WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laboratoria i kliniki... W Invicta do 2 tygodni na wynik sie czeka, a w Ferti po tygodniu juz do odbioru.
Nie dosc, ze roznica w cenie to i w czasie oczekiwania.
Byle do przodu. Ja sie teraz modle, zeby ta gowniana torbiel z tego drugiego jajnika zeszla...
W przyszlym tygodniu podlece zrobic proga, od razu TSH zobacze i moze homocysteine skontroluje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 11:53
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Amy333 wrote:hej Babeczki, za pare godzin weekend:)
przebiera już nogami, bo zaplanowałam zakupy ciuchowe- jesien idzie, wiec trzeba, nie?
Ja weekend w pracy ale na zakupy ciuchowe chętnie !!!
Szukam butów botki ale wygodnych i jedne jednyne mi się podobały w ryłko ale takiej ceny za buty nie dam bo ja czy dam 100 czy 500 zł to rozpadają mi się po sezonieAmy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja sie właśnie dowiedziałam ze ta szuja z rodziny prezesowskiej dostała moją grupę klientów i to tych największych nie No zarabiacie nawet nie poczekali do końca altualnego l4 innymi słowy nie mam do czego wracać
No bo Ty już nie wracasz a oni niech się ugryzą w nos!
Też chcę na zakupy! Nie mam żadnej kurtki na jesień.. na zimę zresztą też nie mam.Agniechaaaa, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane. Agniechaaaa kciuki ogromne za Ciebie i kropka:-)
Podgladam was czasem i mocno kibicuje!!
Zostawiam wam wszystkim ciążowe wiruski &&&&&&&&&**********$$$$$$$$
KateHawke, Bocianiątko, Agniechaaaa, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, malka lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
malka wrote:A ja chyba się skuszę jutro na testowanie... Chyba, że tempka spadnie to oleję.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aga nie ma powrotu do do pracy bo Pingwinek się mości.
Sama mamm ochotę posiedzieć w domu.
Trochę pojącze nigdy mnie tak długo brzuchu nie bolał cały czas skorcze mam ale przynajmiej sama krew bez skrzepow mięsa !Agniechaaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa u nas ok. Zaczynamy 2 trymestr, czuje sie ogólnie dobrze wiec cieszę się kazdym dniem. Wracam do pracy na 3 miesiace od października bo mi do sredniej brakuje. Licze tylko na to, ze nic zlego sie.nie wydarzy w tym czasie.
Musi byc dobrze i juz!Agniechaaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Aga nie ma powrotu do do pracy bo Pingwinek się mości.
Sama mamm ochotę posiedzieć w domu.
Trochę pojącze nigdy mnie tak długo brzuchu nie bolał cały czas skorcze mam ale przynajmiej sama krew bez skrzepow mięsa !
Flowwer to już lepiej jak takie krwawienie jest. Mnie denerwuja te moje plamienio-okresy ze skrzepami.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
StaraczkaNika wrote:Cześć, poszłam dzisiaj na wymazy i przy okazji zrobiłam progesteron (21 dc, 7 dpo) - wynik 35.35 ng/ml przy normach dla fazy lutealnej 1.83 - 23.9 ng/ml. Co to znaczy? Jak się zbija za wysoki progesteron?
Progesteronu się nie zbija, piękny jestCzrna 81 lubi tę wiadomość