Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:A mnie jajniki zrobiły w jajo. Starałam się ominąć owu a załapałam się na podwójną w tym miesiącu i za każdym razem złośliwość losu nie ma granic
Aksamitna jak rozpoznałaś podwójną owu? -
Jak tam dziewczyny popoludnie minelo? U mnie kolezanka dzisiaj nocuje:D z moim M maja zamiar pic i kolezanka mnie probuje namowic ale ja sie nie daje bo co jak groszek juz jest? wrocilismy z zakupow i mialam wrazenie ze @ przyszla bo tak sie ze mnie laloze masakra! A tam bialy jak snieg sluz ale teraz sie zrobil jakis gesto wodnisty mam nadzieje ze to dobrze wrozy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Wróży dobrze a ktory masz dzien po owulacji? mi lekarz odpisal ze jest nadzieja na dzieciątko. Niestety nic n temat przyjmowania duphastonu. Teraz czekam aby testowac. Myslicie ze 10dpo wsrto robic test? To by byla sobota. Kupilam ten o czulosci 10 z bobotest strumieniowy sa na tej aptece cefarm24 po niecale 7zl wiec zaszalam i wzięłam 8 sztuk:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 19:02
-
ag194 wrote:Hej a ja w piątek idę do nowej ginekolożki i modlę się, żeby @ poczekała do 3.09 chociaż, bo czuję już, że dostanę. Ale zastanawia mnie czy Wy też macie tak dziwnie jak ja?spadek T przedwczoraj do 36,45, wczoraj 36,75 a dzisiaj 37,05 ale to nie moze byc chyba ciaza bo badalam progesteron ponownie i mam lekki spadek
-
czekającanacud wrote:Wróży dobrze a ktory masz dzien po owulacji? mi lekarz odpisal ze jest nadzieja na dzieciątko. Niestety nic n temat przyjmowania duphastonu. Teraz czekam aby testowac. Myslicie ze 10dpo wsrto robic test? To by byla sobota. Kupilam ten o czulosci 10 z bobotest strumieniowy sa na tej aptece cefarm24 po niecale 7zl wiec zaszalam i wzięłam 8 sztuk:)Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
czekającanacud wrote:Wróży dobrze a ktory masz dzien po owulacji? mi lekarz odpisal ze jest nadzieja na dzieciątko. Niestety nic n temat przyjmowania duphastonu. Teraz czekam aby testowac. Myslicie ze 10dpo wsrto robic test? To by byla sobota. Kupilam ten o czulosci 10 z bobotest strumieniowy sa na tej aptece cefarm24 po niecale 7zl wiec zaszalam i wzięłam 8 sztuk:)
Jezeli to bylo do mnie to u mnie 12dpo[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
czekającanacud wrote:A jaki masz progesteron i ile dni po? I jaki mialas wczesniej?
-
A ja wlasnie skonczylam "imprezowac" moj poszedl spac bo rano do pracy a kolezanka lezy spita i bełta a co u mnie ? Zalewa mnie... Ale na szczescie nie krew tylko sluz. Jest go masakrycznie duzo zawsze mialam gesty bialy sluz przed @ ale teraz jest taki bardziej wodnisty niz gesty chociaz z gestosci tez cos w sobie ma i jest go duuuzo wiecej niz w poprzednich cyklach... I dzisiaj caly dzien jadlabym ananasa. Zjadlam jednego calego sama i chcialam jesc drugiego ale M mowi ze moze zaszkodzi fasolce jak juz jest wiec musialam zadowalac sie czyms innym[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
A u mnie dzisiaj coś nowego. 11dpo zobaczyłam krew na papierze. Jasno różowa, malutko. Teraz bardzo, bardzo mało krwi w kolorze kawy z mlekiem, ale musiałam użyć papieru, żeby zobaczyć, bo nic nie leci. Coś dziwnego. Brzuch nie boli, a zawsze jak tylko zaczęła mi się @ to ból okropny, a teraz nic... Mam nadzieję, że się nie rozkręci i będzie szansa na testowanie . Myślicie, że to może być plamienie implantacyjne? Tak późno? Oj oby!Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
kozodka wrote:A u mnie dzisiaj coś nowego. 11dpo zobaczyłam krew na papierze. Jasno różowa, malutko. Teraz bardzo, bardzo mało krwi w kolorze kawy z mlekiem, ale musiałam użyć papieru, żeby zobaczyć, bo nic nie leci. Coś dziwnego. Brzuch nie boli, a zawsze jak tylko zaczęła mi się @ to ból okropny, a teraz nic... Mam nadzieję, że się nie rozkręci i będzie szansa na testowanie . Myślicie, że to może być plamienie implantacyjne? Tak późno? Oj oby!
Moze byc plamienie implantacyjne:) nie jest powiedziane kiedy dokladnie ma byc to plamienie, wiadomo tylko ze przed okresem tak wiec trzymam kciuki zeby sie nie rozkrecilo ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 06:36
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Moze byc plamienie implantacyjne:) nie jest powiedziane kiedy dokladnie ma byc to plamienie, wiadomo tylko ze przed okresem tak wiec trzymam kciuki zeby sie nie rozkrecilo ;*
dziękuję! :* Oszalałabym ze szczęścia, dosłownie!
A Ty kochana masz już potwierdzoną ciążę?Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
kozodka wrote:dziękuję! :* Oszalałabym ze szczęścia, dosłownie!
A Ty kochana masz już potwierdzoną ciążę?
Jeszcze nie, czekam do jutra bo jutro ma przyjsc @ chociaz modle sie zeby nie przyszla. To czekanie jest takie stresujace ;/[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania