X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie WRZEŚNIOWE testowaniw
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE testowaniw

Oceń ten wątek:
  • Nadinka83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listek tak jak pisałam w grupie czerwcowej wszystko ok. Rosną we mnie dwa małe szkraby :D myślałam, że kolejną wizytę masz dopiero 30.10?

74dil6d8qv2ss7sm.png
    10.05.2018r. [*] Kacper 10tc
    Czynnik V (R2) hetero, MTHFR_667C-T hetero, PAI-1 4G homo
  • Listek12345 Znajoma

Wysłany: 18 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadinka, gratuluje z całego serca !!!! Tak miałam ale zmieniłam lekarza na prywatnego bo potrzebowałam zwolnienie a na fundusz oczywiście problem ... widziałam ze pisałaś na czerwcowych mamusiach :) a na kiedy termin??? I co z mutacja co lekarze na to???

Listek
  • Nadinka83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze względu na mutacje biorę acard i heparyne w zastrzykach. Tylko tyle na ten moment. Termin 05.06 ale zapewne czeka mnie cesarka w 37-38tc. Wiec się przesunie na maj.

74dil6d8qv2ss7sm.png
  • Listek12345 Znajoma

Wysłany: 20 października 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za was kciuki nadinka :*

Listek
  • Nadinka83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Listek :) Ja Wam też życzę zdrowia :)

74dil6d8qv2ss7sm.png
‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ