WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Innamorata, ale cudnie rośnie Twój maluch! Na pociechę mamusi i e-ciociom! No a z infekcją - szkoda, ale tak z tymi basenami juz jest. Lekarz mi zalecał pływanie na kręgosłup, ale ja panicznie się boję tych wszystkich zarazków. Ale w ciąży woda jest super, więc Ci się nie dziwię.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Inna już 15 cm !!! OMG jak to szybko leci ten czas ♡♡♡
Lunaris co się dzieje?????
Lunaris, kochana co się stało?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Anna Stesia wrote:Innamorata, ale cudnie rośnie Twój maluch! Na pociechę mamusi i e-ciociom! No a z infekcją - szkoda, ale tak z tymi basenami juz jest. Lekarz mi zalecał pływanie na kręgosłup, ale ja panicznie się boję tych wszystkich zarazków. Ale w ciąży woda jest super, więc Ci się nie dziwię.Mikołaj 25.04.2011
-
Inna mąż niech teraz masuje
Mój Dr dostał awans na szefa bloku operacyjnego. Przymusowo musi iść na zaległy urlop żeby nowy angaż podpisać... Fajnie fajnie ale nie dla mnie napije się dziś bo już nie mam siły-psychicznie wysiadam. Jutro mi przejdzie. Na jedno czekałam tyle lat to i na drugie jeszcze trochę poczekam...czas nas uczy pokory i cierpliwości...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 18:47
innamorata88, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Inna mąż niech teraz masuje
Mój Dr dostał awans na szefa bloku operacyjnego. Przymusowo musi iść na zaległy urlop żeby nowy angaż podpisać... Fajnie fajnie ale nie dla mnie napijemy się dziś bo już nie mam siły psychicznie wsiadam. Jutro mi przejdzie. Na jedno czekałam tyle lat to i na drugie jeszcze trochę poczekam...czas nas uczy pokory i cierpliwości...Mikołaj 25.04.2011
-
Ha ha tak mu powiedziałam, jak nie znajdę w ciążę zaraz po zabiegu to zgłaszam reklamację a serio to z synem zaszła w listopadzie więc zbliża się mój najbardziej płodny okres
innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Od 11:25 MALUCH jest juz zemna teraz odliczanie do testowania
Wczesniej 2h bralam relanium wiec tak sie dziwnie po nim czulam ale jestem juz w domku i leze sobie...
Pani doktor dala mi zdjecie malucha oraz powiedziala "Maluch jest juz u mamy" oby moj kochany maluszek chcial zostac zemna na 9 miesiecy
Trzymam bardzo mocno kciukiYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Jutro test,bo na jutro mam przewidziany termin @. Wątpię w taki cuda, okaże się jutro.
Ja od wczoraj już wierzę w takie cuda, więc czekam na pozytywne wiadomościinnamorata88, 91Ewela09, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Ja też melduje się po wizycie. Nie testuje ani we wrześniu ani nawet w październiku :'( I na tym zakończę co by nie psuć pozytywnej energii na wątku.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dziewczyny gin się nie odezwał, na razie nie brałam dupka, tak mi polecił lekarz ogólny. Kazał wziąć gdyby prog spadał.
Powtórzyłam dzisiaj badania
Prog wzrósł do 11,4 ng/ml
Beta do 319Lunaris, Flowwer, Agniechaaaa, blue00, Karma88 lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Dziewczyny gin się nie odezwał, na razie nie brałam dupka, tak mi polecił lekarz ogólny. Kazał wziąć gdyby prog spadał.
Powtórzyłam dzisiaj badania
Prog wzrósł do 11,4 ng/ml
Beta do 319
No widzisz? Wszystko będzie dobrze!
Gratuluję, oby tak dalej!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:Jaki dół nam polecasz?! Bo chyba nie kumam...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Inna super wiadomość!!
A ja jestem taka wściekła... Byłam w klinice na monitoringu u jakiegoś innego gościa bo tamten mój dziś nie dał rady i powiem wam tragedia. Włożył usg dopochwowe na 5s powiedział pęcherzyki małe 12,13 mm proszę przyjść we wtorek. Idiota lekarz. On ma takie zdolne usg żeby bez mierzenia wiedzieć wielkość?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:DziecZyny chciałam Wam polecić dół "swiatko miedzy oveanami"
Inna jaki duży chłopczyk
ja ten film chcialam zobaczyc ale nie wiem gdzie
Inna jaki twoj maluszek juz duzy suuuuperinnamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lucia88 wrote:Jaki dół nam polecasz?! Bo chyba nie kumam...
Film "Światło miedzy oceanami" ja po nim doła załapałam a na nim wyłam jak bóbr! ale bardzo ładny tak ogólnie tylko ciężki temat -szczególnie dla chcących/ niemogących zajść w ciążę.