WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy. Boję się co lekarze powiedzą na to wszystko co jest i co będzie, ale wyjścia nie ma.
Czuję, że Inseminacja/In Vitro to jeszcze dla nas za wcześnie. Coś ucieka, bo z jakiegoś powodu ciąże naturalne były.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Zobaczymy. Boję się co lekarze powiedzą na to wszystko co jest i co będzie, ale wyjścia nie ma.
Czuję, że Inseminacja/In Vitro to jeszcze dla nas za wcześnie. Coś ucieka, bo z jakiegoś powodu ciąże naturalne były.
Życzę zeby wrzesień pięknie sie u Was zakończył -
Wiesz, były dwie ciąże naturalne. Nie wiedziałam wtedy o mutacjach, nie wiem jeszcze czy endokrynologicznie jest ok. No i muszę trafić w końcu na lekarza, który będzie miał o tym wszystkim pojęcie i jakiś plan walki.
Bo ładowanie hormonów chyba nie miało większego sensu do tej pory.
Nie wiem, jestem rozżalona w stosunku do całego świata, bo jest jak jest i musze być mądrzejsza od wszystkich lekarzy.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hejka, przenosze sie z sierpnia i ja. Jutro 11dpo, bede testowac
Ostatnia szansa na naturalsazubii, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
I ja z Wami przenoszę się na wrzesień i czekam za kolejnymi pozytywani
I zostawiam Wam masę wiruskow &&&&&&&#####&&&&&###.....
P.S. Właśnie czekam za wizytą połówkową.Agniechaaaa, KateHawke, Bocianiątko, Anna Stesia, Lunaris, Tynka 89 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Przechodzę na wrześniowy wątek, a tutaj takie piękne bobo na pierwszej stronie! Dootka gratuluję!
Bertha, trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze testowanie! Oby było kolejne bobo na pierwszej stronie
Agniecha - jak tam Kochana po wizycie? Macie datę transferu?
A u mnie dzisiaj dziewczyny zonk. Odebrałam wyniki posiewów i bakterii (chlamydia, ureaplazma, mykoplazma) swoich i męża i wszystko jest w porządku! W takim razie skąd ta zwiększona lepkość plemników? Wizytę u gin mam dopiero w poniedziałek. Jutro monitoring. Ovu jutro lub pojutrze. Oczywiście nie staraliśmy się póki nie było wyników, (miał być antybiotyk w razie choroby) ale dzisiaj działamy ze wzmożoną siłąJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
bertha wrote:Hejka, przenosze sie z sierpnia i ja. Jutro 11dpo, bede testowac
Ostatnia szansa na naturalsaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 15:57
bertha lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualnyWitam się i ja we wtorek miałam wizytę serduszkowa, póki co jest wszystko super wobec czego przesyłam Wam wiruski $&#$&#$$&##$&&$#$&#&$#&&#$&#$$$&& bardzo mocno 3mam za Was wszystkie kciuki
Agniechaaaa, zubii, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Lunaris, Bajkaaa, Tynka 89, Amy333, blue00, KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
{[%<}{§^¥€£$%\={][*%<…§&^~|!,.|§~¥%%}}[%\%><}[£$€¥~^… odemnie też wiruski na wrzesień.
Agniechaaaa, Bocianiątko, zubii, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Lunaris, Bajkaaa, Czrna 81, Amy333, KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Agniechaaa słońce czy można się wpisać na 26 września.
Ostatnie dwa cykle prosiłam o wpis i coś o mnie zapomniały autorki wątków..
Poki co u mnie 2 dzień cyklu. Znów wszystko od nowa ...
Powodzenia dziewczęta oby wrzesień był w końcu szczęśliwy.
-
nick nieaktualnyTusiek86 wrote:Agniechaaa słońce czy można się wpisać na 26 września.
Ostatnie dwa cykle prosiłam o wpis i coś o mnie zapomniały autorki wątków..
Poki co u mnie 2 dzień cyklu. Znów wszystko od nowa ...
Powodzenia dziewczęta oby wrzesień był w końcu szczęśliwy.Tusiek86 lubi tę wiadomość
-
Wszystkie zafasolkowane mamuśki prosimy o dobre czary bo ja coś widzę że wszystkie weteranki podupadły w pozytywnym nastawieniu... I powiem Wam że ja też nie wierzę w pozytywne zakończenie w najbliższym czasie... Jakoś w ogóle nie widzę siebie w ciąży i z dziećmi...
zubii, Karma88 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Wszystkie zafasolkowane mamuśki prosimy o dobre czary bo ja coś widzę że wszystkie weteranki podupadły w pozytywnym nastawieniu... I powiem Wam że ja też nie wierzę w pozytywne zakończenie w najbliższym czasie... Jakoś w ogóle nie widzę siebie w ciąży i z dziećmi...
zauwazyłam, ze zwykle gdy staraczka traci wszelkie nadzieje pojawiaja sie II kreski także kochana licze na ciebie :*Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Zapisuję się i ja na testowanie Jak tak czytam forum (chyba się uzależniłam), to czuję się dziwna, bo mnie przed @ nigdy, ale to nigdy piersi nie bolą. Ktoś jeszcze tak ma?
Bocianiątko, trzeba być dobrej myśli, że wszystkie zostaniemy mamamiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 18:13