Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
farmaceutka77 wrote:Panan a progesteron masz w normie? Moze to byc niedomoga lutealna.
wiesz co w tym cyklu jestem wyjątkowo spokojna i nie przeżywam jak kiedyś ... i nie poszłam na to badanie bo po co jak nie ma skoku... moje plamienie trwało chwilę teraz nic niema ;/ ja czytałam że może to być również objaw owulacji ....i krwawienie występuje w trakcie lub zaraz po nim...słyszałyście o czymś takim? -
panan12 wrote:wiesz co w tym cyklu jestem wyjątkowo spokojna i nie przeżywam jak kiedyś ... i nie poszłam na to badanie bo po co jak nie ma skoku... moje plamienie trwało chwilę teraz nic niema ;/ ja czytałam że może to być również objaw owulacji ....i krwawienie występuje w trakcie lub zaraz po nim...słyszałyście o czymś takim?
innamorata88, panan12 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Czesc dziewczyny Ja tez w tym watku @ mam dostac okolo 6 wrzesnia i oby nie przyszla Oby wresien byl dla nas szczesliwy Js juz mialam majowa euforie czulam sie tak wieosennie ale poronilam ale
Teraz mam wielkie nadzieje na ta koncowke lata...Pierwszy raz jestem po stymulacji lametta pregnylu i na luteinie Mam pytanie co do luteiny Czy ona wplynie na date @ ewentualnej? Jak mam cykle 30 dni to luteina wplynie
ze @ w terminie czy inaczej moze przyjsc? I jak dlugo ja stosowac mi lekarz powiedzial tylko od 16 dc ale do kiedy? I ost pytanie kiedy test robicie? Ja juz po maju boje sie pozytywnego wyniku ale zafalszowanego pregnyl tez falszuje wyniki Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe i jest jeszcze lato i nadzieje -
Nola wrote:Czesc dziewczyny Ja tez w tym watku @ mam dostac okolo 6 wrzesnia i oby nie przyszla Oby wresien byl dla nas szczesliwy Js juz mialam majowa euforie czulam sie tak wieosennie ale poronilam ale
Teraz mam wielkie nadzieje na ta koncowke lata...Pierwszy raz jestem po stymulacji lametta pregnylu i na luteinie Mam pytanie co do luteiny Czy ona wplynie na date @ ewentualnej? Jak mam cykle 30 dni to luteina wplynie
ze @ w terminie czy inaczej moze przyjsc? I jak dlugo ja stosowac mi lekarz powiedzial tylko od 16 dc ale do kiedy? I ost pytanie kiedy test robicie? Ja juz po maju boje sie pozytywnego wyniku ale zafalszowanego pregnyl tez falszuje wyniki Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe i jest jeszcze lato i nadziejeMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
bertha wrote:Ja bylam na wizycie w tym cyklu, dzien po tym jak ukłuł mnie lewy jajnik dwa razy i zmienił się śluz. Gin sprawdził szyjkę i wziął śluz do badania czystości i pokazał mi że jest plamka krwi - zapytałam czy to plamienie owulacyjne - potwierdził. Wczesniej nigdy tego nie widziałam u siebie - czyli pewnie tego jest tak malutko, że nie zdołałabym tego zauważyć nawet. A pewnie tez nie zawsze występuje..
wiesz co ja zauważyłam bo palec włożyłam ale takto praktycznie nic nie leci...dosłownie 3 kropelki małe poleciały więc wątpie że to zbliżający się okres... -
Nola wrote:Czesc dziewczyny Ja tez w tym watku @ mam dostac okolo 6 wrzesnia i oby nie przyszla Oby wresien byl dla nas szczesliwy Js juz mialam majowa euforie czulam sie tak wieosennie ale poronilam ale
ze @ w terminie czy inaczej moze przyjsc? I jak dlugo ja stosowac mi lekarz powiedzial tylko od 16 dc ale do kiedy? I ost pytanie kiedy test robicie? Ja juz po maju boje sie pozytywnego wyniku ale zafalszowanego pregnyl tez falszuje wyniki Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe i jest jeszcze lato i nadzieje -
ze @ w terminie czy inaczej moze przyjsc? I jak dlugo ja stosowac mi lekarz powiedzial tylko od 16 dc ale do kiedy? I ost pytanie kiedy test robicie? Ja juz po maju boje sie pozytywnego wyniku ale zafalszowanego pregnyl tez falszuje wyniki Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe i jest jeszcze lato i nadzieje
Pregnyl niby mówi się że utrzymuje sie w organizmie 5000j ok 5 dni, a 10000j ok 10 dni.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
A ja wczoraj sie cieszylam ze pierwszy raz nic mnie po owulacji nie boli, a dzis klops. Boli mnie jajnik z ktorego byla owu, cycki ale tylko w okolicy sutkow,ciagle mi sie odbija i mnie mdli no i mogla bym ciagle spac. Jednym slowem @ sie zbliza ;(
-
bertha wrote:Tak jak napisała Kejtii, standardowo bierze sie progresteron 10 dni. jakby ostatniego dnia wyszedl pozytywny test, to wtedy oczywiscie kontynuuj.
Pregnyl niby mówi się że utrzymuje sie w organizmie 5000j ok 5 dni, a 10000j ok 10 dni.Mikołaj 25.04.2011
-
ag194 wrote:Hej
Co tam słychać u wrześniówek?
U mnie ok, nic nie boli, tylko podbrzusze czasami i jajnik, z którego była owu. Poza tym zastanawiam się, czy dobrze badam szyjkę, bo wydaje mi się, ze jest rozpulchniona i wysoko umiejscowiona. Wy też tak macie po owulacji? (jestem 3 dpo)
Jak próbowałam dopytać gina po badaniu szyjki czy prawidłowo obserwuję, to mnie zbył.a myślałam, ze jako specjalista wypowie się na ten temat..A to moj 1 cykl z badaniem i się gubię jeszcze bez porownania z poprzednimi cyklami
I jeszcze mi wkręcał, że wykresy temp prowadzi się, jak nie chce się zajść w ciąże .
Nie martwcie się tam, wrzesień jest nasz, a jak nie to październik
Szyjki lepiej po owu nie ruszać.Mikołaj 25.04.2011
-
Hej co tam u Was? U mnie dalej owu w lesie testy paskowe cień cienia z cienia
Jutro monitoring. Zobaczymy co się tam kluje pewnie w piątek zastrzyk z ovitrelle. Na razie sobie spokojnie działamy wieczorami żeby stany magazynowe mojego za bardzo się nie przeterminowałyMikołaj 25.04.2011
-
Kejtii nie jestem pewna czy owulacje juz mialam (to moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty wiec wszystko moze byc poprzestawiane) ale boje sie ze dopiero wczoraj (moj 16dc) ja mialam bi mam dlugie cykle naturalne okoli 30 dni a juz biore progesteron luteine i boje sie czy mi lek ten mog cofnac owulacje...Ogolnie czuje sie dziwnie mam bardzo twardy nabrzmialy brzuch ciagle sikam glowa boli sluzu niestety malo temp nie rosnie Ehhh ciezkie nasze zycie staraczek Wszystkie niestety chyba troche sobie wkrecamy objawy (to przez ta nadzieje i pragnienie) a prawda jest taka ze jak pytam kolezanki ktore bez problemow zaszly w ciaze to naprawde pare dni po zaplodnieniu nie czuly nic No i jeszcze nurtuje mnie temat picia alko wczoraj wypilam dwa piwa ale tez moje kolezanki niewiedzac ze sa juz w ciazy piky alko i wszysyko ok My juz chyba wszystkie chuchamy na zimne...jeszcze do tego moj maz "idealnie" na staranua zlapal zapalenie pecherza cewki moczowej idealnie pewnie zalapal ode mnie ja przuwloklsm to niestety po szpitalu teraz tez mam srednio luczne bakterie w pochwie i jak tu sie 3mac? Prawda jest taka ze babeczki ktore zachodza bez problemy nie badsja sie tsk jak my czasami lepiej nie wiedziec ehhh Oby ten wrzesien byl dla nas szczesliwy!!!!3mam kciuki
-
Innamorata a propos stanow i zapasow naszych mezow czy lepiej aby sie mu nagromadzilo czy codzinnie tez daje efekty? Czy jak moj maz bierze teraz
Cos na zapalenie pecherze mozemy bez szkody dla fasolki? Kurde akurat jestem pod stymulacja w srodku cyklu a on nie wytrzyma juz i fitolizyne ziolowa wypije