WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio nie było mnie na forum, bo z Emkiem i młodym odkrywamy od paru dni Wiedeń ale się tu naprodukowałyście!! Mam nadzieję, że październikowy wątek wcale gorszy nie będzie i oczywiście zostaję z Wami do końca częstuje Was wszystkie pyszną kawą i torcikiem!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8d9d97f18d.jpgCzrna 81, Bocianiątko, Flowwer, Sarna84, KateKum, Izape_91, Kaczorka, KateHawke, Karma88, Madżka89, Aksamitna, Lunaris lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Tak na koniec września, może niech będzie taka zagadka
Jaka jest najczęstsza zachcianka ciężarnych?
Otwieram temat do spekulacji.
Udanej soboty, dziewczyny, podwójnych kresek, podwójnych strzałów
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Tak na koniec września, może niech będzie taka zagadka
Jaka jest najczęstsza zachcianka ciężarnych?
Otwieram temat do spekulacji.
Udanej soboty, dziewczyny, podwójnych kresek, podwójnych strzałów
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:U mnie takich nie ma
- żeby to mąż rodził
Barbarka1984, innamorata88, Flowwer, Bocianiątko, Madżka89, Aksamitna, E_w_c_i_a, Lejka, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:- jaka jest najczęstsza zachcianka ciężarnych?
- żeby to mąż rodziłStaraczkaNika lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer też dobre!
Czyja odpowiedź ma najwięcej lakjów, ta wygrywa ciążowe zachcianki. No dalej, wymyślamy, a ciężarne podpowiadają -
Mam nowe!
-jaka jest najczęstsza zachcianka ciężarnych?
- żeby zamiast brzucha i tyłka rozciągał się pęcherzFlowwer, Bocianiątko, Barbarka1984, Lejka, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:U mnie takich nie mainnamorata88 wrote:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8d9d97f18d.jpg
A ja kocham te miasta Wiedeń, Budapeszt,Salzburg, Praga,Rzym
Jeszcze nie "zaliczyłam" Paryż i Londyn
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
E_w_c_i_a wrote:Jestem już w domu bo teraz już jest bezpiecznie i szyjka nie ma już większego znaczenia. "Dół" już jest gotowy do porodu, czekamy teraz tylko na jakieś rozwarcie.To jak się czuję to przemilczę. 3 miesiące leżenia zrobiło swoje. Mam nadzieję że znajdę resztki sił żeby urodzić.
Po tej ciąży wiem że kobiety są w stanie zrobić wszystko dla swoich maleństw.
TP 21.10 ale mam nadzieję że urodzę szybciej, co więcej mąż dostał pozwolenie żeby podziałać więc mam nadzieję że coś przyspieszy (a że od kwietnia abstynencja to będzie się działo)
Maja jest kluską i waży już 3300 także dałaby sobie radę
Dziewczyny bądźcie w pogotowiu, dam znać jak zwolnię brzuszek
Mocno Wam kibicuję!
Wypuść ogiera ze stajni, też mu się należy a i trochę mięśnie rozruszają się.
Szkoda że się nie załapie na twój brzuszek ale kolejka już się ustawia.
Ja czekam niecierpliwie na zdjęcie Maji i bezproblemowe rozwiązanie.E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aga dziękuję za prowadzenie wątku ale pamiętaj kto zakłada ten zachodzi i teraz nadchodzi "ten" nasz czas
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczynki, u nas na listopadowym zwolnił się dziś jeden brzuszek może któraś przejmie?
Ja swój już też bym chętnie oddała.. macica od 3 dni ostro ćwiczy, ale moja młoda uparcie siedzi na pupie i ani myśli się obrócić, więc czekam. 5.10. szykuje się pełnia, więc może się trochę podzieje
Co do zachcianek - każda chyba ma inne u mnie zdecydowanie był szał na arbuzy bita śmietana też jak najbardziej! I ogólnie słodkie -
Czrna 81 wrote:Jedna wywołuję Cię!
Co na wczorajszym monitoringu??
Proszę o wybaczenie za wczoraj
Napisałam na październikowym :*Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Hej Jesteśmy już po wizycie u andro. Fajny facet apropos (dr Pietrusa). Dał nam zielone światło do in vitro, nawet napisał opis leczenia i diagnozę na kartce dla dra Juraszka. Zmieniliśmy formę leczenia, może uda się coś wyhodować na tyle żeby można było startować z ivf. EMek dostał testosteron w żelu (Testim) ale tylko 10 saszetek co 3 dni bo dłuższa kuracja testosteronem nie wiadomo jak by wpłynęła na jakość. Jak będzie lepiej to dostanie jeszcze 10. Do tego tabletki z pentoxifylinum (Polofin).
W poniedziałek wizyta wstępna do ivf i zobaczymy co z tego wyjdzie. Może będzie żołnierzy na tyle żeby na szybko startować za miesiąc lub 2.staraczka1111, Bocianiątko, KateKum, Sarna84, Emiilka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
U mnie z początku ochota wszystko co kwaśne i ostre
Ogórki kiszone, wszystkie sałatki na occie, Sos do spaghetti tak doprawilam że nikt tego nie jadł tylko jaJedna_z_Wielu, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:U mnie z początku ochota wszystko co kwaśne i ostre
Ogórki kiszone, wszystkie sałatki na occie, Sos do spaghetti tak doprawilam że nikt tego nie jadł tylko ja
Ja też mogłam jeść tylko kwaśne i to całą ciążę. Dlatego każdy twierdził, że będzie chłopiecHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Melduje @ i uciekam na październik.
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny