Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzadko można spotkać lekarza który podchodzi z sercem do pacjenta. Wiem z własnego doświadczenia, przerobiłam 3 różnych ginekologow i dopiero ten do którego chodzę od 2 lat czuje się dobrze. Mogę o wszystkim z nim pogadać, zadzwonić po porade i nigdy mnie nie zbywa. A do tego nie zdziera ze mnie. Za wizyte nic nie płace,a za usg 30zl.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem dalej na spadku temperaturowym. Do tego znowu mam potop mlecznego śluzu, zgaga mnie męczy i ledwo żyję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 07:46
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
ag194 wrote:A u mnie dalej wyszła prolaktyna 2x przekroczona prawie. Co najlepsze, nie mam prawie żadnych objawów, o których piszą- owu potwierdzona i ją czuję, ew nieregularne cykle ale też nie zawsze. Mam w związku z tym pytanie do Was- czy któraś z Was brała ten cały bromergon?? bo piszą, że ma dużo działań n/p i zastanawiam się, czy nie poprosić ew. lekarza o coś innego.. i zastanawiam się, jak mam tą owulację, to prolaktyna powinna blokować zajście? ktoś coś ?
Ja brałam bromergon przez około rok (przełom 2012-2013). Też się obawiałam skutków ubocznych, w internetach pisali o nim kiepskie rzeczy. Ale moja gin-endo do której chodziłam z problemem hiperPRL - powiedziała żeby spróbować bo na każdego działa inaczej.
I rozsądnie podeszła do rzeczy, bo powiedziała że bromergon jest tani (wtedy był refundowany i kosztował jakieś 4-5zł), więc jak będę się źle po nim czuła to zapisze mi droższe specyfiki.
Mi na szczęście wystarczył bromergon
Jedynym skutkiem ubocznym była wzmożona senność, na początku w ogóle nie mogłam wstać rano z łóżka... A jak ktoś wstaje przed 6 to było to słabe
No i zaparcia. Też uciążliwe. Ale po około 2 tygodniach i jedno i drugie ustąpiło.
Więc myślę, że warto wypróbować ten bromergon, jak na Ciebie działa. Jeśli po 2 tyg będziesz odczuwać nadal skutki uboczne - to poproś o droższy lek. -
Hejka dziewczyny! Jak tam? U mnie pogoda do kitu, az wstawac sie nie chce. Mialam taki piekny sen.. Robilam test ciazowy i pokazala sie bladziutka kreseczka. Az zal mi bylo jak sie obudzilam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
zwm wrote:Ginekolog powiedział endymetriu 9.65 mówi ze ładne ale raczej ciąży pewien nie będzieMikołaj 25.04.2011
-
czekającanacud wrote:Ja czekam z niecierpliwością na wynik dzisiejszego czyli 6dpo progesteronu... 3majcie kciuki... ponoć jak będzie ok. 25 ng/ml to jest szansa na ciąże...Mikołaj 25.04.2011