Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie chyba też nic z tego nie będzie... Wczoraj spadła i się utrzymuje na takim poziomie, ale mogę zbyt wczesne wnioski wyciągać, bo dopiero zaczęłam obserwacje.
Ale pamiętajcie: nie poddajemy się! Jak nie w tym, to w następnym miesiącu i tak do skutku! -
Redhotka wrote:U mnie chyba też nic z tego nie będzie... Wczoraj spadła i się utrzymuje na takim poziomie, ale mogę zbyt wczesne wnioski wyciągać, bo dopiero zaczęłam obserwacje.
Ale pamiętajcie: nie poddajemy się! Jak nie w tym, to w następnym miesiącu i tak do skutku!
Redhotka, jutro pewnie temperatura pójdzie w góręMagSz, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrespondeca wrote:e tam, nie ma sie czym łamać i co pocieszać będą kolejne cykle i kolejne nadzieje !
Jeszcze nic nie jest przesądzone Temperatura ładnie się trzyma więc jeszcze jest szansa Sikańce niektórym babkom wychodzą późno... Wszystko wyjaśni beta Myślę, że w piątek już wyjdzie -
nick nieaktualnyJa czekam z testem płytkowym do jutra. Dopiero tutaj dowiedziałam się o badaniu krwi beta. I widzę, że większość robi ten test, wiem, że wcześniej wykrywa ciążę niż test paskowy czy płytkowy. Kiedy dowiadujecie się o wyniku krwi beta? Następnego dnia?
-
Hej dziewczyny, mam pytanko wczoraj mezem sie przytulalismy a dzis strasznie boli mnie jajnik, tzn cmi mnie, lapie i chwile trzyma(prawy). Mam jeszcze 14 dni do @. A moj cykl to 16dc. Miesiaczkuje co 29-30 dni, myslicie ze cos moze byc? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i buziolki dla was!
-
nick nieaktualnyowieczka1804 wrote:Hej dziewczyny, mam pytanko wczoraj mezem sie przytulalismy a dzis strasznie boli mnie jajnik, tzn cmi mnie, lapie i chwile trzyma(prawy). Mam jeszcze 14 dni do @. A moj cykl to 16dc. Miesiaczkuje co 29-30 dni, myslicie ze cos moze byc? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i buziolki dla was!
Myślę, że to może być ewentualna owulacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny