Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKofeina wrote:A ja właśnie podczas sprzątania znalazłam test kupiony podczas ostatniego cyklu . I co ??? I blada kreska ... no aż nie chce mi się wierzyć przy takich temperaturach . Za 2 dni powtórka czy ciemnieje .
Wiec nie zostało nic jak trzymać kciuki -
ag194 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie. Byłam u gina i zrobił mi usg. Powiedział, że wyniki ok, ciałko żółte jest, wolny płyn za macicą, ale niepokoi mnie jedna rzecz, która wyczytałam na innych forach:moje endometrium wynosi 6mm. Czy to nie za mało przypadkiem? Może któraś z Was się wypowie, bo nie mogę nic na forum u nas znaleźć, albo jakaś ślepa jestem ;/
Nie było pytania, jednak znalazłam
Nie chcę wprowadzać w błąd, ale z tego co kojarzę optymalnie powinno być około 10 mm do zagnieżdzenia, nie powinno przekaczać 15 mm. Dwa cykle temu miałam USG 2 dni przed owu i juz wtedy u mnie było 10 mm, ale ja od zawsze mam raczej grube endometrium i przez to obfite miesiączki. -
Kofeina wrote:A ja właśnie podczas sprzątania znalazłam test kupiony podczas ostatniego cyklu . I co ??? I blada kreska ... no aż nie chce mi się wierzyć przy takich temperaturach . Za 2 dni powtórka czy ciemnieje .
Kofeina lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 aż się boję powtórzenia testu że nagle kreseczka zniknie . Bo te temperatury są straszne . Staram.sie nie denerwować. Zobaczymy co dalej będzie. Jeśli przy takich temperaturach naprawdę jestem w ciąży to jest spora szansa dla tych którym. Temeratury spadają zamiast rosnąć ha ha
-
Kofeina, trzymam kciuki za coraz mocniejsze kreski
Nienawidzę tych kilku dni przed terminem @ Niby wczorajsze plamienie jest dla mnie oznaką, że nie ma się co łudzić w tym cyklu.. a gdzieś co jakiś czas przejdzie myśl, że może jest jednak szansa. Nigdy bym nie uwierzyła gdyby ktoś mi powiedział, że będę tak nieracjonalnie podchodzić. Chcę żeby już był czwartek.Kofeina lubi tę wiadomość
-
Kofeina wrote:innamorata88 aż się boję powtórzenia testu że nagle kreseczka zniknie . Bo te temperatury są straszne . Staram.sie nie denerwować. Zobaczymy co dalej będzie. Jeśli przy takich temperaturach naprawdę jestem w ciąży to jest spora szansa dla tych którym. Temeratury spadają zamiast rosnąć ha ha
Spokojnie, ja bym z testem do @ poczekała teraz już z górki sama byłam w gorącej wodzie kąpana i wiem, że tym razym bym poczekałaMikołaj 25.04.2011
-
91Ewela09 wrote:Pierwszy raz w zyciu zauwazylam u siebie sine sutki. Az sie przestraszylam. Mialyscie tak kiedys?
Kofeina lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Spokojnie, ja bym z testem do @ poczekała teraz już z górki sama byłam w gorącej wodzie kąpana i wiem, że tym razym bym poczekała
-
U mnie dziś spadem temperatury, więc @ czai się tuż za rogiem
Dziewczyny czy w cyklu, w którym miałyście HSG mogłyście się starać czy było zalecenie aby się zabezpieczać?
W przyszłym tygodniu chciałabym zrobić cytologię, czystość pochwy i badanie na chlamydię, to będę chyba już miała komplet badań wymaganych do HSG.