Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekającanacud wrote:myślę, że było ok bo kiedyś mówił że gdyby coś było nie tak z endometrium to podałby leki, a jak zrobił badanie to powiedział, że wszystko dobrzeMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
farmaceutka77 wrote:Ja mialam alphamed mam nadzieje, ze Ty masz inne, takie co pokazuja ciazunie:) moje sa do kitu;)
Pytanie mam - od 4 dni wykańczam owulaki (żeby ciążowy nie korcił hehehe)
Czy Wam po owu 2 kreska znikała? U mnie się utrzymuje, nie jest wyraźniejsza czy taka sama jak kontrolna, ale nadal mocno widoczna. Testy robione o tej samej godzinie w przeciągu kolejnych dni.
https://zapodaj.net/327bbfe9cd6b5.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 09:54
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Testy z allegro ogólnie są felerne u mnie z owulacyjnych odpadła prawie połowa - mikrouszkodzenia
Pytanie mam - od 4 dni wykańczam owulaki (żeby ciążowy nie korcił hehehe)
Czy Wam po owu 2 kreska znikała? U mnie się utrzymuje, nie jest wyraźniejsza czy taka sama jak kontrolna, ale nadal mocno widoczna. Testy robione o tej samej godzinie w przeciągu kolejnych dni.
https://zapodaj.net/327bbfe9cd6b5.jpg.html
A moje allegraki są mama perfect obaczym czy one takie perfect -
_Abby_ wrote:Mi nie znika. Jest dużo jaśniejsza a pod koniec cyklu mam tylko cień.
A moje allegraki są mama perfect obaczym czy one takie perfect
Takie jak tutaj na fotce?
U mnie jakieś paskowe, ale faktycznie dużo z nich odpada.Mikołaj 25.04.2011
-
No i się @ rozkręciła... Czyli przed nami 12 cykl starań i HyCoSy. Czy któraś z Was miała wykonywane badanie tą metodą? Moja gin twierdzi, że jest mnie inwazyjne i ogólnie ma więcej plusów. Ale po tym jak od poniedziałku nie odpowiada na moje wiadomości, straciłam do niej zaufanie. Zwłaszcza, że na badanie miałam się udać do konkretnego lekarza-jej kolegi.Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
nick nieaktualny
-
powiem Wam, że ja też kupowałam wcześniej testy z allegro ten pink strumieniowe i wychodził mi cień cienia zawsze co cykl więc ewidentnie do niczego się nie nadają. Za to bobo test strumieniowy o czułości 10 ma dobre opinie. Będę testować w sobotę 10dpo i zobaczymy co z tego będzie
-
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:powiem Wam, że ja też kupowałam wcześniej testy z allegro ten pink strumieniowe i wychodził mi cień cienia zawsze co cykl więc ewidentnie do niczego się nie nadają. Za to bobo test strumieniowy o czułości 10 ma dobre opinie. Będę testować w sobotę 10dpo i zobaczymy co z tego będzie
-
czekającanacud wrote:a który masz dzień cyklu i dzień po owulacji? Życzę, aby było to plamienie implantacyjne!!!!Mikołaj 25.04.2011
-
może to dobre podejście, ja chodzę jak nakręcona...czekam tylko aby zatestować... ja nie mam żadnych plamień niestety... taka jestem ciekawa czy się udało, ten progesteron dał mi taką nadzieję.... że aż się boję zawodu....przyjmujecie kwas foliowy w normalnej dawce czy wyższej? bo ja przyjmuje te dawke 0,4 i myśle że to chyba mało co? w ogóle jakie suplementy polecacie ewentualnie? Femibion czy falvit czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:58
-
czekającanacud wrote:może to dobre podejście, ja chodzę jak nakręcona...czekam tylko aby zatestować... ja nie mam żadnych plamień niestety... taka jestem ciekawa czy się udało, ten progesteron dał mi taką nadzieję.... że aż się boję zawodu....przyjmujecie kwas foliowy w normalnej dawce czy wyższej? bo ja przyjmuje te dawke 0,4 i myśle że to chyba mało co? w ogóle jakie suplementy polecacie ewentualnie? Femibion czy falvit czy co?
Mój mi tylko powiedział, że mogę go poinformować dopiero jak coś na usg będzie widać udaje, że tematu nie ma
Ja przyjmuję femibion natal, magnez b6 3x3 tabletki na dobę, 2xAcard50, cynk, selen, jod, euthyrox25 i 4 duphastonyMikołaj 25.04.2011
-
zwm wrote:Mi pani doktor przypisała ovarin drogi jak cholera 64 zł następnym razem zamówień przez internet bo kosztuje około 40 zł i nadal mam brac luteine od 15-24 dcMikołaj 25.04.2011