WRZEŚNIOWE testowaniw
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie niezbyt umiem zbadać, jakoś nie umiem wyczuć miejsca gdzie się znajduje
-
A kiedy mniej więcej przed okresem szyjka się obniża? Bo starałam się sprawdzić i nie mogę dosięgnąć jej środka i po dotyku wydaje mi się twarda
-
No zobaczymy co to będzie, bo do @ zostały mi jeszcze 3 dni a szyjka może nawet kilka godzin przed @ się obniżyć, ale narazie jestem dobrej myśli
-
MalaZnadzieja wrote:https://zapodaj.net/d4e98ed603089.jpg.html
pozdrowienia z słonecznej Grecji;))
Pięknie tam, miłego wypoczynku
-
Listek no to trzymam kciuki żeby było dobrze. U mnie dalej bez objawów. Jedyny to brak okresu. Ale biorę zalecane leki i czekam do 16.10 na wizytę. Wtedy usg już odkryje co się tam kryje.
-
Wczoraj byłam u ginekologa w 11dc, powiedział, że w prawym jajniku mam ładny pęcherzyk, przepisał mi roztwór, z którego mam zrobić sobie zastrzyk sama w domu w brzuch, to jest na pęknięcie pęcherzyka i wywołanie owulacji, mam zrobić to w środę w 13dc + tsh estradiol i prolaktyna i przyjść w piątek jeszcze raz i zobaczyć co i jak.. czy któraś słyszała o tym zastrzyku??23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Listek to świetnie że krecha porządna. A betę robiłaś? Moja dziś 7613 czyli wzrost o 250% w ciągu 4 dni. Może w końcu się uspokoje i przestane schizować że coś jest nie tak
-
Dzisiaj u mnie dzień spodziewanej @, test z rana negatywny, szyjka wysoko i chyba twarda, czy otwarta czy zamknięta nie wiem, bo nie sięgam, śluz mleczny wodnisto-kremowy, piersi przestają boleć a zaczęły boleć 7 dni przed @, objawów na @ nie mam, czy mimo negatywnego testu mogę być w ciąży, czy któraś z was tak miała, że testy wychodziły negatywne a ciąża była?