Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nola wrote:Innamorata a propos stanow i zapasow naszych mezow czy lepiej aby sie mu nagromadzilo czy codzinnie tez daje efekty? Czy jak moj maz bierze teraz
Cos na zapalenie pecherze mozemy bez szkody dla fasolki? Kurde akurat jestem pod stymulacja w srodku cyklu a on nie wytrzyma juz i fitolizyne ziolowa wypijeMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
U mnie ok, wczoraj miałam gorszy dzień. Wszystko mnie bolało, a do tego od kilku dni jestem okropnie zmęczona, ciągle bym spała. Niby dopiero 8dpo ale czuję zbliżającą się @.
Nola,ja jestem zdania że współżycie co 2 dzień i dodatkowo kiedy się ma ochotę. To ma być przyjemność, a nie na siłę "robimy dziecko". Taki sex szybko przestaje być przyjemny. Wiem coś o tym -
Hej dziewczyny moge dolaczyc? To moj 9 cykl staran, 1 wrzesnia planuje testowac o ile @ nie przyjdzie ;/
Chcialam Was zapytac jak sobie radzicie jezeli Wam sie za ktoryms razem juz nie udaje... Wiem ze 9 cykli to nie jest duzo bo niektore kobiety staraja sie latami, ale ja juz jestem na skraju wyczerpania. W tym cyklu co prawda sobie odpuscilam. Nie mierzylam tempki, nie badalam sluzu, przestalam brac wiesiolka, ale kochalam sie codziennie z moim M. Czytalam gdzies wlasnie ze pare dziewczyn tak sobie odpuscilo i zaszly ale ja zaczynam miec wyrzuty sumienia ze nie sprawdzalam sobie chociazby tempki ;/
Milego dnia[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Ag194 ja mam caly czas wrazenie ze w tym cyklu nie bylo owulacji nie potrzebnie 2 dni temu zbadalam sobie szyjke... W prawdzie owulacja wypadala mi w czwartek w tamtym tygodniu (w pelnie ksiezyca , moze cos pomogla ) wiec szyjka juz zdazyla sie znizyc ale i tak sie martwie tym ze nie bylo owulki:/[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
ag194 wrote:A używasz testów owulacyjnych? Ja byłam sceptycznie nastawiona, ponieważ te z allegro wychodziły mi od 10dc z jedną jasną kreską, tak koło 20 pokazał ostatni(tyle ich zużyłam z nerwów ) już tą drugą kreskę taką mocno zbliżoną do kontrolnej, więc kupiłam testy lh vitam a atm piękne II kreski, testowa mocniejsza, zaczął się ból owu i okropny ból jajnika(masakra podczas przytulania myślałam, że na początku umrę), 2 dni później lekarz potwierdził, że była owu z prawego jajnika.. Tak więc będę używać testów i narazie polecam mnie uspokoiłyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja Was dziewczyny podziwiam z tymi testami owulacyjnymi, badaniem szyjki itd. Ja nie mam cierpliwości i przede wszystkim nie jestem systematyczna. Dopiero teraz wchodzi mi w krew wzięcie codziennie rano proszków. Naprawdę podziwiam
-
Sluzu nie obserwowalam, w ogole mam problem ze sluzem bo nie jest taki jaki powinien byc w polowie cyklu mialam jakies pobolewanie w dole brzucha ale to prawie niodczuwalne. Na sluz bralam wiesiolek ale w ogole nic nie zmienil ;/[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Dziewczyny odnośnie testów potwierdzam, te z allegro to koszmar - nigdy mi nie wyszła kreska testowa nawet w przybliżeniu tak samo mocna jak kontrolna, a owu były. Ja testowałam z Rossmana, LH test jeżeli dobrze pamiętam.
Jeszcze jedna mała podpowiedź, jak mi się udało zajść, wcześniej też było o 'zapasach' tych naszych mężów Jak mój był na badaniu nasienia, to miał przerwę 5-dniową, i wyniki były tak idealne, że tym razem mu powiedziałam, że ja poproszę takie same na moją owulację Trzymaliśmy się te 5 dni spokoju, i złoty strzał był w momencie, kiedy test owu był PRAWIE pozytywny - tzn kreska była mocna, ale jeszcze wyraźnie bledsza. Przytulanki były też dnia następnego, kiedy już był pozytyw, ale ja coś czuję, że szczęśliwe były te serduszka na 2 dni przed owu