WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj rano bobo znowu pokazał mi dwie kreski ) teraz wracam z laboratorium. Beta, progesteron i tsh.. wyniki o 15:00. Trzymajcie kciuki
Bajkaaa, Flowwer, innamorata88, Melevis, Lunaris, KateHawke, emi2016, Karma88, admiralka, Jedna_z_Wielu, aiwlys, Agniechaaaa, Kitkat, Anna Stesia, Zielona1911, Czrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
Yoselyn82 wrote:mam nadzieje ze dr Paliga do ktorej chodze obecnie przyniesie mi szczescie
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Yoselyn -dziś wszystkie moje kciuki i cała reszta paluszków zaciśnięte dla Ciebie!
Wczoraj na domiar wszystkiego wywaliło mi net jeszcze! Ale dziś wstałam w lepszym nastroju. Nie ma się co przejmować- życie jest krótkie
Miłego dnia dziewczyny! Lecę do apteki bo zaczyna się u mnie sezon glutów
Boduszka -pięknej bety!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:A ja dzisiaj śpię... matko jedyna juz dawno tak nie miałam
A na dodatek temperatura idzie jak szalona w górę, a @ nie ma.
Yoselyn kciuki zaciśnięte.
serio fasolki tam nie ma ??? bo wykres wygląda fasolkowy. Robiłaś test ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris ja to nie pamiętam kiedy chora faktycznie byłam w kwesti infekcji ale na grypę się nie szczepię bo naoglądałam się jej skutków ubocznych
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Lunaris ja to nie pamiętam kiedy chora faktycznie byłam w kwesti infekcji ale na grypę się nie szczepię bo naoglądałam się jej skutków ubocznych
tez sie nigdy nie szczepilam na grype... chociaz przechodzilam ja czesto i to dosc ostro.
Jakos sie trzymam z chorobami tzn goraczki itp. chociaz w tamtym roku lapalo mnie, do tej pory lapia mnie lekkie przeziebienia ale nic mocnego i oby tak dalej. Moze te leki mi pomogly immunosupresyjne.. hmmmMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
91Ewela09 wrote:Jutro test,bo na jutro mam przewidziany termin @. Wątpię w taki cuda, okaże się jutro.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Lunaris ja to nie pamiętam kiedy chora faktycznie byłam w kwesti infekcji ale na grypę się nie szczepię bo naoglądałam się jej skutków ubocznych
91Ewela09 "wszystko się może zdarzyć -gdy głowa pełna marzeń..." -
Laski ja idę posiedzieć w kinie. Muszę jakoś zabijać czas do wizyty bo się mocno stresuję, że znowu coś się odwlecze oby dziś Dr miał pozytywne nastawienie i nie wynalazł niczego strasznego!
Do poteminnamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Laski ja idę posiedzieć w kinie. Muszę jakoś zabijać czas do wizyty bo się mocno stresuję, że znowu coś się odwlecze oby dziś Dr miał pozytywne nastawienie i nie wynalazł niczego strasznego!
Do potemFlowwer, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
91Ewela09 wrote:Wiem,ale nie chce się nastawiac,wolę miło się zaskoczyc,niż później płakać. Co ma byc to będzie.Mikołaj 25.04.2011
-
Mocno kciukam dziewczyny i życzę dziś powodzenia !!!!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Tak w ogóle to czy ovarin zażywa się non stop ?
I czy jeżeli mi się skończył to mogę po prostu przejść na wit prenatalne, b6 i kwas foliowy ?
Edit: jeszcze pytanie czy dupek podnosi temp ? I czy jak zrobie prog to czy będzie fałszywy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 10:35
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml