Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze obstawiałam na dzisiaj, bo w poprzednich cyklach miałam w 12 dniu owulacje i 13 dniową fazę lutealną, ovu pokazuje na jutro, ale się nie zapowiada, obecnie mam 37,09 stopni, a zawsze o tej porze miałam przed @ 36,6. Może to ta podróż mi wszytko rozjechała, albo coś mnie wzięło jakaś infekcja. Ciąży nie obstawiam, bo 3 testy negatywne, a już powinny coś pokazać.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka, mamy bardzo podobne cykle U mnie przez ostatnie 3 cykle, też była owulacja w 12 dc i 13 dni fazy lutealnej. W tym cos się przesunęło i owu była dzien wcześniej.
-
Badz dobrej myśli. Nadzieja umiera ostatnia. Ja wg kalendarzyka powinnam miec dzis owulacje,a byla we wtorek (potwierdzona przez gina) przytulaski byly tego dnia rano, wiec mam nadzieję że cos sie z tego wykluje.
-
Akurat się teraz przesunęło jak nie mierzyłam w fazie płodnej temperatury i nie mam pojęcia kiedy była owulacja, ale raczej była i raczej przed 9.08 bo od tego terminu mierzyłam i temperatura była już wyższa, tak czy siak 13 dni mija a @ nie ma, a testy negatywne, a już w 13 dpo powinny coś wykazać no i nie mam ciążowych objawów. Najgorzej szkoda mi wizyty bo coś mieliśmy myśleć nad HSG.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Dostałam wyniki panelu hormonalnego. Generalnie lipa tsh 2.8/ Stosunek lh do fsh 0.26, gdzie prawidłowy stosunek to 1/1/ No i mamy niewydolność ciałka żółtego.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj mam wizytę u ginki. Pewnie jak zobaczy wyniki to się za głowę złapie. Wysokie tsh + mega niedomoga ciałka żółtego. Do tego pewnie dojdzie problem z prolaktyną. :p I like itMikołaj 25.04.2011
-
hej kochane ja pewnie jeszcze troche i dolacze tu do was niepowiem bo zle sie czuje dzis teperatura poszla ostro w gore a to dopiero 10 dzien po owulce ,najlepsze jest to ze non stop jest mi niedobrze nawet na taki objaw to za wczesnie a wczoraj i dzis robilam test i negatywny no zobaczymy ...
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Mi po clo skrócił się jeszcze bardziej cykl do 27 dni. Dzisiaj pierwszy dzień z clo, ciekawe czy coś wyrośnie.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88, mam do Ciebie pytanko.. czytam tu sporo i widzę, że robisz sobie sporo badań z krwi.. czy możesz mi poradzić jakie powinnam zrobić i w której fazie cyklu żeby sprawdzić czy wszystko ok? od mojego gina nic nie mogę wyciągnąć, twierdzi, że na badania przyjdzie jeszcze czas.. a ja już 4 cykl z clo( z ponad 20cs), co prawda testuje za tydzień ale i tak czuje, że nic z tego nie będzie więc chyba muszę sama sprawdzić gdzie jest problem. jak na razie miałam tylko badanie tsh i poziom glukozy. Z góry dzięki za odpowiedźcud!!! w ciąży od 21.02.2018- 7t7d
niby wszystko ok.. a jednak.. w oczekiwaniu na ciążę :)5 cykl z clo, duphaston(maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień)
05.2016- HSG jajowody drożne
11.2015 Badanie nasienia męża- ok -
Ja w 3dc robiłam pakiet tarczycowy, lh i fsh. W 21 dc(8 dpo) przyjdzie czas na progesteron i prolaktyna.
Witaj w klubie, mnie lekarz też zlewał i teraz będę musiała wszystkie te jego niedociągnięcia naprostować.Mikołaj 25.04.2011
-
Dziękuje za odp. szczerze mówiąc chciałabym żeby coś wyszło nie tak, przynajmniej wiedziałabym dlaczego nie zachodzę w ciąże. A tak słyszę, że wszystko ok i proszę czekać.. a mnie już powoli brakuje sił i zaczynam tracić nadzieje z każdym cyklem, że skończy się to upragnioną ciążą.
panan12 lubi tę wiadomość
cud!!! w ciąży od 21.02.2018- 7t7d
niby wszystko ok.. a jednak.. w oczekiwaniu na ciążę :)5 cykl z clo, duphaston(maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień)
05.2016- HSG jajowody drożne
11.2015 Badanie nasienia męża- ok -
Aneczkaa28 wrote:Dziękuje za odp. szczerze mówiąc chciałabym żeby coś wyszło nie tak, przynajmniej wiedziałabym dlaczego nie zachodzę w ciąże. A tak słyszę, że wszystko ok i proszę czekać.. a mnie już powoli brakuje sił i zaczynam tracić nadzieje z każdym cyklem, że skończy się to upragnioną ciążą.
ja mam to samo ilekroć idę do lekarzy to słyszę tekst :" Jest Pani jeszcze młoda ma Pani jeszcze dużo czasu i napewno kiedyś dzieci Pani będzie miała, na usg wszystko jest ok a ja sobie myślę "tak ale ciąży nie ma". Dwóch lekarzy już się poddało i wysłało mnie do kliniki niepłodności rozłożyli ręce. Została jedna Pani która zaleca starać się naturalnie, mierzyć temperatury i ogólnie współżyć cały cykl co 2-3 dni. Ale wiecie ja dam radę ale mój mąż zrobi tak przez jeden cykl i się wkurzy.....clo nic nie dało, badania wporządku ja nic nie rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 16:00
-
Panan12, długo już się staracie?
Innamorata88, jak tam u lekarza?
Dziewczyny, podobnie jak Wy chciałabym się w końcu dowiedzieć co jest przyczynę niepowodzeń. A tak niby wszystko gra a ciązy nie ma czuję, że coś z drożnością jajowodów będzie.. ale to najwcześniej w październiku sprawdzę.