Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycholerka a mi się chyba owulka przesunie... robie testy owu i dzisiaj kreska testowa trochę mocniejsza niż wczoraj ale jeszcze to nie to... wczoraj bolał mnie bardzo lewy jajnik i zastanawia mnie czy mogła byc owulacja, a testy tego nie wykazały???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaina wrote:owulacja była raczej wcześniej niż zaznaczył, więc dlatego zdecydowałam się zatestować i dlatego, że od kilku dni boli mnie brzuch jak na @, a nie było nigdy tak we wcześniejszych cyklach.
Moim zdaniem wcześniej nie było, temperatury na to nie wskazują. Mogła być za to trochę później. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:a mi wyglada ze owu mogla byc 15dc
aina wrote:no może macie rację (oby) tak to jest jak się ma w domu nadmiarowe testy ciążowe, niepotrzebnie kuszą...
Dlatego nie mam w domu testów.. Kupuję jak potrzebuje, czyt. jak @ się spóźnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, śledzę cały czas wątek ale się nie udzielam
Ostatnio jestem strasznie nerwowa... do tego stopnia, że mąż stwierdził że na pewno jestem w ciąży bo tak się nigdy nie wkurzałam przed okresem. Do tego dziwne sny i poranne mdłości - ale to akurat może być od leków.
Myślicie, że ta nerwowość może wynikać, że to tak naprawdę 1 cykl starań? Przy następnych cyklach jest szansa, że troszkę odpuszczę?