Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Cześć dziewczyny
ja proszę na 8-go
staramy się 3 lata o drugi skarb. W listopadzie mamy wizytę w invicta jak się nie uda... Więc oby oby
A nóż widelec ten cykl będzie superowy! Bo na luzie, macie wyjście awaryjne więc może to wystarczy na wyluzowanie Oby
Moja córka ma 6 lat w październiku jak ten czas leci! -
nick nieaktualny
-
Hinata88 wrote:A nóż widelec ten cykl będzie superowy! Bo na luzie, macie wyjście awaryjne więc może to wystarczy na wyluzowanie Oby
Moja córka ma 6 lat w październiku jak ten czas leci!
My mamy 5latka nam w lutym rok starań dopiero przypadnie.
Może lista która kiedy testuje?
U mnie jeżeli owu będzię około piątku to test wypada mi 9.09 ładna dataMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyMnie możecie nie wpisywać na listę- ze mną to tak różnie bywa że sama się już w tym gubię
Ostatnio cykle: 26, 25, 32, 31 i 26 dc także jak w kalejdoskopie!
Ale teraz czaruje mój cykl 3 i 4 wrzesień w tym czasie ma być owulacja!!! Bo tak chce A na poważnie mąż przyjedzie i akurat TEN weekend będzie w domu W tygodniu nie ma kiedy -
Witam wszystkie Panie po weekendzie. Jeśli chodzi o testowanie to u mnie termin @ wypada na 1 września, ale z racji że owulacja była 3 dni wcześnie wszystko może się zdarzyć. Jak do 3 @ nie będzie to w niedzielę 4.09 będę testowała (JAK WYTRZYMAM )
-
91Ewela09 wrote:Witam wszystkie Panie po weekendzie. Jeśli chodzi o testowanie to u mnie termin @ wypada na 1 września, ale z racji że owulacja była 3 dni wcześnie wszystko może się zdarzyć. Jak do 3 @ nie będzie to w niedzielę 4.09 będę testowała (JAK WYTRZYMAM )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 13:04
-
Hejka,
u mnie z tą owu jakies dziwactwa. U gina w czwartek potwierdzone ze pecherzyk pekł i sie zapada (to byla pierwsza wizyta u gina w tym cyklu), owu sie pospieszyla. Nic wiecej gin nie widzial. a tu po wizycie wieczorem, sluz z kremowego zaczal zmieniac sie na wodnisty i nastepnego dnia na rozciagliwy i tak do wczoraj. Takze mysle sobie ze jakis pecherzyk jednak sie jeszcze tam ukrył i byla dodatkowa owulacja, albo ten co sie niby zapadał wcale nie byl pekniety?... hmm..
w kazdym badz razie poserduszkowalismy co 2 dni, i teraz czekac 2 tyg.
od pierwszego potencjalnego owu, to @ powinna być 31.08, a od drugiego potencjalnego terminu owu @ powinna byc ok. 4.09.
Takze na testowanie mozecie mnie zapisac na 1.09. (choc pewnie zaczne jeszcze w sierpniu...)
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Wiesz u mnie temperatury są nawet ok, chociaż dzisiaj miałam mały spadek ( 18dc- 36,94 , a 19 dc- 36,84). 6 dpo brak jakichkolwiek objawów, bóli czy czegokolwiek co mogłabym zwiastować ciążę więc raczej to nie mój miesiąc. Chociaż bardzo na niego liczę, ponieważ trafiliśmy idealnie w owulację. Jak się nie uda to trudno, następny cykl będzie nasz
-
Ja jeśli dostanę okres w tą srodę lub czwartek to kolejny termin na testowanie wypadnie 19-20.09. W tym cyklu na pewno testować nie będę, czekam spokojnie na @..
-
nick nieaktualny