Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Kurcze dziewczyny pomożecie. Stosunek rano,a owulacja po poludniu... Jest szansa? Maz mi w delegacje pojechał po południu a dzis lekarz potwierdzil ze za momemt bedzie owu ;(
Ewela, zgadzam się z Zieziulką Nie smuć się. -
91Ewela09 wrote:Kurcze dziewczyny pomożecie. Stosunek rano,a owulacja po poludniu... Jest szansa? Maz mi w delegacje pojechał po południu a dzis lekarz potwierdzil ze za momemt bedzie owu ;(
Szansa zawsze jest nam się akurat nie udało z pierwszym dzieckiem 2 dni przed owu były przytulanki i się udalo. Trzymam kciuki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Veronia. wrote:Coś cicho tu u was kobietki u sierpniowek az chuczy moze nie dlugo się rozkręciMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
zubii wrote:Szansa zawsze jest nam się akurat nie udało z pierwszym dzieckiem 2 dni przed owu były przytulanki i się udalo. Trzymam kciuki.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej dziewczyny. Odebralam wynik progesteronu, wyszło 19,8. Mega się cieszę, że jest wyższy niż dwa miesiące temu, gdy sprawdzałam.
-
nick nieaktualny
-
Boję sie robić sobie nadzieje, nastawiam się na wrzesień ,bo dwa razy owu wypada w jednym miesiącu no i mamy urlop. @ ma być 25-26.08, więc będę cierpliwie czekać..