się oderwać od codzienności i każdy zasługuje na chwilę relaksu, a że zapomniałaś butelki? To nic złego. Ja ciągle czegoś zapominam
Kate95 - mi też się wydaje, że to kwestia termometru, może kup owulacyjny? Jest dokładniejszy I oczywiście trzymam kciuki za zielony finał
Bazylkove - tulę :* kwiecień będzie nasz! Trzymam kciuki, żebyś na zielono rozpoczęła ten miesiąc!
Mamma-mia - uda się!!!
Staraczka1111 - testujesz jutro? Wierzę, że będą 2 piękne kreseczki!
Ufff chyba nadrobiłam Na chwilę Was z oka spuścić nie możnaMaja84 lubi tę wiadomość
-
Katik wrote:Czy możecie zerknąć na moją temp? Bo tak jakoś z nią kiepsko:/
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
bazylkove wrote:Z opóźnieniem, ale niestety przyszła wredna @ ...
Nie poddajemy się, kolejny cykl będziemy walczyć testowanko 2 kwietniabazylkove lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja dzis mam 8dpo. Cycki miałam nabrzmiale ostatnio cały czas,a dziś flaki sie zrobiły Mam bóle w podbrzuszu jak na @ od jakiegis czasi, a wczoraj jeden dzień mocno czułam jajniki.
W ogole dziś jest jakiś dzień do bani. Pierwszy raz w zyciu nie wyszedł mi krem z brokułów. Spać mi się chce. -
Mamma-mia wrote:Ja dzis mam 8dpo. Cycki miałam nabrzmiale ostatnio cały czas,a dziś flaki sie zrobiły Mam bóle w podbrzuszu jak na @ od jakiegis czasi, a wczoraj jeden dzień mocno czułam jajniki.
W ogole dziś jest jakiś dzień do bani. Pierwszy raz w zyciu nie wyszedł mi krem z brokułów. Spać mi się chce.
Ja kąpie psy bo zakurzone są a ostatnio nie byłam w stanie ale jak na złość pada deszcz.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
W taki sposób że mnie coś jak szpilką wkłuwał od pochwy a w macicy ogień. Piersi dziś delikatnie bolą od strony zewnętrznej. Czyli typowe u mnie objawy po ovu nic nadzwyczajnego...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:U mnie dziś 13 dpo. Jutro ma przyjść okres chodź temp 37,2 się utrzymuje nadal. Nadzieja umiera ostatnia...
Temp dziś mi podkoczyla o jeden stopień. Dalej czuje bole brzucha + mam dużo mlecznego śluzu. -
nick nieaktualnyDziewczyny a u mnie cisza nastała, z rana miałam bóle okresowe sluz ciągnący się z nitkami krwi, potem lekko brązowy z kremowym sluzem, a potem długi przezroczysty ciągnący się. Z tego co pamiętam kiedyś tak miałam i następnego dnia dostałam okres, ale kurcze ta tempka podtrzymuję mnie jeszcze przy życiu, później zobaczę co z tą szyjką bo sprawdzam zazwyczaj wieczorem prze kąpielą.
Co ja się łudzę