Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, czekanie jest stresujące. Ale w zasadzie można powiedziec, że stresujemy się cały czas: najpierw czy "wyhodujemy" odpowiednio duży pęcherzyk, potem czy będzie owu, a później już do samego końca zastanawianie się czy się udało .Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
kozodka wrote:tak, czekanie jest stresujące. Ale w zasadzie można powiedziec, że stresujemy się cały czas: najpierw czy "wyhodujemy" odpowiednio duży pęcherzyk, potem czy będzie owu, a później już do samego końca zastanawianie się czy się udało .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Aksamitna jak rozpoznałaś podwójną owu?
Na początku mocne dwie kreski i ból prawego jajnika, parę dni później znowu mocne dwie kreski i oby dwa jajory się odezwały po clo. W inne dni testy owu negatywne, śluz nie owulacyjny. Także tego, czekamy mam nadzieję że @ przyjdzie. -
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:A jaki masz progesteron i ile dni po? I jaki mialas wczesniej?
znaczy nie ma co się spadkami przejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 07:50
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Takie badanie progesteronu nie jest miarodajne. Progesteron jest wyrzucane pulsacyjnie. Badanie zrobione np po godzinie może być zupełnie inne.
znaczy nie ma co się spadkami przejmować
Być może nie jest nie wiem nie znam się, ale to lekarz kazał mi oznaczyć progesteron w tym dniu cyklu z samego rana i dawał taką nadzieję, że jeśli będzie ok. 25 ng/ml to jest duża szansa, że coś się święci 6dpo progesteron 24 ng/ml więc mam nadzięję, że jednak coś się zadziało :)w poprzednim cyklu miałam 8dpo 6,67 ng/ml -
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:Być może nie jest nie wiem nie znam się, ale to lekarz kazał mi oznaczyć progesteron w tym dniu cyklu z samego rana i dawał taką nadzieję, że jeśli będzie ok. 25 ng/ml to jest duża szansa, że coś się święci 6dpo progesteron 24 ng/ml więc mam nadzięję, że jednak coś się zadziało :)w poprzednim cyklu miałam 8dpo 6,67 ng/ml
Chodziło mi o badanie Proga np co drugi dzień i porównywanie wyników. -
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Tak! Nie o to mi chodziło Twój próg jest zajebisty i szczerze życzę Ci bobasa
Chodziło mi o badanie Proga np co drugi dzień i porównywanie wyników.
wiesz ja też powiem Ci szczerze, że zastanawiałam się czy nie powtórzyć tego badania dziś bo ponoć 7-8dpo jest najwyżsxy wynik, ale ciągle mam jakieś badania i moje żyły nie są w najlepszym stanie. ostatnio badałam glukoze z wypiciem i kuli mnie 3 razy... chociaż fajnie by było dziś zobaczyć wynik jeszcze wyższy hehe -
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:wiesz ja też powiem Ci szczerze, że zastanawiałam się czy nie powtórzyć tego badania dziś bo ponoć 7-8dpo jest najwyżsxy wynik, ale ciągle mam jakieś badania i moje żyły nie są w najlepszym stanie. ostatnio badałam glukoze z wypiciem i kuli mnie 3 razy... chociaż fajnie by było dziś zobaczyć wynik jeszcze wyższy hehe
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Ale po co? Rozumiem gdyby wyszedł niski ale Twój wynik jest bardzo dobry. Nie potrzebujesz supli. Nic ten wynik nie wniesie. A to 25 o którym mówił gin to jakaś jego fanaberia. Może lubi ta liczbę. W jednej ciąży kolo 28dc miałam 21 a w drugiej 24 dc 16.
no właśnie nie wiem skąd wziął te liczbę szukam informacji na ten temat ale niestety nic nie znalazłam, może faktycznie lubi te liczbę hehe -
czekającanacud wrote:no właśnie nie wiem skąd wziął te liczbę szukam informacji na ten temat ale niestety nic nie znalazłam, może faktycznie lubi te liczbę heheMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
czekającanacud wrote:zła jestem, że nie zapytałam go o endomentriumMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny