Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj próbowałam sobie zbadać szyjkę (dopiero się tego uczę) chyba była średnio wysoko ale twarda, zamknięta. Tylko że na palcu miałam dużo białego dość gestego śluzu czego wczoraj nie bylo, okres niby za 3 dni i tak się zastanawiam czy to coś może sygnalizowac? Bo temperatura mi skacze i jak dla mnie jest nie do ogarnięcia. Test z porannego moczu wczoraj negatyw, dzisiaj jest 11 dpo
-
Rozgadana wrote:A ja w ogóle nie wiem kiedy była ta owu czy w ogóle była czy nie. Od tygodnia bolą jajniki, śluz dziwny że określić nie umiem, co 2 dzień rozciągliwy a co drugi brak.. Możecie spojrzeć na mój wykres?
-
Rozgadana gdzie mierzysz temperaturę? Ja nie powiedziałabym, że 16go, bo tam nie ma 3 wyższych temperatur, jakby 20 dc mocniej wzrosła to można by gdybać, ale w tej sytuacji moim zdaniem nie, bo po 16 dc wogóle nie widać skoku. Już bardziej bym obstawała przy 14 dc, wtedy 19 dc byłby po prostu spadek, ale tam przynajmniej był jakiś wzrost i przynajmniej czwarta temperatura jest o 0,2 wyższa, ale moim zdaniem to też takie trochę naciągane gdybanie. Jest jeszcze opcja, że teraz temperatura pójdzie Ci w górę i owu zostanie wyznaczona na 19 dc, a wcześniejszy śluz i plamienia to nieudane przymiarki do owulacji. Naprawdę ciężko powiedzieć, ale nie martw się może stres Ci namieszał i dlatego wykres tak wygląda. A jak wyglądały Twoje wzrosty w poprzednich syklach, mierzyłaś temp? Trzymam kciuki!
-
Hej ,
to i ja sie dołącze jak pozwolicie ... zaczęłam cykl 31 sierpnia ovu była ponoć 17dc ja myślę że 16dc w 18dc eno na usg wyszło 5mm więc sie nastawiam na negatywa ale gdzies tam jednak cień nadziei sie tli - jak to mówią nadzieją matką głupich , ech.. testuję 27... -
Kassandra nie przejmuj się moja bratowa miała endometrium około 6mm i do tego wysoką prolaktyne, lekarz ginekolog nie dawał jej żadnych szans na szybkie zajście w ciąże A teraz jest już w 3 miesiącu i nic nie brała żadnych leków Także głowa do góry, będzie dobrze
-
Zrobiłam dzisiaj kolejny test. W 12 dpo negatywny. Najlepsze jest to że jakoś mnie to nie ruszyło kestem jakaś wyluzowana choć piersi mam jak skały. Nie mam już w domu testów ciążowych wiec jeśli okres się opóźni to wtedy kupię nowy bo jak mam jakieś zapasy w szafkach to jakoś za szybko je robię
-
Storczyk ja mam teraz takie wahania nastrojów że dwa dni temu popłakałam się przy mężu po czym po 30 sekundach tarzalam się ze śmiechu więc nie zdziwię się jeśli dzisiaj będę miała jeszcze niejednego doła może być i @ może być i ciąża. Zobaczymy za 2 dni
-
martika wrote:Rozgadana gdzie mierzysz temperaturę? Ja nie powiedziałabym, że 16go, bo tam nie ma 3 wyższych temperatur, jakby 20 dc mocniej wzrosła to można by gdybać, ale w tej sytuacji moim zdaniem nie, bo po 16 dc wogóle nie widać skoku. Już bardziej bym obstawała przy 14 dc, wtedy 19 dc byłby po prostu spadek, ale tam przynajmniej był jakiś wzrost i przynajmniej czwarta temperatura jest o 0,2 wyższa, ale moim zdaniem to też takie trochę naciągane gdybanie. Jest jeszcze opcja, że teraz temperatura pójdzie Ci w górę i owu zostanie wyznaczona na 19 dc, a wcześniejszy śluz i plamienia to nieudane przymiarki do owulacji. Naprawdę ciężko powiedzieć, ale nie martw się może stres Ci namieszał i dlatego wykres tak wygląda. A jak wyglądały Twoje wzrosty w poprzednich syklach, mierzyłaś temp? Trzymam kciuki!
Mierzę w pochwie. dzis tempka zmierzina wyjątkowo prawie 2 godziny wcześniej bo do pracy miałam wcześniej. (Ledwo co zdążyłam )
To jest mój pierwszy cykl z mierzeniem temp. Zeszły cykl miał aż 40 dni wcześniejsze w granicach 31-34. Trochę sie w tym wszystkim gubię no ale nic co ma byc to będzie -
Cześć Dziewczyny.
To mój pierwszy cykl z Ovu, pierwszy bez antykoncepcji, w pakiecie mam dream-team czyli hashi i PCO
Nie mierzyłam temperatury od początku cyklu, bo chciałam zacząć na spokojnie, ale nie wytrzymałam i kupiłam termometr. I jak na złość zamiast spokoju mam objawy ciążowe, które jednocześnie mogą być zapowiedzią nadchodzącego okresu, a że dawno nie miałam normalnego okresu, jakieś 10 lat na tabletkach non stop, to nie pamiętach swoich dawnych objawów
Idę na betę w poniedziałek, sikany dziś wyszedł ujemny. Czy któraś z Was będzie testować się w przyszłym tygodniu?