WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Od 11:25 MALUCH jest juz zemna teraz odliczanie do testowania
Wczesniej 2h bralam relanium wiec tak sie dziwnie po nim czulam ale jestem juz w domku i leze sobie...
Pani doktor dala mi zdjecie malucha oraz powiedziala "Maluch jest juz u mamy" oby moj kochany maluszek chcial zostac zemna na 9 miesiecyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Yose bycz sie bo od maja/czerwca bedą nieprzespane noce
no to kochana teraz kolej na ciebie!! w poniedzialek twoj transfer bedziemy przezywac
pamietaj widzimy sie na zakupach dla maluchow a potem na porodowce hi hiAnna Stesia, staraczka1111, Flowwer, Agniechaaaa, Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Od 11:25 MALUCH jest juz zemna teraz odliczanie do testowania
Wczesniej 2h bralam relanium wiec tak sie dziwnie po nim czulam ale jestem juz w domku i leze sobie...
Pani doktor dala mi zdjecie malucha oraz powiedziala "Maluch jest juz u mamy" oby moj kochany maluszek chcial zostac zemna na 9 miesiecy
Kurczę, wzruszyłam się! Maluszku, rośnij ślicznie pod serduchem u mamy! A mama niech sobie odpoczywa! Trzymam kciuki!Yoselyn82, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ależ u nas są emocje! Dzisiaj Yoselyn, w poniedziałek Agniechaaa, w międzyczasie sypią sie serduszka, rodzą się dzieci (Zubii i Jaś ), badania, wyniki, oczekiwania, iskry w sypialniach! To lepsze niż najlepszy serial!
Yoselyn82, Bocianiątko, admiralka, Jedna_z_Wielu, Flowwer, PodwojnaMama, staraczka1111, Agniechaaaa, Sarna84, KateKum, Czrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, ależ u nas są emocje! Dzisiaj Yoselyn, w poniedziałek Agniechaaa, w międzyczasie sypią sie serduszka, rodzą się dzieci (Zubii i Jaś ), badania, wyniki, oczekiwania, iskry w sypialniach! To lepsze niż najlepszy serial!
super to napisalas, nie moglas lepiej tego ujacAnna Stesia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Beta 16,37, progesteron 14,9!!
justyna14, Agniechaaaa, Kaczorka, Aksamitna, Bocianiątko, Anna Stesia, innamorata88, Yoselyn82, PodwojnaMama, KaMiszka, Czrna 81, E_w_c_i_a, blue00, pawojoszka, Madżka89, aiwlys lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
boduszka wrote:Beta 16,37, progesteron 14,9!!
Gratulacje :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, ależ u nas są emocje! Dzisiaj Yoselyn, w poniedziałek Agniechaaa, w międzyczasie sypią sie serduszka, rodzą się dzieci (Zubii i Jaś ), badania, wyniki, oczekiwania, iskry w sypialniach! To lepsze niż najlepszy serial!
Nic dodać, nic ująćAnna Stesia lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn - kciuki za maluszka Żebyś przytuliła tą wrzeszczącą różową istotkę za jakieś 8 miesięcy
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Yoselyn i niech zostanie tam do maja
Meldujemy się po wizycie, junior ma 15cm długości i dluuuugie nogi, które wprawiły w osłupienie naszą dr. U mnie waga taka sama od początku, ani grama więcej. Jest dobrze! Po basenie dopadła mnie infekcja ,,tam" dostałam receptę na krem, który aplikuje się jednorazowo. Luteinę dalej mam wsuwać, duphaston idzie w odstawkę. Clexane i Acard bez zmian. Morfologia wyszła wzorowa.Bocianiątko, Rucola, Flowwer, Anna Stesia, Yoselyn82, Sarna84, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, PodwojnaMama, KateKum, KateHawke, Jacqueline, Czrna 81, 91Ewela09, summer86, E_w_c_i_a, blue00, Madżka89, staraczka1111, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Yoselyn gratulacje, niech maluszek będzie z Tobą! Boduszka garulacje również Same dobre wiadomości!
Ja leżę na kanapie i się relaksuje z kawką w domku po pracy i oglądam House'a niech ten stan trwa wiecznie!
Piękna pogoda dzisiaj, słońce i ciepło, a wieczorem idziemy na koncert Maryli Rodowicz, bo stwierdziłyśmy z siostrą, że wstyd nie pójść na taką gwiazdę heheh
a wczoraj wydarłam od rodzinnego skierowanie na badania:
żelazo
TSH
morfologia
mocz
glukoza
witamina d3
Lubię mojego lekarza, bo on nigdy mi nie odmawia heheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 17:35
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja też melduje się po wizycie. Nie testuje ani we wrześniu ani nawet w październiku :'( I na tym zakończę co by nie psuć pozytywnej energii na wątku.
-
Inna już 15 cm !!! OMG jak to szybko leci ten czas ♡♡♡
Lunaris co się dzieje?????innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄