Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:może to dobre podejście, ja chodzę jak nakręcona...czekam tylko aby zatestować... ja nie mam żadnych plamień niestety... taka jestem ciekawa czy się udało, ten progesteron dał mi taką nadzieję.... że aż się boję zawodu....przyjmujecie kwas foliowy w normalnej dawce czy wyższej? bo ja przyjmuje te dawke 0,4 i myśle że to chyba mało co? w ogóle jakie suplementy polecacie ewentualnie? Femibion czy falvit czy co?
A kwas foliowy przyjmuje w tej normalnej dawce czyli 400 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Wcześniej też się nakręcałam, a gdy beta spadła to przyszła załamka na całego.
Mój mi tylko powiedział, że mogę go poinformować dopiero jak coś na usg będzie widać udaje, że tematu nie ma
Ja przyjmuję femibion natal, magnez b6 3x3 tabletki na dobę, 2xAcard50, cynk, selen, jod, euthyrox25 i 4 duphastony
Dziwię się, że mój kazał mi brać tylko kwas foliowy skoro jestem po poronieniu... mam magnez b6 to chyba sama zaczne go brać. A ten selen jod acard to z jakiejś przyczyny czy też zapobiegawczo? -
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:Dziwię się, że mój kazał mi brać tylko kwas foliowy skoro jestem po poronieniu... mam magnez b6 to chyba sama zaczne go brać. A ten selen jod acard to z jakiejś przyczyny czy też zapobiegawczo?
-
czekającanacud wrote:Dziwię się, że mój kazał mi brać tylko kwas foliowy skoro jestem po poronieniu... mam magnez b6 to chyba sama zaczne go brać. A ten selen jod acard to z jakiejś przyczyny czy też zapobiegawczo?
Mam problem z tarczycą, do tego endometrium liche i potrzebuję leki na rozrzedzenie krwi ze względu na duphaston. Wszystko pod kontrolą ginekologa._Abby_ lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:A u mnie nadal pozytywne owulaki licze że jutro będzie 1dpoMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ja z mega opóźnieniem.ale do Was dołączam. Nie wiem kiedy będę testować bo czekam na owulacje ale zrobiłam badania które nie są nic a nic optymistyczne. Potrzebny nam będzie cud i dużo modlitwy....Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
-
baba_Jagna wrote:Witajcie ja z mega opóźnieniem.ale do Was dołączam. Nie wiem kiedy będę testować bo czekam na owulacje ale zrobiłam badania które nie są nic a nic optymistyczne. Potrzebny nam będzie cud i dużo modlitwy....Mikołaj 25.04.2011