Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Ja jak miałam bezowulacyjny to pomógł mi termofor, po trzech godzinach dostałam strasznych boleści no i oczywiście okres
Wcześniej pół roku jadłam tabletki antykoncepcyjne a przed tabletkami nie analizowałam swojego cyklu na tyle zeby stwierdzić czy owulacja miała miejsce i jaka mam fazę lutealną. Zapisywałam tylko śluz i bóle owulacyjne i nie zawsze się to pokrywało,ze od tych objawów po 14 dniach dostawałam @. -
aria40 wrote:Katik gratulacje!!!!!
Ana79, który masz DPO?
Zielona przytulam!!! Widzę że też miałaś owu pozytywne tak długi czas. Jakiej firmy testy?
Nadzieja- gratulacje,nie martw się pociemnieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 08:27
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:Wcześniej pół roku jadłam tabletki antykoncepcyjne a przed tabletkami nie analizowałam swojego cyklu na tyle zeby stwierdzić czy owulacja miała miejsce i jaka mam fazę lutealną. Zapisywałam tylko śluz i bóle owulacyjne i nie zawsze się to pokrywało,ze od tych objawów po 14 dniach dostawałam @.
Ale nie o to mi chodzi, chodzi mi o to że chcesz żeby przyszedł okres, mi pomógł termofor jak się spóźniał.
Oho ja czuję że już niedługo ze mnie wypłynieeeee Ale dziewczyny i tak się ciesze bo mam dłuższą fazę lutealną. A to chyba dla dzieciaczka jest ważne -
Cześć dziewczyny!
Do tej pory tylko Was podczytywałam i trzymałam kciuki, ale dzisiaj czuję że muszę sama też się wygadać bo w tym "samotnym" oczekiwaniu można zwariować
U nas 3 cykl starań, na sobotę 11.03 Ovu wyznaczył @. 1 cykl był na luzie, mieliśmy remont, nie prowadziłam żadnych obserwacji, mniej wiecej wiedziałam kiedy mam owu, bo jajniki zawsze bolały około 14dc, ale sie nie udało. Od połowy drugiego cyklu - pomiary temperatury, obserwacja śluzu (z tym chyba kiepsko:/), testy owulacyjne. Skok temperatury jest, test pozytywny był, objawy ciążowe też ale @ przyszła i tak:) Teraz 3 cykl, staram się nie wsłuchiwać nadmiernie w żadne objawy, ale po raz kolejny od poczatku starań, od owu boją mnie niemal nieustannie jajniki, jak jeden raz drugi. Nie wiem czy to objaw stresu, czy powinnam udać się do gina.
Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek!!! -
nick nieaktualnynika647 wrote:Cześć dziewczyny!
Do tej pory tylko Was podczytywałam i trzymałam kciuki, ale dzisiaj czuję że muszę sama też się wygadać bo w tym "samotnym" oczekiwaniu można zwariować
U nas 3 cykl starań, na sobotę 11.03 Ovu wyznaczył @. 1 cykl był na luzie, mieliśmy remont, nie prowadziłam żadnych obserwacji, mniej wiecej wiedziałam kiedy mam owu, bo jajniki zawsze bolały około 14dc, ale sie nie udało. Od połowy drugiego cyklu - pomiary temperatury, obserwacja śluzu (z tym chyba kiepsko:/), testy owulacyjne. Skok temperatury jest, test pozytywny był, objawy ciążowe też ale @ przyszła i tak:) Teraz 3 cykl, staram się nie wsłuchiwać nadmiernie w żadne objawy, ale po raz kolejny od poczatku starań, od owu boją mnie niemal nieustannie jajniki, jak jeden raz drugi. Nie wiem czy to objaw stresu, czy powinnam udać się do gina.
Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek!!!
Dla mnie zapowiada się swietnie i mam takie rpzeczucie że u Was teraz się uda
-
nick nieaktualnynika647 wrote:Cześć dziewczyny!
Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Ale nie o to mi chodzi, chodzi mi o to że chcesz żeby przyszedł okres, mi pomógł termofor jak się spóźniał.
Oho ja czuję że już niedługo ze mnie wypłynieeeee Ale dziewczyny i tak się ciesze bo mam dłuższą fazę lutealną. A to chyba dla dzieciaczka jest ważne -
Które następne w testowaniu ?
Witam nowe dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 09:45
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Gratulację Katik! ) Super, przeżycie na pewno, na maxa, zazdroszczę.
Mi wczoraj na owulacyjnym wyszła druga dosyć mocno widoczna krecha (ale jaśniejsza niż podstawowa), czyli pewnie dzisiaj będzie pozytywny, czyli owulację mam w 10 dniu cyklu, czyli w poprzednim miesiącu zaczęliśmy za późno . No ciekawe, może w tym się uda. Myślę że wiosną będzie nam wszystkim łatwiej . Piękna pogoda, słońce, energia, nic tylko tworzyć nowych ludzi . Mam nadzieję że nam się tu faktycznie ostro zazieleni do końca miesiąca
Ja w tym miesiącu przestanę się wsłuchiwać w organizm (tzn bardzo bym chciała żeby mi się faktycznie udało ) bo przysięgam że w dwóch poprzednich miałam wszystkie możliwe objawy ciąży . Pewnie to że bardzo chcemy też wydziela jakieś tam hormony które płatają nam figle i nasz organizm zachowuje się inaczej niż zwykle.2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Mamma-mia wrote:Ja... jutro... boje sie
Trzymam kciuki!Mamma-mia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań