WRZEŚNIOWE testowaniw
-
WIADOMOŚĆ
-
Bułka wrote:Poniedziałek - wtorek.
No to jeszcze chwilę w niepewności musisz poczekac:(. U mnie się okaze w sobote. Mnie nigdy brzuch nie boli jakoś specjalnie przed @ więc nawet nie wiem czy się zbliża czy nie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 08:41
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
nick nieaktualny
-
dziewczyny może wy pomożecie jestem pewna na 100 % ze owylulqcja była 6 dni temu ( testy pozytywne plus bylam u gina) Zacznę od początku przy owu kolezanka dała mi też testy paskowe żebym zobaczyła czy bd taki sam wynik jak na elektronicznych. I był ładnie pokazało owulacje . Dzisiaj z głupoty bo został mi ten jeden test mówię a se sikne. po minucie ujrzałam kreskę niżej dam foto. co wy o tym sądzicie? czy z moja obu coś nie tak byloStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
frezyjciada wrote:Tysia jakie badania masz już zrobione?
Krew
Fsh, lh, prolaktyna, testosteron, estriadiol , tsh, anty tg , anty tpo, ft3 i ft4
Wszystko książkowo... nie rozumiem tych problemiw z zasianiem ziatenka. . Teraz czas na mohego T ... jak probka wyjdzie dobrze to czeka mnie sprawdzanie drożności jajowodow....11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
Tysia16003 wrote:Na poczatku zaczelam od podstaw, usg dopochwowe, cytologia. Zaczęliśmy starania, 3 mce nic wiec poszlam do lekarza, ktory mowi hak kazdy 'do roku mizba sie starac, a jak nie wyjdzie to bedziemy myslec' (wkurza mnie to gadanie ogólnie)
Krew
Fsh, lh, prolaktyna, testosteron, estriadiol , tsh, anty tg , anty tpo, ft3 i ft4
Wszystko książkowo... nie rozumiem tych problemiw z zasianiem ziatenka. . Teraz czas na mohego T ... jak probka wyjdzie dobrze to czeka mnie sprawdzanie drożności jajowodow....
Co zrobiłaś? Zmieniłaś lekarza, czy na własną rękę zaczęłaś robić badania? -
ja nie wiem ale ja poszłam 9 miesięcy temu do gin powiedziałam że chcemy się zbadac bo chcemy zacząć starania o dziecko . bez problemu wszystkie badania mi zrobili krew na wszystko chlamydia i inne wirusy mojemu badania nasienia wszystko w ciągu tygodnia mialam na papierku.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
A mnie dziś boli podbrzusze tak jakoś dziwnie. Niby podobnie jak na @ ale trochę inaczej. Jest to dziwne w moim przypadku bo mnie nigdy nie boli przed @ tylko dopiero jak już dostaje...17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Bułka wrote:Nie rozumiem tego podejścia. Może i czasami trwa to wszystko dłużej i nie musi to oznaczać problemów zdrowotnych, ale dlaczego nie chcą wcześniej przebadac kobiety? Przecież jeśli jest jakiś problem, to cały rok zmarnowany, a mogłoby już być po leczeniu...
Co zrobiłaś? Zmieniłaś lekarza, czy na własną rękę zaczęłaś robić badania?
Zmieniłam lekarza na poleconego przez moha koleżankę, ktorej 2 innych lekarzy powiedzialo ze nie bedzie miec dzieci, a aktualnie ma miesięczną córeczke. Sama po zmuanie na tego pekarza zaszla w ciaze w ciagu 2 mcy. Przed umowiona wizyta zrobilam hormony w 3 dniu cyklu i w okresie okoloowulacyjnym 14 dc. Doktor powiedzial ze jak teraz nie wtjdzie to partner do laboratorium a my nastepny cykl na hakims wspomagaczu zrobimy bo moze problem tkwi ze skokiem progesteronu i sie po prostu nie zagniezdza. Teraz ide z badaniami z 8 dnia po owu i zobaczymy co powie, bo niestety myslalam ze mize implantacha a to miesiaczka 3 dni przed terminem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 15:18
11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
MalaZnadzieja wrote:kurde dziewczyny chyba świętuje mama kazała mi zrobić test ciążowy kupilam paskowy 10. jest cień mama to widzi ja też i tata też chyba coś tu jest nie tak . jasna kreska ale widac ja