WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_pra wrote:Dzięki Summer :*
To mój 7 cykl stymulowany, z miesięczną przerwą. Endo szałowe nie jest, ostatnio w 14 dc - prawie 7 mm, ale lekarka mówi,że nie jest złe.
Ech, już zaczynam trochę tracić nadzieję..
Kasia, podpytal lekarkę o letrozol (Femarra, Aromek itp.). Nie upośledzają endo tak jak CLO. Z tego co wiem przy CLO powinna po 6 cyklach byc przerwa w stymulacji. Przynajmniej tak mój lekarz podchodzi.
Tylko częśc lekarzy ma problem ze stosowaniem letrozolu, bo oficjalnie nie jest to lek na problemy z owulacją.kasia_pra lubi tę wiadomość
-
Hej kochane akurat dzień przed szpitalem mamy awarie sieci i nie mamy w domu neta teraz korzystam u rodziców więc już was nie nadrobię ale trzymam za was mocno kciuki ! A w szczególności za kochane weteranki !!! :*
Bardzo was proszę trzymajcie za mnie jutro kciuki żeby wszystko poszło dobrze i już jutro zrobili mi cc.
Jeszcze postaram się wieczorem do was zajrzeć a później już pokażę fotkę synkaCzrna 81, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, boduszka, Flowwer, Agniechaaaa, Lunaris, staraczka1111, Anna Stesia, KateHawke, emi2016, blue00, wannsees, madzia8lenka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Hej kochane akurat dzień przed szpitalem mamy awarie sieci i nie mamy w domu neta teraz korzystam u rodziców więc już was nie nadrobię ale trzymam za was mocno kciuki ! A w szczególności za kochane weteranki !!! :*
Bardzo was proszę trzymajcie za mnie jutro kciuki żeby wszystko poszło dobrze i już jutro zrobili mi cc.
Jeszcze postaram się wieczorem do was zajrzeć a później już pokażę fotkę synka
Zubii powodzenia!!! Trzymam kciuki!!
Koniecznie pochwal się fotkami synusia jak już przywitasz go na świecie!
Ale czad!!
Zdrówka dla Was!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 10:49
zubii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc/dpo powinno byc przeprowadzone badanie prolaktyny z obciążeniem?? Bo mój gin kazał zrobic dzień po owulce, czy to jest miarodajny wynik??? Gdzieś wyczytałam ze w 12 dc powinno sie robić to badanie ale nie mam pewności. napiszecie mi proszę?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Zubii! Trzymam kciuki
zubii lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
kasia_pra wrote:Dzięki Summer :*
To mój 7 cykl stymulowany, z miesięczną przerwą. Endo szałowe nie jest, ostatnio w 14 dc - prawie 7 mm, ale lekarka mówi,że nie jest złe.
Ech, już zaczynam trochę tracić nadzieję..kasia_pra lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Izape_91 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc/dpo powinno byc przeprowadzone badanie prolaktyny z obciążeniem?? Bo mój gin kazał zrobic dzień po owulce, czy to jest miarodajny wynik??? Gdzieś wyczytałam ze w 12 dc powinno sie robić to badanie ale nie mam pewności. napiszecie mi proszę?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Zubii, mocne kciuki!!!!
zubii lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Zubii zaciskam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 12:28
zubii lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Tule Was kochane i przykro mi z powodu negatywówHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Nie wiem, czy pisałam, ale Powodzenia dla każdej z Was
Dziękuję, że jesteście :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 12:33
never_lose_hope, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
innamorata88 wrote:Jak najbardziej ja robiłam zawsze razem z progiemStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny lista poprawiona sprawdzicie czy sie zgadza
Zubii mocne kciuki i juz poluje na Twój zwolniony brzuszek od jutra czekam na zdj Jasia wiesz ze juz go kocham
Ja juz od rana sie winuje (wspieram endo) pół nocy miałam erotyczne sny (jestem zboczona Hahahah) zaraz lecę z M na zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 12:51
zubii, innamorata88, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Nie wiem skąd takie rozbieżności, ale robiłam jeszcze raz i wyszło ponad 3.
Radzę nie ufać temu badaniu.
Badania robiłam w dróch różnych punktach diagnostyki w Krakowie.
Pierwszy w 5dc, a ten lepszy w 3dc.
Żałuję wogóle, że się zdecydowałam to robić, bo tylko miałam miesiąc wyjęty z życia. Teraz wiem, że mam jeszcze duużo czasu
Ja ponownie robię to badanie tylko i wyłącznie dla refundacji, musi być powyżej 0.7 i po cichutku liczę na jakąś poprawę.. Czyli te badania to pewnie loteria Chybił-trafiłzubii, Schmetterling lubią tę wiadomość