Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Karma88, będziemy testować w tym samym dniu o ile u mnie @ wcześniej nie zawita.
A ja chyba będę testować razem z Wami
Jaka piękna wiosenna pogoda dziś, aż chce się żyćKarma88 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny jestem podirytowana !!!! włączy człowiek TV rano a tam o karmieniu piersią następnie co robie uruchomie youtoube a tam " Stylizacje" ogłasza że w ciązy no to uruchamiam allegro at tam promowane wóżki na wiosenne spacery i nosidełka. Czuje się katowana przez media ....
Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja dziewczyny jestem podirytowana !!!! włączy człowiek TV rano a tam o karmieniu piersią następnie co robie uruchomie youtoube a tam " Stylizacje" ogłasza że w ciązy no to uruchamiam allegro at tam promowane wóżki na wiosenne spacery i nosidełka. Czuje się katowana przez media ....
-
Karma88 wrote:Witam
KARMA gratuluję!!!!!!!!!!!
u mnie dziś 5dpo. Nie wytrzymam z tym czekaniem do 15 marca...Madziula wrote:Dzis 4,wiec wczoraj to dopiero 3 by bylKarma88 wrote:Witam
KARMA gratuluję!!!!!!!!!!!
u mnie dziś 5dpo. Nie wytrzymam z tym czekaniem do 15 marca...summer86 wrote:Karma88, będziemy testować w tym samym dniu o ile u mnie @ wcześniej nie zawita.Karma88 wrote:summer86 no właśnie ja tak liczę 14/15 marca, ale znając mnie nie wytrzymam i będę jak najwcześniej testowaćMadziula wrote:Jeny dzis dopiero 5 marzec...a gdzie tu do 14...do momentu owulacji jakos latwiej mi sie czekaMaja84 wrote:A ja chyba będę testować razem z Wami
Jaka piękna wiosenna pogoda dziś, aż chce się żyć
Ananasy zjedzone, brzuszki zaklejone ? !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Co do skorpionów, mój mąż jest skorpion, zawzięty, musi być tak jak on chce i koniec, ale jest dobry kochany troskliwy, baaardzo go kocham Dzidzia może być więc po tatusiu, nie obraziłabym się
Monika, OjMaryś - jak dziś Wasze samopoczucie? Mam nadzieję, że o wiele lepiej i siły do dalszych starań wracają!
Monika nie opuszczaj nas!!! nie rób przerwy, w kwietniu już na pewno idziemy na fioletową stronę, więc się nie wyłamuj
Zielona1911 - przykro mi, tulę ale też cieszę się, że walczysz dalej!
Katik - czekam na jutrzejszego pozytywa u Ciebie! bo tu wiosennych wirusków zdecydowanie za mało!
Nadzieja73 - czekam z niecierpliwością, żeby Ci już oficjalnie pogratulować więc za te parę dni poprosimy o tłuściutkie 2 kreseczki
Lady Savage - na pewno jesteś cudowną matką i nawet tak nie myśl! Każdemu się coś takiego zdarza, każdy potrzebuje się oderwać od codzienności i każdy zasługuje na chwilę relaksu, a że zapomniałaś butelki? To nic złego. Ja ciągle czegoś zapominam
Kate95 - mi też się wydaje, że to kwestia termometru, może kup owulacyjny? Jest dokładniejszy I oczywiście trzymam kciuki za zielony finał
Bazylkove - tulę :* kwiecień będzie nasz! Trzymam kciuki, żebyś na zielono rozpoczęła ten miesiąc!
Mamma-mia - uda się!!!
Staraczka1111 - testujesz jutro? Wierzę, że będą 2 piękne kreseczki!
Ufff chyba nadrobiłam Na chwilę Was z oka spuścić nie możnaMamma-mia, kaha lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Katik wrote:Moze zaczęłaś na to zwracać uwagę? Takie reklamy zawsze były.
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja dziewczyny jestem podirytowana !!!! włączy człowiek TV rano a tam o karmieniu piersią następnie co robie uruchomie youtoube a tam " Stylizacje" ogłasza że w ciązy no to uruchamiam allegro at tam promowane wóżki na wiosenne spacery i nosidełka. Czuje się katowana przez media ....
Hahahaha często, bardzo często mam to samo!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Lady Savage wrote:Poratujcie!! Gotuje flaki, zrobiłam bulion, i super wyszedł, wrzuciłam flaki wołowe i cały smak zniknął
Niestety nie pomogę aż tak daleko moje zdolności kulinarne nie zabrnęły ale zjeść bym zjadła dobre flaczkiLady Savage lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Dziewczyny widzę że się szykujecie na wilkie testowanie w tym samym czasie to będą ostatnie dni zimy .... Oby dla was bardzo owocny w kreseczki
Ananasy zjedzone, brzuszki zaklejone ? !!!
Ananas dziś idzie w ruch, a plasterki (jak nie zapomnę oczywiście kupić) też będą! Ciekawa jestem reakcji mojego m.
Ps. Jak Ty to robisz, że cytujesz kilka osób w jednym poście? próbowałam i nie wychodzi, taka ciemna masa ze mnie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ananas dziś idzie w ruch, a plasterki (jak nie zapomnę oczywiście kupić) też będą! Ciekawa jestem reakcji mojego m.
Ps. Jak Ty to robisz, że cytujesz kilka osób w jednym poście? próbowałam i nie wychodzi, taka ciemna masa ze mnieLady Savage lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Madziula wrote:Flowwer Ty cwana bestio
Madziula, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga