WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, orientujecie się może dlaczego mi znikły temp z wykresu ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziewczyny, orientujecie się może dlaczego mi znikły temp z wykresu ?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAtaga12 wrote:No juz mu wczoraj mowilam ze wiecznie w brzuchu siedziec nie da rady
Ogolnie czuje sie dobrze tylko ciezko podczas chodzenia bo juz mi wszystko uciska na kosc lonowa co powoduje bol i tak sie musze toczyc powoli ale jeszcze pare dni musze wytrzymacWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 12:35
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko biedaczkooo, ja pamiętam swoje migreny, ale to była masakra... miałam 2-3 razy w życiu, ale ja to leciałam z nóg, pierwszy objaw był taki, że na oko nie widziałam -jakby mi płynął wodospad po oku, wszystko tak migotało, miałam straszny ból oka. Mam nadzieję, że to nigdy przenigdy się nie powtórzy. Tylko leżenie w łózku wtedy, bo jak się ruszyłam, to myślałam że umrę... ALe ja miałam jakieś hardkorowe te ataki.
Yose szycie stało się moją pasją odkąd mama mi pokazała jak zaszyć dziurę w starej bluzce : p było to jakieś 6-7 lat temu.
Później uszyłam swoją pierwszą sukienkę na konkurs muzyczny, nie miałam pojęcia o szyciu, po prostu wzięłam zaprojektowałam i jakoś poszło, prułam ją i zszywałam milion razy, ale w końcu wyszła
https://zapodaj.net/ff186c4505a84.jpg.html
jak ktoś mi powie jaki to gatunek muzyczny to ta osoba wygrywa październikowego pozytywa ; )
Wygrałam wtedy swoją pierszą maszynę do szycia, o matko, taki rzęch że głowa bolała : p haha, ale teraz już mam wmiarę profeskę, odkładałam na nią sporo czasu, ale co z tego jak prawie nie szyje na niej : ( stoi biedna albo na biurku albo na szafie i na mnie paczy.
Flowwer, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Bocianiątko biedaczkooo, ja pamiętam swoje migreny, ale to była masakra... miałam 2-3 razy w życiu, ale ja to leciałam z nóg, pierwszy objaw był taki, że na oko nie widziałam -jakby mi płynął wodospad po oku, wszystko tak migotało, miałam straszny ból oka. Mam nadzieję, że to nigdy przenigdy się nie powtórzy. Tylko leżenie w łózku wtedy, bo jak się ruszyłam, to myślałam że umrę... ALe ja miałam jakieś hardkorowe te ataki.
Yose szycie stało się moją pasją odkąd mama mi pokazała jak zaszyć dziurę w starej bluzce : p było to jakieś 6-7 lat temu.
Później uszyłam swoją pierwszą sukienkę na konkurs muzyczny, nie miałam pojęcia o szyciu, po prostu wzięłam zaprojektowałam i jakoś poszło, prułam ją i zszywałam milion razy, ale w końcu wyszła
https://zapodaj.net/ff186c4505a84.jpg.html
jak ktoś mi powie jaki to gatunek muzyczny to ta osoba wygrywa październikowego pozytywa ; )
Wygrałam wtedy swoją pierszą maszynę do szycia, o matko, taki rzęch że głowa bolała : p haha, ale teraz już mam wmiarę profeskę, odkładałam na nią sporo czasu, ale co z tego jak prawie nie szyje na niej : ( stoi biedna albo na biurku albo na szafie i na mnie paczy.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia, Ty nie bierzesz udziału w konkursie! Ty masz pozytywa na najbliższe 8 miesięcy!
Izape, rzeczywiście szałowa kiecka! no i to reggae jakby pasuje ale też się nie liczy, bo z podpowiedzią ASWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 12:44
Anna Stesia lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
izape sukienka świetna, a figura
Spóźniłam sie z gat. muzyki, kurcze a miałabym pozytywa !!! HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 12:49
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Amy333 wrote:Kochana wyniki do d...ale IVF nie z takimi sobie poradziło:) Będzie dobrze, wyciągną jednego plemniora z ogon, dorzucą dorodne jajeczko i się uda:) Czytalam że idziecie na wizyte i bardzo dobrze, działajcie i się nie załamujcie:*
Jedna_z_Wielu mam nadzieję że masz wielkie jaja! Trzymam kciuki.Anna Stesia, KateHawke, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Anna Stesia wrote:KateHawke co za wiadomość! Z jednej strony fatalna, a z drugiej strony masz już jasność. Trzymam kciuki, by specjaliści z Provity szybko Wam pomogli. I uściski dla męża - jest bardzo dzielny, że dał się przebadać, a problem, z którym się boryka, nie jest znów taki rzadki, szkoda tylko, że tak mało się o tym mówi. Wówczas mężczyźni nie musieliby tak bardzo się tym stresować.
Ale .........................
Forum o mięśniach czytają i mają....
Forum o gierkach internetowych mają ......
forum o pleyboy też mają ......
a o problemach z plemnikami to już nie !!! Może by było im lepiej tak samo jak nam ?! gdzieś gdzie same chłopy rozmawiają tak po chłopsku !
To był by hit taki męski punkt widzenia a nie właczenie naszych dziesiątych czark gdzie u "chłopczyka" tkwi problem i zamiast ich kobietami stajemy się ich matkam nie wspominająć o ich wrażliwym ego.
Kochane ja min wejdę do domu to 100x zastanawiam się jaką mam minę bo mogę tym mojego KSIĘCIUNIA urażić
Nie walczę z tym tylko go przechytrzamCzrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bocianiątko ja tez miewam migreny i do tgo mroczki przed oczami, musze lezec bo nie daje wtedy rady, nie raz mialam nawet wymioty jak bardzo mnie bolala glowa i najwazniejsze musze miec wtedy ciemnosc, wtedy sie czuje lepiej. Wiadomo jestes w robocie a glowa napiernicza to juz w ogole jakas masakra.. ledwo wtedy funkcjonuje.
Izape_91 super sukienka, i jakas szczuplutka ja ogolnie nie lubie sukienek, ale takie przewiewne, na lato to moge ubrac
Anna Stesia lekarka mowila ze to nie swierzb, ale mam zastosowac kuracje jak na swierzba bo mialam kontakt z ludzmi chorymi itp. po kuracji wszystkie ubrania, posciel, rzeczy do worka na 2 tyg, potem pranie i prasowanie.
W ogole to nie wiem czy nie mam po intralipidzie tych krost, ze moze soja tak na mnie tym razem zadzialala. Wiec albo w robocie, albo kroplowka.. taka moja nowa teoria..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 12:58
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A ja dzisiaj do was piszę z pytaniami z serii ' z tyłka wzięte' aż mi trochę głupio tak tutaj zaśmiecać, ale wiem że od was można dostać wsparcie i żadna z was nie powie mi że jestem żałosna ze swoimi problemami, przynajmniej mam taką nadzieję
Wiem że jest dużo na forach tematów o tematyce laparoskopii, ale, wiecie, jakoś tak z wami się czuję związana
Do rzeczy. W przyszłym tygodniu czeka mnie laparo, z 3 dniowym pobytem w szpitalu. Problem w tym, że nie mam w tematach szpitalnych żadnego doświadczenia. Właściwie ciężko mi nawet sklecić pytania, bo nie wiem czego mogę się spodziewać. Nawet nie chodzi mi o sam zabieg, ale o rzeczy związane z przed i po zabiegu, nie chciałabym zrobić tam z siebie jakiegoś kosmity
Dziewczyny, które mają to za sobą, możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Co powinnam ze sobą zabrać, na co się przygotować, jakich badań przed laparo mogę się spodziewać? Lepiej wziąć koszulę czy pidżamę? Czy będzie jeszcze badanie ginekologiczne przed lub po? Wcześniej generalnie myślałam że koszula będzie lepsza, ale w razie wykonywania jakiegoś ekg czy rtg musiałabym być na waleta
Dobra, nie śmiejcie się, mówiłam że pytania będą z d...starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Flowwer robi sie przeciwciala na soje? czy jakie to sa badania?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Flowwer robi sie przeciwciala na soje? czy jakie to sa badania?
Ja nic nie robiłam bo w sumie alergi nie mam.
A brałaś clexane czy fraxi ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄