Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie, ale trochę liczyłam na ten cykl z tego względu że z przytulaniem trafiliśmy dwa dni przed i w dzień owulacji chwilę przed pęknięciem. No ale skoro test 12 dpo negatywny to chyba już nie ma co złudnie wierzyć...
-
nick nieaktualny
-
Młoda19 wrote:Ewela niekoniecznie objaw @. Pamietaj ze objawy ciazy i @ sa bardzo podobne do siebie nie spisuj sie od razu na straty :*
-
panan12 wrote:progesteron 0,20 ng/ml
estradiol 33 pg/ml
Pani co mnie prowadzi ( wykresy ) mówiła że to nie jest raczej okres tylko mogę mieć przerośnięte endo i tak się zdarza
a masz jakies leki na to?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
91Ewela09 wrote:Ale lepiej miło się zaskoczyć niż rozczarować. Ale pamiętam dopóki nie ma @ jest nadzieja
No dokladnie tez uwazam ze lepiej byc mile zaskoczonym dlatego ja testow juz nie robie wczesniej niz w dniu @ chociaz bardzo korci[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:A jaka pani Ci prowadzi wykres? Zaciekawiłas mnie
To ovu raczej nie było ale Ty ogólnie masz chyba problem z długością cykli? Może trzeba to ogarnąć? Jakieś leki włączyć?
Mam taką co mi interpretuje wykresy. Wysłała mnie do Tarnowa do Pani Dubiel ona jest on nieplodnosci i tam będą takie warsztaty wybieramy się z mężem 21 września zobaczymy tam też patrzą na wykresy interpretują, lekarzy mają i sama wybieram do kogo chce chodzić. Pierwsza wizyta 50 zl + materiały 100 zl jakbym się zdecydowała . A cykle to miałam nieraz 60 dni czekam na porządną wizytę na ten wrzesień . A wygląda jakbym była przed owulacja dał mi nadzieję estradiol który taki jest w fazie folikularnej wg norm.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Panan - głowa do góry, grunt do zdiagnozować problem, a wtedy w miarę szybko da się wszystko unormować.
Kofeina - gratulacje!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach.Kofeina lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Mam taką co mi interpretuje wykresy. Wysłała mnie do Tarnowa do Pani Dubiel ona jest on nieplodnosci i tam będą takie warsztaty wybieramy się z mężem 21 września zobaczymy tam też patrzą na wykresy interpretują, lekarzy mają i sama wybieram do kogo chce chodzić. Pierwsza wizyta 50 zl + materiały 100 zl jakbym się zdecydowała . A cykle to miałam nieraz 60 dni czekam na porządną wizytę na ten wrzesień . A wygląda jakbym była przed owulacja dał mi nadzieję estradiol który taki jest w fazie folikularnej wg norm.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości