Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech, na 99% w środę będzie @. Gdzieś tam miałam nadzieję, że może ten cykl uda się szczęśliwie zakończyć, ale dziś po seksie pojawiło się lekkie plamienie
Tak się teraz zastanawiam, czy seks po zakończeniu owulacji może jakoś szkodzić potencjalnemu zagnieżdżeniu i utrzymaniu kropka? Chyba zaczynam już wariować od tego wszystkiego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 18:43
-
Cześć, mogę się dopisać ?
Myślałam, że uda się w 1 cs zajść, ale nie wyszło i lecimy dalej @ mam obecnie od 18.08, więc testować będę koło 21.09 (no chyba, że @ przyjdzie).
Muszę doczytać wątek
Zieziulka, ja też we wrześniu mam urodziny Chciałabym bardzo prezent w postaci II zobaczyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 21:23
-
U mnie owu powinno być gdzieś z końcem tego tygodnia. Widzę, że też Ci tarczyca szwankuje, od jakiego tsh startujesz? Starania o pierwsze dziecko?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Tak, staramy się o pierwsze dziecko. TSH było 3,6 w kwietniu, dostałam Letrox 50, w czerwcu już koło 2. W tym tygodniu idę na kolejne badanie, więc zobaczymy ile jest teraz
Co prawda lekarz dając mi ostatnio skierowanie na badania powiedział "jak zajdzie Pani w ciążę to proszę zrobić badanie", no ale chyba tak kontrolnie zrobię teraz. Bo nie wiem czy mam dalej przyjmować leki czy nie. -
misiaq wrote:Tak, staramy się o pierwsze dziecko. TSH było 3,6 w kwietniu, dostałam Letrox 50, w czerwcu już koło 2. W tym tygodniu idę na kolejne badanie, więc zobaczymy ile jest teraz
Co prawda lekarz dając mi ostatnio skierowanie na badania powiedział "jak zajdzie Pani w ciążę to proszę zrobić badanie", no ale chyba tak kontrolnie zrobię teraz. Bo nie wiem czy mam dalej przyjmować leki czy nie.Mikołaj 25.04.2011
-
A tak mnie zastanawia - ten monitoring to robisz prywatnie? Czy lekarz gin Ci zalecił? Jeśli masz skierowanie od gin, to po ilu cyklach starań uznał że warto zrobić monitoring cyklu?
My pewnie jeszcze 1-2 cykle postaramy się "naturalnie", czyli przy samodzielnym wyznaczaniu owu, ale pytam na przyszłość -
misiaq wrote:A tak mnie zastanawia - ten monitoring to robisz prywatnie? Czy lekarz gin Ci zalecił? Jeśli masz skierowanie od gin, to po ilu cyklach starań uznał że warto zrobić monitoring cyklu?
My pewnie jeszcze 1-2 cykle postaramy się "naturalnie", czyli przy samodzielnym wyznaczaniu owu, ale pytam na przyszłośćMikołaj 25.04.2011
-
zakocona wrote:misiaq, twoje TSH to złe nie było. Teraz już masz bdb
channah jakoś nijako, totalnie nic mi się nie chce, pogoda w depresję mnie zaczyna wpędzać.Mikołaj 25.04.2011
-
Ja staram się z działem jakoś dogadać.
Musze jechać do nowej pracy po skierowanie na badania a dopiero co robiłam.jacy oni są upierdliwi. Mam nadzieje ze nie będę miała wizyty w czw i pt bo chcemy sobie na weekend wyjechać.maz dostał 3 dni wolnego jeszcze. -
channah wrote:Ja staram się z działem jakoś dogadać.
Musze jechać do nowej pracy po skierowanie na badania a dopiero co robiłam.jacy oni są upierdliwi. Mam nadzieje ze nie będę miała wizyty w czw i pt bo chcemy sobie na weekend wyjechać.maz dostał 3 dni wolnego jeszcze.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny